واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

معاون اول رئیس‌جمهور: در اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکنون اقدام مناسبی انجام نشده است

  • کد خبر: ۱۶۲۰۵۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۷
معاون اول رئیس‌جمهور: در اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکنون اقدام مناسبی انجام نشده است
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان و فرهنگیان درباره اهمیت آموزش و پرورش برای تربیت نسل‌های کنونی و آینده، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در جلسه هیئت دولت اظهار داشت: در اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکنون اقدام مناسب و درخور انجام نشده که ضرورت دارد با توجه به اهمیت این مهم اقدامات و امکانات اجرایی‌شدن این سند تعلیم و تربیت طی یک برنامه یکساله و نقشه‌راه زمان‌بندی شده اجرایی شود.

وی تاکید کرد: اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش که برای بهبود و اصلاح نظام آموزشی کشور تهیه و تدوین شده، چراغ‌راه برون‌رفت از چالش‌های نظام آموزشی کشور و تربیت نسلی متخصص و با مهارت درآینده کشور و رفع دغدغه‌های مقام معظم رهبری خواهد بود. ضمن اینکه تدابیر ایشان در دیدار اخیر معلمان نیز باید احصاء و با تعیین زمانبندی برای اجرای آن‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در خصوص تصمیم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه برخی بنا‌ها و اماکن تاریخی خاطر نشان کرد: به بخش بزرگی از این ساختمان‌های تاریخی توجه مناسب نمی‌شود که با تصمیمات این وزارتخانه و مطابق موازین قانونی، اقدامات لازم برای بازسازی، نگهداری و حفظ مالکیت این اماکن تاریخی که بخشی از هویت ایرانی - اسلامی مردم ما هستند، انجام می‌شود.

مخبر در این جلسه اهمیت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بعنوان یکی از بزرگترین رویداد‌های فرهنگی کشور را خاطر‌نشان کرد و افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همانند سال گذشته برنامه ریزی مناسب برای برگزاری مطلوب، با نشاط و با حضور تمام ناشران بزرگ کشور انجام داده که باید تمامی دستگاه‌های ذیربط همکاری و هماهنگی‌های لازم را با این وزارتخانه در راستای خدمت رسانی به مردم و قشر فرهنگی کشور داشته باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با بیان اینکه امام خمینی (ره) پرچمدار و پایه گذار نهضتی بزرگ در جهان بودند که راه را برای تمام آزادیخواهان باز کرد، بر همکاری همه جانبه تمامی دستگاه‌ها برای اجرای با شکوه مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تاکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->