پزشکیان: صلح و اعتماد گمشده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم
سرخط خبرها

آخرین اخبار از طرح ممنوعیت تحصیل کارکنان دولت و انحلال دانشگاه پیام‌نور (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۱۳۹۳
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
آخرین اخبار از طرح ممنوعیت تحصیل کارکنان دولت و انحلال دانشگاه پیام‌نور (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲)
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در واکنش به طرح ارجاع شده به کمیسیون آموزش مبنی بر تجمیع دانشگاه پیام نور، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمدحسین فلاحی با اشاره به ارجاع طرحی به کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با عنوان «ساماندهی مأموریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی» که به ادغام دانشگاه پیام نور در سایر دانشگاه‌ها و ممنوعیت ادامه تحصیل دانشگاهی کارمندان دولت پرداخته است، گفت: این طرح هنوز در کمیسیون آموزش بررسی نشده و بعید به نظر می‌‎رسد که با نظر مثبت اعضا همراه شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه دانشگاه پیام نور خدمات بسیاری داشته که این طرح بدون توجه به مزیت‌‎های این دانشگاه تهیه شده است، افزود: این دانشگاه در ابتدای امر با فلسفه آموزش غیر حضوری تشکیل و پس از آن با تبدیل به دانشگاه روزانه به صورت حضوری نیز دانشجویان بسیاری را جذب کرد.

وی یادآور شد: به نظر می‎رسد طرح مذکور نیاز به کار کارشناسی جدی در کمیسیون و کمیته‌های تخصصی دارد و با شناختی که از کمیسیون داریم، این طرح با محتویات فعلی مورد تأیید اعضای کمیسیون قرار نخواهد گرفت.

فلاحی اضافه کرد: البته در دانشگاه پیام نور واحد‌های مازاد وجود دارد که باید تجمیع شود و می‎توان این واحد‌ها را برای درآمدزایی دانشگاه پیام نور و همچنین تفاهم و ارتباطی بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه فرهنگیان استفاده کرد، اما اینکه دانشگاه پیام نور جمع آوری و فقط یک واحد مجازی آن هم در تهران باشد، کاملاً غیر کارشناسی است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با یادآوری اینکه دانشگاه پیام نور با بهره مندی از دانشجویان خارجی برای کشور ارز آوری نیز دارد، گفت: در دوران کرونا دیدیم که یکی از دانشگاه‌های پیشرو در عرصه آموزش مجازی دانشگاه پیام نور بود و نباید این ظرفیت حوزه آموزش عالی را از بین ببریم.

وی درباره ممنوعیت تحصیل کارکنان دولت نیز تصریح کرد: فلسفه حضور کارمند در بخش دولتی، خدمت رسانی به مردم است، لذا نباید در زمان اداری و کاری کارمند مشغول به تحصیل باشد، البته گاهی ادامه تحصیل در راستای ارتقای بهره‌وری بوده و اگر در روز‌های تعطیل و ساعات غیرکاری باشد، مانعی ندارد، اما اینکه به طور کلی ممنوعیت در خصوص تحصیل کارکنان دولت داشته باشیم، مورد تأیید نیست. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->