دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود رئیس شاباک استعفا داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز مدعی پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپا شد شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان مسئول پیگیری فشار‌ها بر کشور‌های ناظر بر توافق آتش بس است منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تاثیر حریق بندر شهید رجایی خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگرانی صهیونیست ها از تماس‌های ایران و اردن

  • کد خبر: ۱۶۰۱۱۵
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۸
نگرانی صهیونیست ها از تماس‌های ایران و اردن
به دنبال گفت‌وگوی تلفنی پنج‌شنبه وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و اردن، یک رسانه صهیونیست در این باره فاش کرد که نزدیکی روابط تهران و امان رژیم صهیونیستی را نگران کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه «معاریو» در این باره نوشت: توافق ایران و اردن با هدف تلاش برای تقویت روابط باعث نگرانی «اسرائیل» شده است.

این روزنامه با اشاره به اینکه وزرای خارجه ایران و اردن توافق کردند «در اسرع وقت» برای گفت‌وگو درباره روابط دوجانبه با یکدیگر دیدار کنند، نوشت: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران طی تماسی تلفنی با ایمن الصفدی همتای اردنی خود بر آمادگی تهران برای توسعه روابط و همکاری‌های میان دو کشور تاکید کرد.

معاریو همچنین گزارش داد: دو طرف همچنین اعلام کردند که به تماس‌ها برای دستیابی به تفاهم درباره مرحله آینده روابط با هدف تقویت همکاری و کمک به تقویت امنیت منطقه ادامه خواهند داد.

این رسانه در این باره افزود: پس از امضای توافق میان ایران و عربستان، محور رایزنی وزرای خارجه ایران و اردن طرف اسرائیلی را نگران کرده است.

وزرای امور خارجه ایران و اردن عصر پنجشنبه در مورد مهم‌ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور در حوزه‌های دوجانبه و منطقه‌ای به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.

وی در این گفت‌وگو همچنین فرارسیدن عید سعید فطر را به همتای اردنی گفت.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر چندی پیش خود به امان و دیدار با پادشاه اردن، از آمادگی کشورمان برای توسعه مناسبات و همکاری‌ها میان دو کشور خبر داد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های اردن در حمایت از مردم فلسطین و اماکن مقدس در قدس شریف، اظهار داشت: رژیم آپارتاید صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید برای منطقه و امت اسلامی است.

امیرعبداللهیان همچنین بر ضرورت وحدت جهان اسلام و کوتاه کردن دست صهیونیست‌ها از مسجد الاقصی و احقاق کامل حقوق فلسطین تأکید کرد.

وزیر امور خارجه اردن نیز در این گفت وگو فرا رسیدن عید سعید فطر را به دولت و ملت ایران تبریک گفت و از آمادگی کشورش برای توسعه روابط میان دو کشور خبر داد.

الصفدی تأکید کرد: ایران کشوری مهم در منطقه است و ما برای توسعه روابط با ایران اهمیت بسیاری قائل هستیم.

وی ضمن استقبال از احیای روابط ایران و عربستان، این تحول مهم را تبریک گفت.

ایمن الصفدی همچنین با یادآوری حقوق مردم فلسطین، بر حمایت اردن از صلح و ثبات در منطقه و دفاع از اماکن مقدس در بیت المقدس در برابر اقدامات تجاوزکارانه صهیونیست‌ها تأکید نمود.

وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و اردن سلام و تبریکات روسای دو کشور بمناسبت عید سعید فطر را منتقل کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->