شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

افزایش حقوق بازنشستگان به تصویب هیئت وزیران رسید+ فیلم و جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۱۹۷۹
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
افزایش حقوق بازنشستگان به تصویب هیئت وزیران رسید+ فیلم و جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲)
سخنگوی دولت از موافقت هیئت وزیران با پیشنهاد تامین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در تشریح مصوبات جلسه امروز هیئت وزیران به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور اظهار داشت: در این جلسه هر چهار پیشنهاد شورای عالی استان‌ها به تصویب رسید. همچنین استانداری‌های سراسر کشور مکلف شدند حسب مورد، مواردی که شورای اسلامی بخش یا شهر یا شورای اسلامی استان نیازمند پشتیبانی‌ها و امکانات دبیرخانه‌ای امکاناتی برای استقرار و برگزاری امثال این قبیل پشتیبانی‌ها هستند، در سقف امکانات خود حمایت کنند و امکان فعالیت موثرتر این شورا‌ها را فراهم کنند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه یکی دیگر از مصوبات هم به حمایت بخش‌های دولتی از شورا‌های شهر و روستا در زمان بروز بحران اختصاص داشت، افزود: مصوبه دیگری که امروز هیئت دولت داشت، این بود که بنا به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه و در راستای اجرایی‌کردن یکی از بند‌های بودجه سال ۱۴۰۲ فهرست کالا‌های اساسی، دارو و شیرخشک اطفال که نرخ حقوق گمرکی آن‌ها از ۴ درصد به یک درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش پیدا می‌کند.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: با کاهش حقوق گمرکی در این کالا‌های اساسی در حوزه‌ها دارو و شیرخشک امسال شاهد افزایش قیمت خاصی در حوزه‌ها نخواهیم بود و امکان کنترل تورم و افزایش قیمت‌ها در این حوزه حاصل می‌شود. درخصوص کاهش نرخ حقوق گمرکی تجهیزات دارویی و سایر تجهیزات صنعتی که در قانون بودجه این موضوع را مجاز شمرده است، نیز بنا شد پیشنهاد نهایی بعد از تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت در دستور هیئت وزیران قرار بگیرد.

دبیر هیئت دولت در ادامه از افزایش حقوق بازنشستگان خبر داد و در تشریح آن اظهار داشت: امروز هیئت وزیران با پیشنهاد شورای عالی تامین اجتماعی و وزارت کار مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان موافقت کرد تا در چارچوب قانون مربوطه و طبق افزایش حقوقی که برای کارگران پیش‌بینی شده، حقوق این قشر افزایش یابد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: در مصوبه دیگری هیئت وزیران به پیشنهاد معاونت علمی فناوری و دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، دستگاه‌های اجرایی‌های مختلف موجود در کشور را مجاز کرد که بتوانند اموال امکانات دارایی‌هایی خود را به صورت امانی با قرارداد‌های مختلف در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهند تا بتوانند از ظرفیت‌های دولتی بهره برداری کنند. یعنی دولت امکانات و دارایی‌های اموال خود را در چارچوب‌های حقوقی طراحی شده به طور امانی و موقتی در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار می‌دهد.

سخنگوی دولت همچنین در واکنش به ایده فروش کیش و قشم که به تازگی از سوی یکی از مدیران برای بیان وضعیت صندوق‌های بازنشستگی عنوان شده بود، گفت: ما در خانواده‌هایمان در مدارس و هیئت‌هایمان یاد گرفته‌ایم که بگوییم جانم فدای یک وجب خاک وطنم و همه ما افتخارمان این که است جانمان را فدای یک وجب خاک وطن در کیش، قشم یا هر جای دیگری کنیم؛ هر کسی که مشکل اقتصادی یا مساله‌ای دارد، لطفا از جیب خود هزینه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->