ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن رژیم صهیونیستی از سلاحی جدید در غزه استفاده کرد| ۷۰ شهید و مجروح در بمباران شجاعیه شمار شهدای غزه از ۵۰ هزار و ۸۴۰ نفر عبور کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قالیباف خبر داد: افزایش ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار
سرخط خبرها

دیدار یار - قسمت ۲

  • کد خبر: ۱۶۰۴۶۶
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
دیدار یار - قسمت ۲
برداشتی از دیدار رهبر معظم انقلاب با شاعران.

در روزگار پیشامدرنیته، گاه با یک شعر سرنوشت نبردی عوض می‌شد و با یک مدیحه، پادشاهی به تخت می‌نشست چراکه شعر هم هنر بود و هم رسانه. شعر قدرتمندترین رسانه روزگار پیشامدرنیته بود. شعر هنری کاربردی بود که به‌عنوان، تأثیرگذارترین و مردمی‌ترین هنر و رسانه محسوب می‌شد؛ اما در روزگار ما که هر چیز و هر کس برای زنده‌ماندن باید با جهان صنعتی هماهنگ و همراه شود، شعر از قافله هنرصنعت‌های نوین عقب افتاد و کم‌کم به هنری غریب بدل شد.

از نگاه رهبر فرزانه انقلاب، همراه شدن بی قیدوشرط با قطار پرسرعت جهان صنعتی مدرن، چیزی به جز فراموشی ارزش‌ها را به بار نخواهد آورد. در این وضعیت تنهاهنری که می‌تواند با سطحی نگری مدرن مقابله کند و به فرهنگ ما عمق بدهد، شعر است. شعر هنوز رنگ و بوی سنت را در خود زنده نگه داشته است و می‌تواند ارزش‌های دینی و ملی و انقلابی ما را به نسل‌های آینده انتقال دهد.

شعر فارسی با تکیه زدن به قله‌های رفیع خود مانند فردوسی و حافظ و سعدی و صائب، هنوز هم بهترین وسیله فرهنگی برای بیان ارزش‌های ماست. متأسفانه در چهار و نیم دهه‌ای که از انقلاب اسلامی می‌گذرد، نه تنها این بینش عمیق رهبری نسبت به فرهنگ و هنر توسط مسئولان فرهنگی ما پی گرفته نشده، بلکه تقریبا بیشتر مسئولان فرهنگی ما ناخواسته در جهت مخالف منویات رهبر معظم انقلاب حرکت کرده اند.

صاحب منصبان فرهنگی و هنری با خودباختگی دربرابر رسانه‌های مدرن و شیفتگی به چهره‌های برآمده توسط منجنیق رسانه‌های نوین، در سطح جهان مدرن غرق شده اند و شعر و شعرا را به کناری نهاده اند. چنین است که جریان مسلط بر هنر ما به ویژه جریان غالب در سینما و موسیقی ایران امروز تقریبا هیچ ربطی به انقلاب ندارد و در مسیر تبیین ارزش‌های غربی حرکت می‌کند و قبله آمال چهره‌های مشهور هنری جهان صنعتی غرب است؛ اما جریان شعر انقلاب هنوز هم در خلاف جهت این جریان حرکت می‌کند و شاعران متعهد بار امانت تبیین ارزش‌های ملی و دینی را به دوش می‌کشند.

همین شیفتگی مسئولان ما به محصولات جهان مدرن موجب شده است که هرچه چهره‌های مشهور هنری بیشتر به انقلاب دهن کجی می‌کنند و کشور از این جماعت ضربه می‌خورد، باز هم آقایان مسئول به سراغ همین جماعت می‌روند و برای افروخته ترشدن آتش شهرت ایشان هیزم جمع می‌کنند. به همین دلیل، شاعران به خوبی دریافته اند که در این روزگار که به واقع روزگار عسرت و تنهایی شاعران است، تنها رهبر معظم انقلاب است که حامی جدی شعر و یار و غمگسار شاعران است، پس هر سال نیمه ماه مبارک رمضان برای دیدار یار دست از پا نمی‌شناسند و با عشق و شوروشوق، سر قرار حاضر می‌شوند. این است رمز ماندگاری و مداومت این دیدار شاعرانه. باری: دانی که چیست دولت؟ دیدار یار دیدن...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->