شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود تسهیلات ویژه استان گلستان برای احداث تصفیه‌خانه و تولید انرژی پاک جزئیات جدید درمورد نحوه احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی ورود جدی دادستانی مشهد به موضوع سگ‌گردانی | از برخورد با فروشگاه‌های فروش محصولات مرتبط با حیوانات تا ممنوعیت صدور مجوز جدید برای کلینیک‌های دامپزشکی + فیلم کاهش چربی شکم به کمک ماده‌ای شیرین! شناسایی ۱۲۲ مبتلا به تب دنگی در کشور | صید پشه آئدس در ۸ استان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلیس فتا: با ترویج‌دهندگان خشونت در فضای مجازی به شدت برخورد می‌شود درباره شیر شتر و خواص بی‌نظیرش | سلامتی با طلای سفید صحرا ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه برای دانش‌آموزان برپا می‌شود بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سلامت روان دانش آموزان غربالگری روانشناختی می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۶۷۹۲
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۵
سلامت روان دانش آموزان غربالگری روانشناختی می‌شود
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از آغاز فرایند غربالگری پایه روانشناختی و سلامت روان دانش آموزان خبر داد و گفت: براساس نتایج به دست آمده، وضعیت روانی و اجتماعی دانش‌آموز را می‌سنجیم و آنها را در دسته‌های سالم، در معرض خطر، آسیب‌دیده و دارای فوریت‌های روانی تقسیم‌بندی می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، درباره اجرای طرح غربالگری روانی و اجتماعی دانش‌آموزان توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: سامانه نماد را که مخفف نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان است طی یک سال به جهت تغییر و تحولاتی که در کل سامانه‌های آموزش و پرورش در حال رخ دادن بود، به طور کامل در دسترس نداشتیم.

وی افزود: حدود یک ماه است که سامانه به صورت آزمایشی در دو استان تهران و گلستان فعال شده است. مرحله اول نماد، غربالگری است. غربالگری در دوره ابتدایی توسط معلمان و خانواده‌ها و در متوسطه توسط معلمان، خانواده‌ها و دانش‌آموزان انجام می‌شود. وضعیت روانی و اجتماعی دانش‌آموز را می‌سنجیم و آنها را در دسته‌های سالم، در معرض خطر ، آسیب‌دیده و دارای فوریت‌های روانی تقسیم‌بندی می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا غربالگری ادامه مسیر اورژانس دانش‌آموزی است؟ گفت: خیر، ۱۵۷۰ یا همان اورژانس دانش‌آموزی یک سامانه اطلاع‌رسانی است. ما مجموعه مراکز مشاوره، اورژانس اجتماعی و نماد را داریم و اینها همه ذیل سامانه نماد تجمیع می‌شوند.

باقرزاده افزود: دانش‌آموزی که دارای فوریت‌های اجتماعی روانی است به نهادهایی که باید مداخله کنند معرفی می‌شوند که از جمله آنها می‌توان به بهزیستی، قوه قضائیه، پلیس و یا مراکز مبارزه با مواد مخدر و بازپروری اشاره کرد.

وی با بیان اینکه بخش اول سامانه نماد که غربالگری است راه‌اندازی شده گفت: بخش ۱۵۷۰ و مراکز مشاوره نیز فعال هستند، اما برای بخش ارجاع در حال تکمیل سامانه هستیم و به زودی وقتی کامل شد، به شرکای خود در طرح نماد دسترسی می‌دهیم و آنها خودشان می‌توانند بچه‌ها را رصد کنند.

مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات وزارت آموزش و پرورش نیز در اطلاعیه‌ای که ششم خردادماه منتشر کرده است از مهلت دانش‌آموزان پایه‌های هفتم و هشتم متوسطه در آزمون‌های غربالگری و سلامت روان تا روز بیستم خردادماه خبر داده است.

بنابراین اطلاعیه، آزمون‌های «سلامت روانی رفتاری»  و «غربالگری پایه روانشناختی» در سامانه my.medu.ir فعال شده است. آزمون «سلامت روانی رفتاری» برای دانش‌آموزان پایه هفتم و آزمون «غربالگری پایه روانشناختی» برای دانش‌آموزان پایه هشتم برگزار می‌شود و دانش‌آموزان حداکثرتا تاریخ ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲  فرصت دارند که از طریق ورود به سامانه یاشده، در این آزمون‌ها شرکت کنند.

به گفته وی پس از شناسایی دانش‌آموزان نیازمند دریافت خدمات، ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به آنان در مراکز مشاوره آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. امروزه با توجه به هجوم آسیب‌های اجتماعی، شناسایی به‌موقع کودکان و نوجوانانی که نیازمند کمک هستند، بسیار دارای اهمیت است، از این رو کمک به اجرای مطلوب فرایند غربالگری و همکاری تمامی حوزه‌های وزارت آموزش و پرورش در دستیابی به اهداف مهم این کار، ضرورتی غیر قابل انکار است. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->