گزارشی از مشکلات جدی معیشتی و شغلی تاکسی‌رانان مشهدی | خواسته‌ها و گلایه‌های رانندگان تاکسی اقدام اورژانسی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حاشیه شهر مشهد ویدئو| اظهارات ظریف درباره موضوع حجاب و حقوق بشر در گفت‌وگو با سی.ان.ان انتصاب مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل‌رسانه شهرداری و مدیر منطقه سه شهرداری مشهدمقدس برگزاری نشست هم‌اندیشی بین دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام چراغ برات جانمایی و نصب ۳۳ نمایشگر شهری در مشهد پویش شمس، آموزش نکات بهداشتی و سلامتی زنان و کودکان به بانوان محلات حاشیه شهر مشهد + ویدئو هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۳ بهمن ۱۴۰۳) بازدید استاندار خراسان رضوی از سد شوریجه و تصفیه‌خانه‌های شماره ۷ و التیمور مشهد (۲ بهمن ۱۴۰۳) مهم‌ترین پروژه ایمن‌سازی رانندگی در بولوار وکیل‌آباد مشهد در حال اتمام است مدیر اجرایی مراکز معاینه فنی خودرو مشهد: ۲۰ درصد خودرو‌های زیر چهار سال در مرحله نخست معاینه فنی رد شدند آغاز رنگ‌آمیزی جداول طرح استقبال از بهار ۱۴۰۴ از ۴ بهمن‌ماه در مشهد افزایش ۲ برابری توفقگاه‌های ناوگان باری سنگین در ششمین دوره مدیریت شهری مشهد عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد: ۶۰ درصد پروژه سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای شهر مشهد، تا پایان ۱۴۰۳ تکمیل می‌شود ارجاع ۷۹۱ مورد کشتار غیربهداشتی به مراجع قضایی در خراسان رضوی طی ۹ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ سامان‌دهی کرانه کشف‌رود مشهد با احداث بوم‌پارک مسئول مرکز پالایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهر مشهد: سالانه ۲۵۰ هزار تن انواع آلاینده هوا در شهر مشهد منتشر می‌شود سهم ۶۴ درصدی منابع متحرک از آلاینده‌های محیط زیست مشهد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: توجه ویژه به هوشمندسازی و تحقق شهر هوشمند در مشهد
سرخط خبرها

برگزاری مرحله نهایی رویداد ملی سقاخونه ۱۷ و ۱۸ خرداد

  • کد خبر: ۱۶۱۱۵۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
برگزاری مرحله نهایی رویداد ملی سقاخونه ۱۷ و ۱۸ خرداد
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: رویداد ملی سقاخونه و داوری نهایی ایده‌ها ۱۷ و ۱۸ خرداد در مشهد برگزار و ایده‌های برتر انتخاب خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی در خصوص رویداد ملی سقاخونه اظهار کرد: رویداد ملی سقاخونه فراخوان ایده‌های مرتبط با موضوع زیارت با مشارکت شهرداری مشهد و شیراز و شهرداران کلان‌شهر‌های کشور است که به صورت ملی برگزار می‌شود.

وی افزود: بیش از ۳۵۰ ایده که استارتاپی و به صورت تیمی و گروه‌های خلاق ارائه شده بود، داوری آن‌ها در مرحله اولیه در دبیرخانه قم انجام شد و ۸۳ ایده به مرحله دوم راه پیدا کردند. در مرحله دوم داوری در شهر شیراز انجام شد که داوران مختلفی از مشهد، قم، شیراز، بنیاد ملی نخبگان، خانه فناوری و خلاقیت اشراق، اساتید دانشگاهی و نمایندگان عتبه مقدسه شاهچراغ، حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) حضور داشتند.

بامشکی اضافه کرد: داوری ۴ و ۵ اردیبهشت در شیراز برگزار شد و ۲۵ ایده به مرحله نهایی راه پیدا کردند که این مرحله در مشهد برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این ۲۵ ایده تا خرداد ماه فرصت دارند مشاورانی را معرفی و ایده‌های خود را کامل کنند. این رویداد و داوری نهایی ایده‌ها ۱۷ و ۱۸ خرداد در شهر مشهد برگزار و ایده‌های برتر انتخاب خواهد شد. در مشهد علاوه بر حضور نمایندگان ۳ عتبه مقدسه، شهرداری مشهد، قم و شیراز و اساتید دانشگاه، از بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی نیز حضور خواهند داشت تا از ایده‌های برتر حمایت کنند.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: گروه‌هایی که به مرحله نهایی راه پیدا کردند از استان‌های خراسان رضوی، قم، تهران، البرز، فارس، خورستان و برخی شهر‌های دیگر بودند. تمام ایده‌ها در قالب یک کتاب الکترونیکی در اختیار نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف و ایده‌پردازان قرار خواهد گرفت.

بامشکی بیان کرد: در این رویداد در حوزه‌های مختلف از جمله سوغات زائر، مشارکت مردم برای اعزام زائران زیارت اولی یا اقشار محروم، بین‌الملل، فرهنگ میزبانی و محصولات کودک و نوجوان ایده داشتیم.

وی با بیان اینکه از ۲۵ ایده، ۲ ایده مرتبط با زائران خارجی ساکن ایران از پاکستان و کشور‌های عرب‌زبان است، عنوان کرد: پیشنهادی در شهر شیراز مطرح شد مبنی بر اینکه نیاز است در حوزه خدمات‌رسانی به زائران و فرهنگ زیارت رشد داشته باشیم، بنابراین رویداد باید دائمی شده و هر ۲ سال یک بار برگزار شود، به این معنی که دبیرخانه دائمی تشکیل می‌شود. در حال حاضر تصمیم گرفته و قرار شد دبیرخانه دائمی داشته باشیم.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: هدف و رویکرد این رویداد بیشتر این بود که در خدمت‌رسانی به زائران مشارکت مردم را داشته باشیم و از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق استفاده کنیم تا در خدمات‌رسانی به زائران به کمک ما بیابند. قطعا این رویکرد خلاقیت و نوآوری در چرخه برنامه‌ریزی و ارائه خدمت به زائران تاثیر بسزایی دارد و این ایده‌ها در آینده کمک خواهد کرد.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->