ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیر صباحی‌فرد خبر داد: رونمایی از سامانه‌های بسیار پیشرفته بومی پدافند هوایی ارتش در آینده نزدیک

  • کد خبر: ۱۵۹۸۹۷
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
امیر صباحی‌فرد خبر داد: رونمایی از سامانه‌های بسیار پیشرفته بومی پدافند هوایی ارتش در آینده نزدیک
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: دستاورد‌های پدافند هوایی در ارتقا سامانه‌های راداری، موشکی و پهپادی خط پایانی ندارد و به نمایش گذاشتن تنها برخی از این دستاورد‌ها در رژه ۲۹ فروردین مایه غرور و مباهات ملت و نیز موجب سرافرازی ارتش و نیرو‌های مسلح است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در جمع فرماندهان مناطق و گروه‌های پدافندی این نیرو، اظهار داشت: تجهیزات و تسلیحات بومی پیشرفته اعم از سامانه‌های راداری، کشف و شناسایی، موشکی، پهپادی و ... که در سازمان رزم تمامی مناطق و گروه‌های پدافندی این نیرو بکار گرفته شده است یقینا در صورت لزوم با هرگونه تهدیدی در لحظه، اقدام مناسب انجام می‌دهد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، تاکید کرد: دستاورد‌های پدافند هوایی در ارتقا سامانه‌های راداری، موشکی و پهپادی خط پایانی ندارد و به نمایش گذاشتن تنها برخی از این دستاورد‌ها در رژه ۲۹ فروردین مایه غرور و مباهات ملت و نیز موجب سرافرازی ارتش و نیرو‌های مسلح است.

امیر سرتیپ صباحی‌فرد افزود: توان کشف اهداف در برد متوسط و بلند به صورت سه بعدی، قابلیت تاکتیکی واکنش سریع، مداومت کاری ۲۴ ساعته، استفاده از روش‌های نوین جهت افزایش دقت زاویه سنجی و استخراج ارتفاع اهداف پایداری عملیاتی و چابکی سامانه ها، قابلیت اتصال به شبکه یکپارچه فرماندهی و کنترل پدافند هوایی، بهره‌گیری از فناوری نیمه هادی و استفاده از امکانات ضد جنگ الکترونیک جزو سایر ویژگی‌های سامانه‌هایی است که بتازگی رونمایی و در اختیار یگان‌های عملیاتی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در آینده  نزدیک شاهد رونمایی از سامانه‌های بومی بسیار پیشرفته‌ای در مجموعه‌ی پدافند هوایی ارتش خواهیم بود: اذعان کرد: تلاش جهادی و کوشش شبانه روزی فرماندهان و مهندسان متخصص و فنی نیروی پدافند هوایی ارتش در راستای قدرت بازداندگی و افزایش توانمندی نظامی کشورمان نوید بخش آینده‌ای روشن و قدرتی برتر در عرصه‌ی بین المللی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->