روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برگزاری مرحله نهایی رویداد ملی سقاخونه ۱۷ و ۱۸ خرداد

  • کد خبر: ۱۶۱۱۵۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
برگزاری مرحله نهایی رویداد ملی سقاخونه ۱۷ و ۱۸ خرداد
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: رویداد ملی سقاخونه و داوری نهایی ایده‌ها ۱۷ و ۱۸ خرداد در مشهد برگزار و ایده‌های برتر انتخاب خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی در خصوص رویداد ملی سقاخونه اظهار کرد: رویداد ملی سقاخونه فراخوان ایده‌های مرتبط با موضوع زیارت با مشارکت شهرداری مشهد و شیراز و شهرداران کلان‌شهر‌های کشور است که به صورت ملی برگزار می‌شود.

وی افزود: بیش از ۳۵۰ ایده که استارتاپی و به صورت تیمی و گروه‌های خلاق ارائه شده بود، داوری آن‌ها در مرحله اولیه در دبیرخانه قم انجام شد و ۸۳ ایده به مرحله دوم راه پیدا کردند. در مرحله دوم داوری در شهر شیراز انجام شد که داوران مختلفی از مشهد، قم، شیراز، بنیاد ملی نخبگان، خانه فناوری و خلاقیت اشراق، اساتید دانشگاهی و نمایندگان عتبه مقدسه شاهچراغ، حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) حضور داشتند.

بامشکی اضافه کرد: داوری ۴ و ۵ اردیبهشت در شیراز برگزار شد و ۲۵ ایده به مرحله نهایی راه پیدا کردند که این مرحله در مشهد برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این ۲۵ ایده تا خرداد ماه فرصت دارند مشاورانی را معرفی و ایده‌های خود را کامل کنند. این رویداد و داوری نهایی ایده‌ها ۱۷ و ۱۸ خرداد در شهر مشهد برگزار و ایده‌های برتر انتخاب خواهد شد. در مشهد علاوه بر حضور نمایندگان ۳ عتبه مقدسه، شهرداری مشهد، قم و شیراز و اساتید دانشگاه، از بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی نیز حضور خواهند داشت تا از ایده‌های برتر حمایت کنند.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: گروه‌هایی که به مرحله نهایی راه پیدا کردند از استان‌های خراسان رضوی، قم، تهران، البرز، فارس، خورستان و برخی شهر‌های دیگر بودند. تمام ایده‌ها در قالب یک کتاب الکترونیکی در اختیار نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف و ایده‌پردازان قرار خواهد گرفت.

بامشکی بیان کرد: در این رویداد در حوزه‌های مختلف از جمله سوغات زائر، مشارکت مردم برای اعزام زائران زیارت اولی یا اقشار محروم، بین‌الملل، فرهنگ میزبانی و محصولات کودک و نوجوان ایده داشتیم.

وی با بیان اینکه از ۲۵ ایده، ۲ ایده مرتبط با زائران خارجی ساکن ایران از پاکستان و کشور‌های عرب‌زبان است، عنوان کرد: پیشنهادی در شهر شیراز مطرح شد مبنی بر اینکه نیاز است در حوزه خدمات‌رسانی به زائران و فرهنگ زیارت رشد داشته باشیم، بنابراین رویداد باید دائمی شده و هر ۲ سال یک بار برگزار شود، به این معنی که دبیرخانه دائمی تشکیل می‌شود. در حال حاضر تصمیم گرفته و قرار شد دبیرخانه دائمی داشته باشیم.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: هدف و رویکرد این رویداد بیشتر این بود که در خدمت‌رسانی به زائران مشارکت مردم را داشته باشیم و از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق استفاده کنیم تا در خدمات‌رسانی به زائران به کمک ما بیابند. قطعا این رویکرد خلاقیت و نوآوری در چرخه برنامه‌ریزی و ارائه خدمت به زائران تاثیر بسزایی دارد و این ایده‌ها در آینده کمک خواهد کرد.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->