مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

معلمان فاقد رتبه تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ تعیین تکلیف می‌شوند

  • کد خبر: ۱۶۰۷۷۵
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۳
معلمان فاقد رتبه تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ تعیین تکلیف می‌شوند
سرپرست آموزش و پرورش گفت: معلمان فاقد رتبه در موضوع رتبه‌بندی باید تا پایان اردیبهشت تعیین‌تکلیف شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در نشست با مدیران مدارس شهر تهران اظهارداشت: در کشور ما هر وقت بحث از مدیران می‌شود، همه به مدیران کل فکر می‌کنند، اما واقعیت این است که مدیران مدرسه، آینده سازان هستند که بدون امکانات اقدامات بزرگی انجام می‌دهند.

وی افزود: مدیر مدرسه، رکن مهم نظام تعلیم و تربیت است. اگر سند تحول را به دست مدیران مدارس می‌دادیم، بی شک اجرایی می‌شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ما با نسلی مواجه هستیم که آن‌ها را به درستی درک نمی‌کنیم، گفت: با این نسل باید آنگونه که هستند برخورد کنیم؛ نه آنطور که خودمان می‌خواهیم.

وی با بیان اینکه آینده کشور به دست مدیران است، افزود: سند تحول بنیادین منشور خدمت در اموزش و پرورش است و به سند جدیدی نیاز نداریم. محل اجرای سند تحول بنیادین، مدارس است. برخی می‌گویند سند تحول بنیادین اشکال دارد و این در صورتی است که سند مشکلی ندارد و سند در حال اجراست.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: سند تحول شریک راهبردی نسل آینده را خانواده می‌داند. اگر بخواهیم آینده خوبی را ترسیم کنیم، یک مقدمه اجتناب ناپذیر با عنوان مدرسه دارد. نقش مدرسه به عنوان کانون تربیت هر روز در جوامع پررنگ‌تر می‌شود.

صحرایی با اشاره به ۶ ساحت سند تحول بنیادین اظهار داشت: هر مدرسه یک مهارت سرا باید باشد و معلمان باید آموزش ببینند و متبحر شوند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش به اهمیت همگرایی خانواده و نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: کمبود معلم یکی از دغدغه‌های ما در سال تحصیلی جاری بود که در این راستا انتظار داریم با واقع بینی نسبت به حل این مشکل قدم برداشته شود.

به گفته وی، رتبه‌بندی مهم‌ترین اقدام تحولی آموزش و پرورش است و ضامن پویایی نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود، اگر از تدوین آیین‌نامه تا اجرا، مدیران مدرسه در این فرآیند حضور می‌داشتند، این روند به درستی پیش می‌رفت.

سرپرست آموزش و پرورش افزود: ۴۵ هزار معلم فاقد رتبه و ۳۵ هزار نفر هم رتبه خود را مشاهده نمی‌کنند که این موضوعات تا پایان اردیبهشت باید تعیین تکلیف شوند.

صحرایی گفت: سال آینده برای نخستین بار کنکور اختصاصی تربیت معلم را خواهیم داشت همچنین برای نخستین بار شیوه دو مدرکی را در تربیت معلم خواهیم داشت که به این واسطه از دانشگاه‌های برتر دانشجو می‌پذیریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->