چالش‌های استارتاپ‌های شهر معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند
سرخط خبرها

تنظیم جداگانه صدای زنگ و نوتیفیکیشن‌ها در اندروید ۱۴ ممکن می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۱۶۱۱
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
تنظیم جداگانه صدای زنگ و نوتیفیکیشن‌ها در اندروید ۱۴ ممکن می‌شود
یکی از ویژگی‌هایی که برخی سازندگان گوشی‌های اندرویدی آن را در اختیار کاربران خود قرار داده‌اند، اما هنوز به‌طور پیش‌فرض در اندروید وجود ندارد، امکان تنظیم جداگانه صدای زنگ و نوتیفیکیشن‌هاست. گوگل این ویژگی را در نسخه بعدی اندروید قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - اگرچه نسخه پایدار اندروید ۱۴ در پاییز پیش رو از راه می‌رسد، اما نسخه‌های بتای این سیستم‌عامل ویژگی‌های آن را برملا می‌کنند. یکی از این ویژگی‌ها که برخی سازندگان گوشی‌های اندرویدی آن را در اختیار کاربران خود قرار داده‌اند، اما هنوز به‌طور پیش‌فرض در اندروید وجود ندارد، امکان تنظیم جداگانه صدای زنگ و نوتیفیکیشن‌هاست. گوگل این ویژگی را در نسخه بعدی اندروید قرار می‌دهد.

گوگل تا به امروز چندین پیش‌نمایش از اندروید ۱۴ منتشر کرده است که در جدیدترین آن می‌توان به اسلایدر‌های جداگانه برای تنظیم صدای زنگ و نوتیفیکیشن دسترسی پیدا کرد.

طبق گزارش‌ها، گوگل از اندروید ۱۳ QPR۳ بتای ۳، درحال کار روی این ویژگی بوده است، اما برای دسترسی به آن باید یک فلگ را فعال می‌کردید. البته برخی گزارش‌ها می‌گویند که در این نسخه و حتی اولین نسخه بتای اندروید ۱۴ این ویژگی وجود نداشت. بااین‌حال به‌نظر می‌رسد در نسخه دوم پیش‌نمایش توسعه‌دهندگان اندروید ۱۴، شاهد افزودن این ویژگی هستیم.

به‌نظر می‌رسد در این نسخه از اندروید ۱۴، گوگل به‌صورت پیش‌فرض این فلگ را فعال کرده است و بدون اینکه نیاز به تغییری از سوی کاربر باشد، اسلایدر‌های جداگانه در اختیارش قرار می‌گیرد.

با وجود جداکردن قابلیت تنظیم حجم صدای زنگ و نوتیفیکیشن، بازهم اگر دستگاه را در حالت ویبره قرار دهید، صدای زنگ و نوتیفیکیشن هم‌زمان قطع می‌شود. شاید در آینده گوگل تغییری در این موضوع ایجاد نکند؛ مخصوصاً اینکه هنوز فاصله زیادی تا انتشار نسخه نهایی این سیستم‌عامل داریم.

منبع: دیجیاتو 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->