آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

حجاج از سوم خرداد ماه اعزام می‌شوند

  • کد خبر: ۱۶۱۶۴۲
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹
حجاج از سوم خرداد ماه اعزام می‌شوند
وزیر راه و شهرسازی در نشستی با دست‌اندرکاران حوزه حج به مجموعه اقدامات آمادگی برای عملیات حج ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: عملیات اعزام حجاج کمتر از یک ماه آینده آغاز می‌شود و تفاوت آن با سال گذشته افزایش تقریباً دو برابری تعداد حجاج است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش در نشستی با معاونان خود در حوزه حمل و نقل هوایی و رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص عملیات حج ۱۴۰۲، اظهار داشت: در عملیات مهم و مقدس حج وظیفه داریم با همه توان و بضاعتی که داریم به برگزاری هرچه بهتر اعزام حجاج کمک کنیم و امنیت، آسایش و آرامش زائران را تأمین کنیم.

وی افزود: عملیات اعزام حجاج عزیز کمتر از یک ماه آینده آغاز می‌شود و تفاوت آن با سال گذشته افزایش تقریباً دو برابری تعداد حجاج است که ما بایستی با توان مضاعف تجهیز منابع فرودگاه‌ها و شبکه حمل و نقل هوایی و همه زیرساخت‌هایی که با اعزام حجاج مرتبط است را تدارک ببینیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تعداد فرودگاه‌هایی که نقاط پروازی ما محسوب می‌شود امسال افزایش یافته است و فراگیری بیشتری دارد، با این رویکرد که جابه‌جایی زائران عزیز در خاک ایران به حداقل برسد و فرآیند آن تسهیل شود؛ بنابراین تعداد ناوگان بیشتری مورد نیاز است.

بذرپاش گفت: از سوم خردادماه عملیات اعزام آغاز می‌شود و پس از حدود ۲۴ روز عملیات بازگشت رقم می‌خورد.

وی بیان کرد: به منظور پذیرایی از حجاج گرامی نیز تمهیداتی اندیشیده شده است که در صورت تأخیر احتمالی، اماکن تعبیه شده در نزدیکی فرودگاه‌ها با برنامه‌های فرهنگی که با بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت و شرکت فرودگاه‌ها و سازمان هواپیمایی تدارک دیده شده است، خدمت‌رسانی مستمر باشد و زائران با کمترین معطلی مواجه شوند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: عملیات رفت و عملیات برگشت دو برنامه مجزا می‌طلبد؛ بنابراین با همکاری گمرک مقرر شد در عملیات بازگشت، با توجه به خستگی زائران، سهولت در ترخیص کالا و فرایند ورود به کشور، با افزایش نیروی انسانی با کمترین معطلی انجام شود.

بذرپاش عنوان کرد: همه توان وزارت راه و شهرسازی به ویژه بخش هوایی و فرودگاهی در خدمت حجاج عزیز است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش دوبرابری تعداد زائران نسبت به سال گذشته، کار دشوارتر است و تجهیز منابع بیشتری را طلب می‌کند؛ اما متعهد می‌شویم با تمام توان در راستای خدمت‌رسانی به زوار تلاش کنیم.

این نشست امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، مدیرعامل شرکت هما، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، رئیس سازمان حج و زیارت، رئیس گمرک، رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا، رئیس پلیس فرودگاه‌های کشور و جمعی از مسئولین ذی‌ربط در ساختمان دادمان برگزار شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->