واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

واکنش مجلس به اظهارات سخنگوی دولت: شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا برای ساماندهی بازار خودرو به وزیر صمت اختیار دادند

  • کد خبر: ۱۶۲۱۳۹
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۷
واکنش مجلس به اظهارات سخنگوی دولت: شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا برای ساماندهی بازار خودرو به وزیر صمت اختیار دادند
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا حدود یک سال و نیم پیش برای ساماندهی بازار خودرو به وزیر صمت اختیار دادند، اما وزیر صمت این اختیارات را به کار نگرفت و به جای کاهش قیمت شاهد افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت خودرو بودیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رشیدی درباره اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر اینکه در موضوع خودرو باید اختیارات کاملی به وزارت صمت داده شود، گفت: دوستان ما در دولت در بحث استیضاح آقای فاطمی‌امین ادعایی داشتند مبنی بر اینکه همه مسئولیت‌های حوزه خودرو مربوط به وزارت صمت نیست و به وزیر صمت بازنمی‌گردد که در برابر این ادعا باید گفت اگر همه مسئولیت‌های حوزه خودرو به وزیر صمت بر‌نمی‌گردد به دولت که باز می‌گردد!

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود اینکه مجلس در راستای بهبهود بازار خودرو، قانون ساماندهی صنعت خودرو را تصویب کرد، چرا آئین نامه آن به درستی تدوین و اجرایی نشد.

وی در خصوص اختیارات وزیر صمت در حوزه خودرو اضافه کرد: شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا حدود یک سال و نیم پیش برای ساماندهی بازار خودرو به وزیر صمت اختیار دادند، چرا از این اختیارات به درستی استفاده نشد و وزیر صمت این اختیارات را به‌کار نگرفت و متاسفانه شاهد افزایش ۲۰۰ برابری قیمت خودرو شدیم.

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه راهکار رفع مشکلاتی مانند قیمت‌های نامتعادل خودرو و کیفیت نامطلوب این کالا، واردات خودرو است، ادامه داد: ما به عنوان مجلس باید از چه کسی درباره خودرو سوال کنیم؟ چه کسی به جز دولت به صورت مستقیم در خصوص وزارت صنعت، معدن و تجارت و خودرو مسئولیت مستقیم دارد؟ آیا نهاد دیگری وجود دارد که ما به عنوان نماینده مردم از آن درباره علت نابسامانی بازار خودرو جویا شویم؟

وی با بیان اینکه هر دولتی پیش از سرکار آمدن شعار‌هایی و وعده‌هایی می‌دهد که پس از سرکار آمدن علاوه بر اینکه باید به این وعده‌ها جامه عمل بپوشاند، باید در برابر مسئولیت‌هایش نیز پاسخگو باشد، تصریح کرد: دولت سیزدهم دولت مسئولیت‌پذیری است و دنبال فرافکنی نیست، اما برخی مواقع برخی از دولتمردان این تصور را ایجاد می‌کنند که به جای پاسخگویی فرافکنی کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس ادامه داد: از آنجاکه یکی از مشکلات کشور صنعت و بازار خودرو است، به محض اینکه لایحه دوفوریتی واردات خودرو‌های کارکرده به مجلس ارسال شد، دوفوریت آن با حداکثر آرا در مجلس تصویب شد و به زودی نیز جزئیات آن مورد رسیدگی  قرار می‌گیرد که امیدواریم دولت از ظرفیت قانونی که با تصویب این موضوع ایجاد می‌شود به درستی استفاده کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->