توانیر: امکان استخراج مجاز رمزارز فراهم شد شانس دوباره برای متقاضیان خودرو| اختلاف قیمت بین کارخانه و بازار از ۵۰ میلیون تا بیش از ۱۸۰ میلیون تومان است ۱۴ هزار و ۱۱۷ کیلوگرم شمش طلا معامله شد قیمت خودروهای خارجی ۲ تا ۵۰ میلیون تومان رشد کرد (۲۳ دی ۱۴۰۳) قیمت گوشت مرغ، گوشت قرمز و دام زنده امروز (۲۳ دی ۱۴۰۳) شورا‌های راهگشا یا قفل‌کننده؟ طلای آب شده؛ تله‌ای برای سرمایه‌گذاران بی‌تجربه قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو (۲۳ دی ۱۴۰۳) منتشر شد + جدول قیمت قبر در آرامستان‌های مشهد، چند؟ | از ۴ تا ۱۲۰ میلیون تومان! خروج پول حقیقی از بازار شدت گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۳ دی ۱۴۰۳) پیشنهاد افزایش ۳۵ درصدی حق مسکن ۹۰۰ هزارتومانی کارگران | معوقات حق مسکن کارگران در صورت تصویب هیئت وزیران پرداخت می‌شود نرخ امروز طلا و سکه در مشهد (۲۳ دی ۱۴۰۳) بلیت قطار برای بهمن ۱۴۰۳ بدون افزایش قیمت عرضه می‌شود خودرو‌های داخلی گران شدند (۲۳ دی ۱۴۰۳) | رشد ۲۴ میلیونی شاهین GL عوارض ورود گردشگران خارجی به مشهد در مجلس به تصویب رسید (۲۳ دی ماه ۱۴۰۳) مصرف روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب گاز توسط شهروندان مشهدی فروش قسطی ۷۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن  ویدئو | خاندوزی: حذف ارز ۴۲۰۰ تصمیم ستاد اقتصادی دولت بود آغاز فروش بلیت قطار‌های بهمن‌ماه از فردا (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات افزایش قیمت روغن در روزهای اخیر | قیمت روغن چرب می‌شود (۲۳ دی ۱۴۰۳) رقم سبد معیشتی کارگران، امسال نباید کمتر از ۲۶ میلیون تومان باشد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۳ دی ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد ۸۲ هزار و ۱۵۰ تومان قیمت هر کیلوگرم قارچ اعلام شد (۲۳ دی ۱۴۰۳) ۴۰ درصد اعتبارات اشتغال مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی پرداخت شد چرا بازار بورس در حال حاضر جذاب است؟ (۲۳ دی ۱۴۰۳) قیمت دلار و یورو امروز (یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳) در مرکز مبادله ایران چند؟ بیش از ۶۳۸ میلیون دلار انواع محصولات کشاورزی از خراسان رضوی صادر شد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۳ دی ۱۴۰۳) | تراکنش‌های بیت‌کوین چشمگیر شد پیش بینی قیمت اتریوم | جهش به ۶ هزار دلار یا افت بیشتر؟ (۲۳ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کدام کشور بیشترین کالای ایرانی را خرید؟

  • کد خبر: ۱۶۰۱۶۴
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۱
کدام کشور بیشترین کالای ایرانی را خرید؟
سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت می‌گوید در سال ۱۴۰۱بیش از ۵۸ میلیارد و ۸۴۳میلیون دلار کالا بین ایران و ۱۵کشور همسایه تبادل شد که این میزان ۵۲درصد از تجارت غیر نفتی کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید روح اله لطیفی درباره تجارت غیرنفتی کشور با کشور‌های همسایه اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۹۶میلیون ۷۶۷هزار و ۱۱۷تن کالا به ارزش ۵۸ میلیارد و ۸۴۳ میلیون و ۲۰۰هزار و ۴۵۶دلار بین ایران و ۱۵ کشور همسایه تبادل شد که سهم صادرات کالا‌های ایرانی ۷۵میلیون و ۱۸۴هزار و ۴۴۸ تن کالا به ارزش ۳۰ میلیارد و ۵۳۷ میلیون و ۴۰۶هزار و ۶۵۹ دلار بود که نسبت به مدت مشابه بیش از ۱۹درصد رشد داشته است.

وی افزود: واردات کشور از کشور‌های همسایه نیز به ۲۱میلیون و ۵۸۲هزار و ۶۶۹تن کالا به ارزش ۲۸میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۷۹۳هزار و ۷۹۷ دلار رسید که نسبت به مدت مشابه رشد ۱۰درصدی داشته است. تجارت غیر نفتی ایران به کشور‌های همسایه ۵۲ درصد تجارت کل، صادرات به این کشور‌ها ۵۷.۵ درصد کل صادرات و واردات از این کشور‌ها ۴۷.۵ درصد کل واردات کشور را در سال ۱۴۰۱شامل می‌شده که نشان از اهمیت روز افزون همسایگان در ارزآوری و تامین نیاز‌های کشور در شرایط تحریم دارد.

لطیفی درباره مقاصد صادراتی ایران به کشور‌های همسایه گفت: عراق با خرید ۱۰ میلیارد و ۲۳۸میلیون دلار (رشد ۱۵درصدی) و ثبت رکوردی تاریخی، ترکیه با هفت میلیارد و ۴۵۹میلیون دلار (رشد ۲۳درصدی)، امارات با پنج میلیارد و ۷۶۷میلیون دلار (رشد ۲۸درصدی)، افغانستان با یک میلیارد و ۶۳۴میلیون دلار (کاهش ۱۱درصدی) و پاکستان با یک میلیارد و ۴۸۸میلیون دلار (رشد ۱۸درصدی)، پنج مقصد اول صادرات کالا‌های ایرانی در بین همسایگان بودند و کشور‌های عمان با یک میلیارد و ۸۷میلیون دلار، روسیه با ۷۴۴ میلیون دلار، آذربایجان با ۶۵۴میلیون دلار، ارمنستان با ۴۶۴میلیون دلار، ترکمنستان با ۴۶۰میلیون دلار، کویت با ۱۹۸میلیون دلار، قزاقستان با ۱۹۵میلیون دلار، قطر با ۱۲۴میلیون دلار، عربستان با ۱۴.۷میلیون دلار و بحرین با ۱۰.۴میلیون دلار در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

عضو خانه صنعت معدن تجارت ایران درباره میزان واردات کالا از کشور‌های همسایه نیز توضیح داد: امارات با فروش ۱۸میلیارد و ۳۹۵میلیون دلار (رشد ۱۱درصدی)، ترکیه با ۶میلیارد و ۹۹میلیون دلار (رشد ۱۵ درصدی)، روسیه با یک میلیارد و ۵۷۷میلیون دلار (کاهش پنج درصدی)، پاکستان با ۸۴۲میلیون دلار (رشد ۱۷۰درصدی) و عمان با ۶۱۹میلیون دلار (رشد ۲۹درصدی) پنج مبدا نخست فروش کالا به ایران در سال ۱۴۰۱در بین همسایگان بودند و عراق با فروش ۲۶۴میلیون دلار، قزاقستان با ۱۲۵میلیون دلار، قطر با ۸۴میلیون دلار، آذربایجان با ۳۴میلیون دلار، افغانستان با ۲۹میلیون دلار، ترکمنستان با ۲۸ میلیون دلار، ارمنستان با ۱۴ میلیون دلار، کویت با ۱۲.۵ میلیون دلار و بحرین با ۳.۵ میلیون دلار به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->