آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور: امسال برنامه‌های متعددی در استان‌ها، به مناسبت بزرگداشت فردوسی برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۲۶۹۰
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور: امسال برنامه‌های متعددی در استان‌ها، به مناسبت بزرگداشت فردوسی برگزار می‌شود
محمود شالویی، گفت: در شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها برنامه‌های متعددی درباره فردوسی برگزار خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور در حاشیه نشست خبری روز پاسداشت فردوسی که در انجمن آثار مفاخر و فرهنگی در تهران برگزار شد گفت: در همایش علمی فردوسی که امسال در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد، نشان فردوسی به محققان و پژوهشگرانی که آثارشان مورد بررسی قرار گرفته است، تعلق می‌گیرد. همچنین سال آینده نیز مطابق اساس‌نامه‌ای که برای این امر تدوین شده است، نشان فردوسی به برگزیدگان در سطح جهانی اهدا خواهد شد.

شالویی در ادامه افزود: بزرگداشت فردوسی، امسال، در کنار آرامگاه فردوسی بزرگ با برنامه‌های متعدد هنری همراه خواهد بود. همچنین ۲۴ اردیبهشت همایش علمی فردوسی را داریم که با همکاری دستگاه‌های فرهنگی، دانشگاه‌ها، موسسات خصوصی که در زمینه شاهنامه‌پژوهی تحقیق داشتند برگزار خواهد شد و بعد از آن در کنار آرامگاه فردوسی برنامه مفصل و مبسوطی را در توس داریم.

به گفته رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور، همچنین در شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها برنامه‌های متعددی درباره فردوسی برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: شاهنامه اثری فاخر و مبین هویت ملی و اصالت ایرانی ماست که با توجه به حکایت‌ها، قصه‌ها، داستان‌های خود می‌تواند بخش مهمی از اذهان امروز ما را به خود معطوف کند. این آشنایی به ویژه برای نسل جوان و نوجوان ضرورت دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->