شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

برگزاری مرحله نهایی رویداد ملی سقاخونه ۱۷ و ۱۸ خرداد

  • کد خبر: ۱۶۱۱۵۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
برگزاری مرحله نهایی رویداد ملی سقاخونه ۱۷ و ۱۸ خرداد
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: رویداد ملی سقاخونه و داوری نهایی ایده‌ها ۱۷ و ۱۸ خرداد در مشهد برگزار و ایده‌های برتر انتخاب خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی در خصوص رویداد ملی سقاخونه اظهار کرد: رویداد ملی سقاخونه فراخوان ایده‌های مرتبط با موضوع زیارت با مشارکت شهرداری مشهد و شیراز و شهرداران کلان‌شهر‌های کشور است که به صورت ملی برگزار می‌شود.

وی افزود: بیش از ۳۵۰ ایده که استارتاپی و به صورت تیمی و گروه‌های خلاق ارائه شده بود، داوری آن‌ها در مرحله اولیه در دبیرخانه قم انجام شد و ۸۳ ایده به مرحله دوم راه پیدا کردند. در مرحله دوم داوری در شهر شیراز انجام شد که داوران مختلفی از مشهد، قم، شیراز، بنیاد ملی نخبگان، خانه فناوری و خلاقیت اشراق، اساتید دانشگاهی و نمایندگان عتبه مقدسه شاهچراغ، حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) حضور داشتند.

بامشکی اضافه کرد: داوری ۴ و ۵ اردیبهشت در شیراز برگزار شد و ۲۵ ایده به مرحله نهایی راه پیدا کردند که این مرحله در مشهد برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این ۲۵ ایده تا خرداد ماه فرصت دارند مشاورانی را معرفی و ایده‌های خود را کامل کنند. این رویداد و داوری نهایی ایده‌ها ۱۷ و ۱۸ خرداد در شهر مشهد برگزار و ایده‌های برتر انتخاب خواهد شد. در مشهد علاوه بر حضور نمایندگان ۳ عتبه مقدسه، شهرداری مشهد، قم و شیراز و اساتید دانشگاه، از بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی نیز حضور خواهند داشت تا از ایده‌های برتر حمایت کنند.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: گروه‌هایی که به مرحله نهایی راه پیدا کردند از استان‌های خراسان رضوی، قم، تهران، البرز، فارس، خورستان و برخی شهر‌های دیگر بودند. تمام ایده‌ها در قالب یک کتاب الکترونیکی در اختیار نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف و ایده‌پردازان قرار خواهد گرفت.

بامشکی بیان کرد: در این رویداد در حوزه‌های مختلف از جمله سوغات زائر، مشارکت مردم برای اعزام زائران زیارت اولی یا اقشار محروم، بین‌الملل، فرهنگ میزبانی و محصولات کودک و نوجوان ایده داشتیم.

وی با بیان اینکه از ۲۵ ایده، ۲ ایده مرتبط با زائران خارجی ساکن ایران از پاکستان و کشور‌های عرب‌زبان است، عنوان کرد: پیشنهادی در شهر شیراز مطرح شد مبنی بر اینکه نیاز است در حوزه خدمات‌رسانی به زائران و فرهنگ زیارت رشد داشته باشیم، بنابراین رویداد باید دائمی شده و هر ۲ سال یک بار برگزار شود، به این معنی که دبیرخانه دائمی تشکیل می‌شود. در حال حاضر تصمیم گرفته و قرار شد دبیرخانه دائمی داشته باشیم.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: هدف و رویکرد این رویداد بیشتر این بود که در خدمت‌رسانی به زائران مشارکت مردم را داشته باشیم و از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق استفاده کنیم تا در خدمات‌رسانی به زائران به کمک ما بیابند. قطعا این رویکرد خلاقیت و نوآوری در چرخه برنامه‌ریزی و ارائه خدمت به زائران تاثیر بسزایی دارد و این ایده‌ها در آینده کمک خواهد کرد.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->