واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مقام سازمان ملل: در نشست دوحه برای به رسمیت شناخته شدن طالبان تلاش می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۵۹۷۷۶
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
مقام سازمان ملل: در نشست دوحه برای به رسمیت شناخته شدن طالبان تلاش می‌کنیم
معاون دبیرکل سازمان‌ملل از دیدار آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل با نمایندگان ویژه کشورها برای افغانستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون دبیرکل سازمان ملل ضمن بیان تجاربش از ملاقات با مقام‌های طالبان گفت به رسمیت شناختن طالبان به مسئولیت‌پذیری حکومت فعلی افغانستان کمک می‌کند.

آمنه محمد گفت امیدواریم که در این نشست بر اساس اصول و شروط، گام‌های اولیه برای برگشت در مسیر به رسمیت شناختن طالبان، شناسایی شوند.

وی افزود که طالبان آشکارا به‌دنبال به رسمیت شناخته‌شدن است و این ابزار اعمال نفوذ ما برحکومت فعلی افغانستان است.

به گفته این مقام ارشد سازمان ملل، دبیر‌کل این سازمان برای نخستین بار با نمایندگان کشورهای منطقه و جهان برای افغانستان ملاقات خواهد کرد.

معاون دبیر‌کل سازمان ملل در پرینستون تأکید کرد عدم تعامل با هیئت حاکمه افغانستان باعث خواهد شد که تصمیم‌های بدتری بگیرد.

معاون دبیرکل سازمان ملل در حالی این بحث را مطرح می‌کند که سازمان ملل روز گذشته هشدار داد که اگر طالبان به کارمندان زن اجازه کار در این سازمان را ندهد، افغانستان را ترک خواهد کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->