ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت
سرخط خبرها

قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی در کشور برداشته شده است

  • کد خبر: ۱۶۲۰۱۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی در کشور برداشته شده است
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: مجموعه صنعت توزیع برق کشور در سال‌های اخیر قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی‌ها، هوشمدسازی، خدمات غیرحضوری و... برداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا پیرپیران امروز، در بیست و هفتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به موضوع هوشمندسازی خصوصا در صنعت برق اظهار کرد: آیا استفاده از کنتور‌های هوشمند در دنیا نیز به همین شکل حاکم است؟ همچنین قرار است در حوزه شبکه هوشمندسازی تا کجا پیش برویم؟

وی افزود: مجموعه صنعت توزیع برق کشور در سال‌های اخیر قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی‌ها، هوشمدسازی، خدمات غیرحضوری و... برداشته است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: درباره تحولات فناورانه و تاثیر آن بر نقش و جایگاه توزیع و فناوری‌های نوین عنوان کرد: دنیا امروز موضوعی تحت عنوان تری دی و استفاده از انرژی با کربن صفر و استفاده از فناوری دیجیتال به صورت گسترده در صنعت برق را دنبال می‌کند. در این حالت مصرف کننده خاصی پیش روی ما نیست. در استفاده از این فناوری‌ها با یک مجتمع رو به رو هستیم و انواع تولید انرژی و ذخیره ساز‌ها در حوزه انرژی در این حالت وجود دارد و با یک مرکز پایش روبه رو شدیم.

پیرپیران بیان کرد: در واقع با کنتور رو به رو نیستیم بلکه با یک مرکز شبکه روبه رو هستیم که هم تبادل اطلاعات دارد و هم تبادل انرژی. هوشمندسازی در کل دنیا در سال‌های اخیر روند کندی داشته و طی ۱۰ سال گذشته نیز همین موضوع مطرح بوده که آیا کنتور هوشمند استفاده شود یا نشود، اما در دهه ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ جهش بزرگی در حوزه هوشمندسازی رخ خواهد داد و دنیا به سمت این موضوع حرکت خواهد کرد. دراین نوع شبکه توزیع باید انعطاف پذیر باشد و خبری از شبکه‌های استاتیک نیست.

وی ادامه داد: در چنین حالتی بخش توزیع یک مصرف کننده نیست و قرار است با شبکه انتقال تبادل اطلاعات و انرژی داشته باشد. گاهی مانند پیک بار کشور به پایان ذخیره تولید می‌رسیم و در این شرایط توزیع نقشی حیاتی ایفا می‌کند. بدون اطلاعات شبکه و تحلیل آن امکان اجرای این مسائل در کشور نیست. در اجرای این طرح سطح محلی مدیریت ولتاژ و در کلان ملی هم تامین انرژی مطرح است. امروز در دنیا با داشتن اطلاعات پخش بار انجام می‌شود و تصمیم گیری‌ها سنتی نیست تا به محض اینکه موضوع کسری انرژی احساس شود، دنبال نیروگاه و خطوط انتقال برویم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر خاطرنشان کرد: در این شرایط مباحث جدیدی مانند ذخیره‌ساز‌ها و انرژی‌های جدید مطرح می‌شود. در این شرایط مشترکان خانگی صنعتی و تولید پراکنده مصرف کننده صرف نیستند بلکه به نوعی تولیدکننده هستند.

پیرپیران ادامه داد: طرح پاداش صنایع خانگی و... در همین راستاست و در دنیا هم به صورت جدی به آن پرداخته می‌شود. در این شرایط توزیع برق نقش تامین کننده انرژی را نیز بازی می‌کند. در دنیا در سال ۲۰۲۱ هوشمندسازی کامل در شبکه و مشترکان ۴۷ درصد بود و امروز به ۶۵ درصد رسیده است. مراحل مختلف پروسه هوشمندسازی در دنیا از جمله کنتور‌های هوشمند، اضافه شدن تکنولوژی‌های جدید و نهایتا تحلیل شبکه مراحل رسیدن به این موضوع است. کشور ما در این روند در میانه قرار دارد. خوشبختانه آنچه به عنوان هوشمدسازی در کشور رخ می‌دهد، نسل دوم هوشمندسازی است.

وی گفت: هوشمندی کامل در سوئد موجب شده با نگاه به نیاز‌های مختلف انرژی مورد نیاز را به خوبی مدیریت کند. در حوزه منابع انسانی نیز برای هوشمندسازی تغییرات جدی رخ خواهد داد. برای هوشمند سازی سراغ مهندسان سیستم و داده و شبیه سازی و... خواهیم رفت. این‌ها کسانی هستند که در کنار مهندسان برق و شبکه قرار می‌گیرند. این افراد نقشی اساسی و حیاتی دارند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->