گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی: سامانه یکپارچه اموال تملیکی تا تیرماه نهایی می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۳۷۱۹
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی: سامانه یکپارچه اموال تملیکی تا تیرماه نهایی می‌شود
مدیران ستادی و استانی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی سراسر کشور در شهر مشهد گرد هم آمدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالمجید اجتهادی، مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی صبح امروز ۲۳ اردیبهشت ماه در گردهمایی مدیران ستادی و استانی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی که در هتل ثامن مشهد برگزار شد، با تبیین سیاست‌های این سازمان در سال ۱۴۰۲ ضمن بیان فراز‌هایی از نهج‌البلاغه خطاب به مدیران اظهار کرد: باید فرصتی را که در نظام جمهوری اسلامی برای خدمت به ما داده شده غنیمت بشماریم و نباید به گونه‌ای عمل کنیم که بعد‌ها حسرت بخوریم و با خود بگوییم کاش بیشتر به وظایفمان عمل می‌کردیم.

وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۲ را سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کرده‌اند و بخشی از برنامه اجرایی سازمان باید در راستای شعار سال باشد. در بخش الزامات شعار سال مقام معظم رهبری بر تعامل بین دستگاه‌های مختلف تاکید کرده‌اند. رئیس جمهور نیز در سفر خود به بوشهر بر این مساله تاکید کردند.

اجتهادی با اشاره به اینکه برنامه‌ها باید فساد ستیز باشد، تصریح کرد: پرهیز از نگاه منفعت طلبانه، همچنین داشتن روحیه انقلابی، نقدپذیری، امید بخشی، گره گشایی، تکریم ارباب رجوع و ضرورت پرهیز از گرفتار شدن مدیران در حاشیه‌ها از موارد دیگری است که مورد توجه مقام معظم رهبری است.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تکلیف داریم که کالا‌ها در سامانه ثبت و ضبط شود و تنها مسیر آن استفاده از سامانه‌ها است. پیش بینی می‌شود تا سامانه یکپارچه اموال تملیکی تا تیر ماه امسال نهایی شود. اگر برنامه‌ها را در سال ۱۴۰۲ به خوبی تببین نکنیم در اجرا با مشکل مواجه خواهیم بود.

وی با اشاره به برگزاری به موقع مجمع عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بیان کرد: در تیرماه امسال این مجمع برگزار می‌شود، برای این منظور باید استان‌ها حسابرسی خود را ارسال کنند. در هیات عمومی سازمان تعهد داده‌ایم که این مجمع برگزار شود. همچنین بدهی سازمان به دستگاه‌ها باید بررسی و پرداخت شود.

اجتهادی درباره تفویض برخی اختیارات به استان‌ها گفت: بلوغ در سازمان‌ها شکل گرفته و باید تفویض اختیار صورت گیرد و اعتماد ایجاد شود.

قیمت گذاری دستوری تخلف است

در ادامه مجتبی فراهانی، رئیس هیأت عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در این مراسم درباره برنامه‌های هیات عالی نظارت اظهار کرد: مهمترین مبحثی که بازرسی و نظارت و همه دستگاه‌های نظارتی دارند احترام به قوانین و مقررات و آیین نامه‌ها است و فساد ستیزی باید در سرلوحه تبیین برنامه‌ها باشد.
 
وی درباره موضوع ساماندهی انبار‌ها افزود: در بحث انبار‌ها هم سخت افزار و نرم افزار باید مد نظر قرار گیرد، در غیر این صورت در ساماندهی انبار‌ها موفق نمی‌شویم.

رئیس هیأت عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: قیمت‌های در نظر گرفته شده برای اموال باید کارشناسی و صحیح باشد و قیمت گذاری دستوری تخلف است. قیمت گذاری باید بر اساس موازین قانونی و کشف قیمت باید درست باشد. 

وی درباره موضوع اموال غیر منقول بیان کرد: عملکرد ما در این زمینه مطلوب نیست. ارزش‌گذاری و ارزشیابی مدیران بر اساس اموال منقول است و اموال غیر منقول مغفول واقع شده است. این مورد باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد تا مساله اموال غیر منقول تعیین تکلیف شود.

فراهانی درباره امحا کالا‌ها بیان کرد: در امحا کالا‌ها دقت لازم صورت نمی‌گیرد و برخی از کالا‌ها به خوبی امحا نشده و به چرخه برمی‌گردد، باید در این زمینه دقت داشته باشیم.

وی ادامه داد: موضوعی که مغفول مانده و به شعار سال ۱۴۰۲ مرتبط است کشف قیمت‌ها است. قیمت گذاری‌ها نباید مانع تورم شود و در برخی کالا‌ها باید قیمت گذاری صحیح شود. برخی از موارد کشف قیمت‌ها موجب سوء استفاده می‌شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->