به گزارش شهرآرانیوز، علی بابائیکارنامی در نشست علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۱۷ اردیبهشتماه) مجلس در تذکر آئیننامهای با استناد به ماده ۲۲، درباره شائبه دریافت حواله خودرو از سوی نمایندگان در زمان استیضاح وزیر صمت، گفت: اگر اسامی در اسنادی که آقای علیرضا بیگی در جلسه هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان ارائه کرد، وجود دارد، شخص شما این موضوع را در صداوسیما اطلاعرسانی کرده و شأن مجلس شورای اسلامی را حفظ کنید.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس بر همین اساس تصریح کرد: مجلس در حالت عادی در متن کار است و نمیشود بعضی افراد اسنادی ارائه کرده و شما سکوت کنید و در بیرون از اینجا خناسان علیه مجلس فعالیت کنند. در آستانه انتخابات نیز قرار داریم که رهبری بر مشارکت حداکثری، سلامت و رقابت در آن تأکید کردند از این رو نمایندگان مجلس انقلابی که قصد دارند فعالیت سالم داشته باشند چرا باید تاوان بدهند.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در پایان اظهارات خود بیان کرد: به نظر میرسد سکوت جایز نیست چراکه حتی خودیها نیز در مقابل مجلس میایستند در حالی که استیضاح و مخالفت حق نماینده است و نباید او را از فضای ایجاد شده در کشور ترساند. شما به عنوان رئیس هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان این موضوع را مدیریت کنید.
علی نیکزاد نایب رئیس مجلس و رئیس وقت جلسه علنی در پاسخ به این تذکر گفت: آقای علیرضابیگی عنوان کرد که ۷۵ نماینده حواله خودرو دریافت کردهاند و در ادامه رابطه این حوالهها با استیضاح فاطمی امین را جویا شد.
نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس در ادامه با اشاره به جلسه فوقالعاده هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان در این رابطه و با حضور علیرضا بیگی، اظهار داشت: ما از این نماینده خواستیم تا اسامی افراد و نمایندگانی که این حوالهها را دریافت کردهاند به ما بدهید که به صراحت میگویم آقای بیگی هیچ اسمی را به این هیأت نداد و آقای غضنفرآبادی به عنوان سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان اعلام کرد این ادعا کذب است.
وی افزود: طی این ۲ روز چند تماس با آقای درویشیان به عنوان بازرس ویژه رئیسجمهور داشتم و گفتم شما گفتهاید ۱۰۰ نفر از نمایندگان خودرو گرفتهاند و اکنون ما دنبال اسامی و حوالههای ادعایی شما هستیم که ایشان گفت من چنین حرفی را نزدهام و قرار شد این موضوع را تکذیب کند که شب گذشته آن را تکذیب کرد.
رئیس هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان، ادامه داد: مجلس در تیرماه ۱۴۰۰ یعنی پیش از تشکیل دولت آیتالله رئیسی، پیش از جلسه رأی اعتماد فاطمیامین یعنی ۱۰ شهریور ۱۴۰۰، در استیضاح اول در ۱۰ آبان ۱۴۰۱ و استیضاح دوم یعنی ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، به وظیفه انقلابی خود عمل کرد و کسانی که در قطار دولت نشسته و احتمالا نمیتوانند با رئیسجمهور همراهی کنند را استیضاح میکند؛ از طرفی درباره این موضوع نیز هیچگونه سندی به ما در هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان داده نشده است.
نایب رئیس مجلس در پایان توضیحات خود خاطرنشان کرد: اما آقای علیرضابیگی سوالی داشت که میگفت رابطه خودروهای (واگذار شده) تیرماه ۱۴۰۰ با استیضاح چیست که ما هیچ رابطهای پیدا نکردیم. آقای درویشیان نیز صراحتاً به من گفت چنین مصاحبهای نداشته و آن را تکذیب کرد که رئیس مجلس نیز در نطق پیش از دستور خود درباره آن توضیح داد. دامن مجلس انقلابی از این شائبهها مبرا است لذا اجازه دهید دولت و مجلس به مباحث اصلی کشور رسیدگی کنند.