تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا تحریم‌های شرکت چینی به دلیل ارتباط با ایران را لغو می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۳۴۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷
آمریکا تحریم‌های شرکت چینی به دلیل ارتباط با ایران را لغو می‌کند
دو منبع خبری روز جمعه به رویترز اعلام کردند که دولت آمریکا در روز‌های آینده تحریم‌های اعمال شده علیه شرکت کاسکو چینی در ارتباط با حمل و نقل نفت ایران را لغو خواهد کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ یک منبع در شرکت نفتی کاسو چین به رویترز گفت: ما شواهدی دریافت کرده‌ایم که شرکت کاسکو از لیست تحریم‌های ایالات متحده خارج شده است و صنعت انرژی چین منتظر اعلام رسمی از طرف واشنگتن است.
یکی دیگر از منابع صنعت انرژی در لندن گفت: واشنگتن اعلام کرده است که به زودی تحریم‌ها را (در مورد این شرکت) لغو خواهد کرد.
تا کنون وزارت خزانه داری و وزارت امورخارجه آمریکا از اظهار نظر در این مورد خودداری کرده است.
دولت آمریکا برای آخرین بار در ۲۹ آذر سال جاری معافیت یکی از شعب شرکت چینی نفتکش کاسکو از تحریم‌های ضد ایرانی را تمدید کرد.
بر اساس این معافیت وزارت خزانه داری، واحد دالیان شرکت کاسکو تا ۴ فوریه (۱۵ بهمن) می‌تواند به فعالیت‌ها و تراکنش‌های مربوط به تعمیرات و نگهداری یا کاهش مراودات مالی از جمله تخلیه نفت خام غیر ایرانی ادامه دهد.
وزارت خرانه داری آمریکا به تازگی یک شرکت باربری و یک شرکت نفتی چین را تحت تحریم‌های تازه قرار داده است. تارنمای وزارت خرانه داری ایالات متحده اعلان کرد پنج فرد و ۶ نهاد چینی شامل ۲ شرکت وابسته به شرکت کشتیرانی کاسکو را به علت ارتباط بازرگانی با ایران، تحریم کرده است.
بر اساس یادداشت منتشر شده در تارنمای وزارت خزانه داری ایالات متحده، تحریم‌ها علیه شرکت حمل و نقل دریایی کاسکو و شرکت کشتی‌های نفتکش سیمن و شرکت مدیریت کشتیرانی، شامل شرکت مادر (کاسکو) نمی‌شود.
این تحریم‌ها همچنین بر شرکت نفتی کنکورد چین، شرکت کشتیرانی کانلون، هلدینگ کانلون و شرکت پگاسوس ۸۸ با مسئولیت محدود اعمال می‌گردد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->