امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟
سرخط خبرها

امیر صباحی‌فرد: نیرو‌های مسلح ایران روز به روز قدرت بازدارندگی خود را مقابل دشمنان افزایش دادند

  • کد خبر: ۱۶۳۰۵۲
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
امیر صباحی‌فرد: نیرو‌های مسلح ایران روز به روز قدرت بازدارندگی خود را مقابل دشمنان افزایش دادند
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در بازدید از ایستگاه رادار آبدانان گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران روز به روز قدرت بازدارندگی خود را در مقابل دشمنان افزایش داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش از سایت رادار آبدانان بازدید کرد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در جمع کارکنان این ایستگاه راداری گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران روز به روز قدرت بازدارندگی خود در مقابل دشمنان را افزایش داده اند و این حرکت شتابان در تولید اقتدار و بازدارندگی ادامه دارد.

وی افزود: آموزه‌های دینی ما بر افزایش دائم توان نظامی برای مواقع ضروری تاکید دارد و از طرفی ایران عزیز ما به خاطر موقعیت خاص جغرافیایی، سیاسی و راهبردی همیشه در طول تاریخ مورد طمع دشمنان بوده است.

امیر سرتیپ صباحی‌فرد اضافه کرد: ما تنها ارتشی در جهان هستیم که زیر لوای پرچم حق و ولایت جهاد می‌کند و این فرصتی برای خدمت و موجب افتخار است که حاصل شده و همچنین مسئولیتی سنگین که در این برهه از تاریخ بر دوش ما است که باید نسبت به آن پاسخگو باشیم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی اظهار داشت: امروز دانشمندان و متخصصان ما تجهیزات مختلف دفاعی و نظامی از جمله سامانه‌های موشکی و راداری تولید کرده‌اند که در تراز اول دنیا قرار دارد و خاری در چشمان دشمنان ایران اسلامی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->