۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد
سرخط خبرها

قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی در کشور برداشته شده است

  • کد خبر: ۱۶۲۰۱۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی در کشور برداشته شده است
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: مجموعه صنعت توزیع برق کشور در سال‌های اخیر قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی‌ها، هوشمدسازی، خدمات غیرحضوری و... برداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا پیرپیران امروز، در بیست و هفتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به موضوع هوشمندسازی خصوصا در صنعت برق اظهار کرد: آیا استفاده از کنتور‌های هوشمند در دنیا نیز به همین شکل حاکم است؟ همچنین قرار است در حوزه شبکه هوشمندسازی تا کجا پیش برویم؟

وی افزود: مجموعه صنعت توزیع برق کشور در سال‌های اخیر قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی‌ها، هوشمدسازی، خدمات غیرحضوری و... برداشته است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: درباره تحولات فناورانه و تاثیر آن بر نقش و جایگاه توزیع و فناوری‌های نوین عنوان کرد: دنیا امروز موضوعی تحت عنوان تری دی و استفاده از انرژی با کربن صفر و استفاده از فناوری دیجیتال به صورت گسترده در صنعت برق را دنبال می‌کند. در این حالت مصرف کننده خاصی پیش روی ما نیست. در استفاده از این فناوری‌ها با یک مجتمع رو به رو هستیم و انواع تولید انرژی و ذخیره ساز‌ها در حوزه انرژی در این حالت وجود دارد و با یک مرکز پایش روبه رو شدیم.

پیرپیران بیان کرد: در واقع با کنتور رو به رو نیستیم بلکه با یک مرکز شبکه روبه رو هستیم که هم تبادل اطلاعات دارد و هم تبادل انرژی. هوشمندسازی در کل دنیا در سال‌های اخیر روند کندی داشته و طی ۱۰ سال گذشته نیز همین موضوع مطرح بوده که آیا کنتور هوشمند استفاده شود یا نشود، اما در دهه ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ جهش بزرگی در حوزه هوشمندسازی رخ خواهد داد و دنیا به سمت این موضوع حرکت خواهد کرد. دراین نوع شبکه توزیع باید انعطاف پذیر باشد و خبری از شبکه‌های استاتیک نیست.

وی ادامه داد: در چنین حالتی بخش توزیع یک مصرف کننده نیست و قرار است با شبکه انتقال تبادل اطلاعات و انرژی داشته باشد. گاهی مانند پیک بار کشور به پایان ذخیره تولید می‌رسیم و در این شرایط توزیع نقشی حیاتی ایفا می‌کند. بدون اطلاعات شبکه و تحلیل آن امکان اجرای این مسائل در کشور نیست. در اجرای این طرح سطح محلی مدیریت ولتاژ و در کلان ملی هم تامین انرژی مطرح است. امروز در دنیا با داشتن اطلاعات پخش بار انجام می‌شود و تصمیم گیری‌ها سنتی نیست تا به محض اینکه موضوع کسری انرژی احساس شود، دنبال نیروگاه و خطوط انتقال برویم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر خاطرنشان کرد: در این شرایط مباحث جدیدی مانند ذخیره‌ساز‌ها و انرژی‌های جدید مطرح می‌شود. در این شرایط مشترکان خانگی صنعتی و تولید پراکنده مصرف کننده صرف نیستند بلکه به نوعی تولیدکننده هستند.

پیرپیران ادامه داد: طرح پاداش صنایع خانگی و... در همین راستاست و در دنیا هم به صورت جدی به آن پرداخته می‌شود. در این شرایط توزیع برق نقش تامین کننده انرژی را نیز بازی می‌کند. در دنیا در سال ۲۰۲۱ هوشمندسازی کامل در شبکه و مشترکان ۴۷ درصد بود و امروز به ۶۵ درصد رسیده است. مراحل مختلف پروسه هوشمندسازی در دنیا از جمله کنتور‌های هوشمند، اضافه شدن تکنولوژی‌های جدید و نهایتا تحلیل شبکه مراحل رسیدن به این موضوع است. کشور ما در این روند در میانه قرار دارد. خوشبختانه آنچه به عنوان هوشمدسازی در کشور رخ می‌دهد، نسل دوم هوشمندسازی است.

وی گفت: هوشمندی کامل در سوئد موجب شده با نگاه به نیاز‌های مختلف انرژی مورد نیاز را به خوبی مدیریت کند. در حوزه منابع انسانی نیز برای هوشمندسازی تغییرات جدی رخ خواهد داد. برای هوشمند سازی سراغ مهندسان سیستم و داده و شبیه سازی و... خواهیم رفت. این‌ها کسانی هستند که در کنار مهندسان برق و شبکه قرار می‌گیرند. این افراد نقشی اساسی و حیاتی دارند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->