جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

تخفیف ۹۰ درصدی برای پارک‌های حاشیه‌ای تا ۱۰ ساعت در ماه

  • کد خبر: ۱۶۰۸۹۰
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
تخفیف ۹۰ درصدی برای پارک‌های حاشیه‌ای تا ۱۰ ساعت در ماه
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: پلاک خودرو اگر در زمان توقف بدهی نداشته باشد، مشمول ۳۵ درصد تخفیف می‌شود؛ همچنین اگر با استفاده از نرم‌افزار «شهر من» خوداظهاری داشته باشند، تا ۱۰ ساعت در ماه می‌توانند از ۹۰ درصد تخفیف بها استفاده کنند و پس از آن نیز ۷۰ درصد تعرفه مصوب را پرداخت می‌نمایند.

به گزارش شهرآرانیوز، ایمان فرهمندی در گفتگو با برنامه رادیویی «شهر ما» با بیان اینکه یکی از مهمترین مسائل کلانشهر‌ها از جمله مشهد مقدس، معضل آلودگی هواست، اظهارکرد: براساس مطالعات صورت گرفته و سیاهه انتشار، یک سوم آلودگی هوای شهر مشهد ناشی از خودرو‌های شخصی است.

وی گفت: سیاست عمومی دولت و مدیریت شهری، تلاش بر کاهش آلودگی هواست که تاثیر بسزایی روی کیفیت زندگی مردم و همچنین سلامت نسل فعلی و آینده دارد.

فرهمندی با بیان اینکه یکی از راه‌های مقابله با آلودگی هوا، تشویق مردم به استفاده بیشتر از حمل‌ونقل عمومی است، افزود: سیاست شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری نیز بر این اصل بنا شده و برهمین اساس، در هفته‌های اخیر قیمت بلیت اتوبوس و قطارشهری را کاهش دادیم و به قیمت‌های سال گذشته برگرداندیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، کاهش بهای خدمات دوچرخه‌های اشتراکی را دیگر اقدام موثر شورای شهر در جهت تشویق مردم به استفاده از مُدهای حمل‌ونقلی پاک عنوان و تصریح کرد: از سوی دیگر، برای کاهش استفاده از خودرو‌های شخصی، براساس مجوزات قانونی، هزینه پارک‌های حاشیه‌ای را افزایش دادیم که از یک هفته قبل اجرایی شده است.

فرهمندی با تاکید بر اینکه الگوی سفر شهروندان را باید به سمت استفاده بیشتر از وسایل حمل‌ونقل همگانی تغییر داد، گفت: البته در بحث پارک‌های حاشیه‌ای، تمهیدات و تخفیفاتی ذیل مصوبه شورای شهر درنظر گرفته شده است.

وی افزود: به عنوان مثال، پلاک خودرو اگر در زمان توقف بدهی نداشته باشد، مشمول ۳۵ درصد تخفیف می‌شود؛ همچنین اگر با استفاده از نرم‌افزار «شهر من» خوداظهاری داشته باشند، تا ۱۰ ساعت در ماه می‌توانند از ۹۰ درصد تخفیف بها استفاده کنند و پس از آن نیز ۷۰ درصد تعرفه مصوب را پرداخت می‌نمایند.

فرهمندی با بیان اینکه اگر شهروندان به صورت نرم‌افزاری نسبت به شارژ پلاک خود اقدام کنند، ۲۰ درصد شارژ اضافه دریافت می‌کنند، تصریح کرد: علاوه بر این، توقف‌های زیر نیم ساعت نیز مشمول تخفیف ۹۰ درصدی می‌شوند.

وی گفت: تلاش ما بر این بوده که توقف‎‌های اضطراری و کوتاه‌مدت مردم به سهولت صورت گیرد و توقف‌های طولانی مشمول پرداخت هزینه باشد تا مردم به استفاده از وسایل حمل‌ونقل همگانی تشویق شوند.

فرهمندی افزود: موتورسیکلت‌های برقی نیز به عنوان یکی از مُدهای حمل‌ونقل پاک، با شرایط بسیار آسان و به شکل اقساط ۲۴ ماهه، بدون افزایش قیمت، برای عموم شهروندان قابل ثبت‌نام است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->