توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تظاهرات علیه نتانیاهو به شانزدهمین هفته کشیده شد

  • کد خبر: ۱۶۰۱۹۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۳
تظاهرات علیه نتانیاهو به شانزدهمین هفته کشیده شد
ساکنان سرزمین‌های اشغالی روز شنبه برای شانزدهمین هفته متوالی در شهر‌های مختلف علیه نخست وزیر این رژیم تظاهرات کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، تصاویر منتشر شده از تل‌آویو نشان می‌دهد که ده‌ها هزار نفر در تظاهرات امروز مشارکت داشته‌اند. 

این هفته صهیونیست برای شانزدهمین هفته متوالی به خیابان‌ها آمده و اعتراض خود را علیه طرح اصلاحات قضایی کابینه نتانیاهو اعلام کردند. با وجود آنکه نتانیاهو پیشتر اعلام کرد روند تصویب این طرح را به تعویق انداخته و منتظر نتایج گفتگو‌ها با معارضان می‌شود، اما روند تظاهرات ادامه پیدا کرد.

طی ماه‌های اخیر اراضی اشغالی شاهد تظاهرات گذشته علیه طرح اصلاحات قضایی نتانیاهو بوده است و مخالفان این طرح آن را تلاشی برای کاهش قدرت‌های مقام‌های قضایی در برابر قدرت‌های اجرایی دانسته‌اند.

با این‌حال، نتانیاهو اصرار دارد که طرح قضایی نتانیاهو، دموکراسی را تقویت می‌کند و تعادل بین قوای مقننه، مجریه و قضایی را احیا می‌کند.

 در نهایت نتانیاهو که با اتهام فساد مواجه است چند روز پیش در برابر فشار‌ها سر تعظیم فرود آورد و از توقف موقت طرح‌های اصلاحات قضایی خبر داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->