وطن در ادبیات فارسی؛ قلمرویی زمینی یا ملکوتی؟ فیلم «چریک»، با موضوع شهید ابراهیم هادی، برای جشنواره فجر آماده می‌شود نخستین تصویر از فیلم جدید دیوید فینچر با بازی برد پیت + عکس چالش بزرگ سریال «هری پاتر» | تکلیف هیولاهای خانگی چه می‌شود؟ درباره برنامه تلویزیونی «از مامان بگو» | روایتی مادرانه از ستارگان مقاومت در قاب اربعین ماجرای فاکتور سه میلیارد تومانی نادره رضایی | مبالغ میلیاردی در وزارت فرهنگ و ارشاد کجا می‌رود؟ آهنگ جدید محسن چاوشی امشب (۷ مرداد) منتشر می‌شود دفاع بازیگر معروف هالیوود از ایرانیان + عکس روایت کارگردان «اشک هور» از گریه‌های رؤیا افشار در پشت صحنه + عکس «توهم یاکوشیما» به رقابت اصلی جشنواره لوکارنو رسید شخصیت محبوب شرک صاحب فیلم جداگانه می‌شود ادی مورفی با نقش بازرس کلوزو بازمی‌گردد بازگشت سریال «نیکان» که به‌خاطر جنگ نیمه‌کاره ماند + زمان پخش بازسازی مضمونی مندرس | نگاهی به سریال «جزر و مد»، اثر محمدحسین لطیفی گزارشی از اجرا‌های سوگ خوانی «عین» در تماشاخانه استاد نوری | روایــت نـو از غمی که کهنه نمی‌شود آموزش داستان نویسی | زیبای نامرئی (بخش اول)
سرخط خبرها

سردیس برنزی حکیم ابوالقاسم فردوسی رونمایی می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۳۵۷۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
سردیس برنزی حکیم ابوالقاسم فردوسی رونمایی می‌شود
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: در مراسم افتتاحیه دهه حماسه ایران اسلامی، شاهد رونمایی از تابلو خیابان ماترا خواهیم بود و از سردیس برنزی حکیم ابوالقاسم فردوسی نیز در این مراسم رونمایی و تحویل نماینده وزارت امور خارجه کشورمان می‌شود.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

سید جلیل بامشکی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: ویژه برنامه‌های دهه حماسه ایران اسلامی به شکل رسمی از ۲۴ اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند. ویژه برنامه‌های این روز در آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی و از ساعت ۱۶ با حضور مسئولان استانی و شهری و قرائت پیام رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: ضرب‌‎نوازی، ورزش‌های باستانی، اجرای گروه‌های موسیقی مقامی و همچنین اجرای زنده یکی از هنرمندان موسیقی کشور از جمله برنامه‌های دیگر پیش‌بینی شده است.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه در مراسم افتتاحیه شاهد رونمایی از تابلو خیابان ماترا خواهیم بود، عنوان کرد: سردیس برنزی حکیم ابوالقاسم فردوسی نیز در این مراسم رونمایی و تحویل نماینده وزارت امور خارجه کشورمان می‌شود.

بامشکی گفت: ویژه برنامه‌های مراسم افتتاحیه دهه حماسه ایران اسلامی پس از اذان و اقامه نماز مغرب و عشاء نیز ادامه خواهد داشت و شاهد اجرای نمایش بازی‌‎نامه باستان خواهیم بود که برخاسته و برگرفته از داستان‌های حماسی شاهنامه است.

وی ادامه داد: این تئاتر محدود به مراسم افتتاحیه نبوده و هر شب شاهد اجرای این نمایش برای عموم مخاطبان و شرکت‌کنندگان در مراسم‌ها خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->