جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است
سرخط خبرها

شهادت ۱۳ تن از جمله ۳ فرمانده جهاد اسلامی در تجاوز هوایی اشغالگران به غزه

  • کد خبر: ۱۶۳۰۱۰
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
شهادت ۱۳ تن از جمله ۳ فرمانده جهاد اسلامی در تجاوز هوایی اشغالگران به غزه
بامداد امروز سه شنبه، در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ۱۳ فلسطینی از جمله سه تن از فرماندهان ارشد «سرایا القدس» (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی) به شهادت رسیدند. حملات این رژیم آپارتمان‌ها و خانه‌های رهبران نظامی جنبش جهاد اسلامی در نوار غزه را هدف قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از «الجزیره»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت که جنگنده‌های اسرائیلی به اهداف جهاد اسلامی در نوار غزه حمله کردند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی افزود: از زمان آغاز عملیات نظامی، همزمان ۴۰ جنگنده نیروی هوایی اسرائیل در حملات به نوار غزه شرکت داشتند.

سخنگوی ارتش اشغالگر ادعا کرد که به ۱۰ سایت تولید سلاح و مجتمع‌های نظامی جنبش جهاد اسلامی در غزه حمله کرده است.

وی با ادعای اینکه ارتش این رژیم بامداد امروز به تمام اهداف برنامه ریزی شده خود در عملیات نوار غزه دست یافته است، مدعی شد که نیروهایشان به سایت‌های تولید سلاح برای جهاد اسلامی از جمله کارگاه‌های تولید موشک در خان یونس حمله کردند.

سخنگو با بیان اینکه برنامه ریزی برای عملیات نظامی نوار غزه از سه شنبه گذشته آغاز شد، افزود: هیچ بازه زمانی برای عملیات نظامی فعلی تعیین نشده است؛ اما برای همه سناریوها آماده هستیم و بر اساس تحولات عمل خواهیم کرد.

وی افزود که در این حملات، سه تن از فرماندهان نظامی جنبش جهاد اسلامی در غزه به شهادت رسیدند.

ارتش اشغالگر با اشاره به اینکه شخصیت‌هایی که در غزه هدف قرار داده است از ماه رمضان تحت نظر بوده‌اند، گفت: آنها دستورات مستقیم پرتاب موشک از غزه از جمله آنچه سه شنبه گذشته پرتاب شد را صادر کردند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که در عملیات مشترک با سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک) فرمانده منطقه شمال نوار غزه در جنبش جهاد اسلامی را ترور کرده است.

ژنرال غسان علیان هماهنگ کننده اقدامات دولت اشغالگر در اراضی اشغالی فلسطین از بسته شدن گذرگاه‌های اریز و کرم شالوم به مقصد و از اراضی اشغالی فوری و تا اطلاع ثانوی خبر داد.

«سرایا القدس» نیز شهادت سه فرمانده خود که به همراه همسران و تعدادی از فرزندانشان در حملات اسرائیل به نوار غزه شهید شدند را تسلیت گفت.

جنگنده‌های اشغالگر به خانه‌ای در نزدیکی برج داوود در شهر غزه و خانه دیگری در محله الطفه در شرق یورش بردند و دو پایگاه مقاومت را در شهر خان یونس در نوار جنوبی هدف قرار دادند. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین خانه‌ای را در محله الجنینه در شهر رفح در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند که منجر به تخریب کامل آن شد.

این سه فرمانده «جهاد الغنام» دبیر شورای نظامی سرایا القدس، «خلیل البهتینی» فرمانده منطقه شمال نوار غزه و «طارق محمد عزالدین» یکی از فرماندهان عملیات نظامی در کرانه باختری بودند.

وزیر جنگ اسرائیل جلساتی را در تل‌آویو با حضور رؤسای ستاد ارتش و اطلاعات نظامی برگزار کرد و ارتش اسرائیل نیز این عملیات را «پیکان محافظ» در برابر ترورها در غزه نامید.

جبهه داخلی اسرائیل از ساکنان شهرک‌های اطراف نوار غزه خواسته تا فورا وارد پناهگاه‌ها شوند.

یوآو گالانت، وزیر ارتش اشغالگر، از تحمیل "وضعیت ویژه" در جبهه داخلی خبر داد و با توجه به ارزیابی وضعیت، تصمیم گرفته شد تغییراتی در حرکت جاده‌های اطراف نوار غزه ایجاد شود. راه‌های باز به سمت غزه بسته شوند.

رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش راه‌های مجاور حصار مرزی با غزه و ساحل زیکیم را بسته و حرکت قطارها را بین عسقلان و سدروت را از ترس شلیک ضد موشک و تک تیرانداز متوقف کرده است.

وب‌سایت وضعیت اضطراری اسرائیل دستورالعمل‌های ویژه‌ای را برای جبهه داخلی در مناطق ۴۰ کیلومتری نوار غزه منتشر کرد که از سه‌شنبه ساعت ۰۲:۳۰ تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۰۰ اعمال می‌شود.

وزارت بهداشت فلسطین نیز از شهادت ۱۲ نفر و زخمی شدن ۲۰ تن دیگر از جمله زنان و کودکان در حملات اسرائیل به نوار غزه خبر داد.

کانال ۱۳ اسرائیل اعلام کرد که نیروی هوایی ده‌ها جنگنده از نیروهای ذخیره را برای بسیج یگان‌های فرماندهی و اسکادران جنگنده‌ها فراخوانده است.

همچنین رادیو اسرائیل اعلام کرد که نیروهای ارتش برای مقابله با درگیری‌های احتمالی چند روزه و شلیک موشک از نوار غزه در حالت آماده باش هستند.

شهردار عسقلان نیز دستور بازگشایی پناهگاه‌ها در سراسر شهر را به دلیل اوضاع امنیتی در غزه صادر کرد.

واکنش‌های فلسطینی

سخنگوی جنبش جهاد اسلامی در واکنش به این حملات گفت: «مقاومت تا پایان اشغالگری صهیونیست‌ها متوقف نخواهد شد و رنج فلسطین، پلی برای دستیابی اشغالگران به افکار عمومی اسرائیل نخواهد بود».

وی با بیان اینکه تمام سناریوها و گزینه‌ها برای پاسخگویی به این جنایات مقابل مقاومت است، تأکید کرد که انتقام فرماندهان شهید گرفته خواهد شد.

جنبش آزادی بخش میهنی فلسطین (فتح) نیز اعلام کرد که اسرائیل در حال از دست دادن عقل خود و انجام کشتار است؛ زیرا از قبل می‌داند که با جامعه بین المللی ای روبرو است که ساکت است و از جنایاتش حمایت می‌کند.

در همین زمینه، حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با تأکید بر اینکه مقاومت به دفاع از مردم فلسطین و مقدساتش ادامه خواهد داد، اسرائیل را مسؤول پیامدهای تجاوزاتش به نوار غزه دانست.

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین نیز اعلام کرد که دولت اسرائیل مسؤولیت کامل عواقب این جنایت را بر عهده دارد که بی پاسخ نخواهد ماند.

وی افزود: ملت فلسطین مصمم است تا مقاومت خود را بیشتر کند و اسرائیل، بهای ترور و تجاوز مستمر خود را بپردازد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->