آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است
سرخط خبرها

رهبران اقتصادی گروه ۷ حمایت خود را از اوکراین اعلام کردند

  • کد خبر: ۱۶۳۷۷۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
رهبران اقتصادی گروه ۷ حمایت خود را از اوکراین اعلام کردند
وزیران دارایی و روسای بانکهای مرکزی کشورهای عضو گروه هفت، در جریان ادامه اجلاس خود در ژاپن طی امروز (شنبه) بر تعهد خود به منظور حمایت از کی‌یف "تا هر زمان که طول بکشد" و رسیدگی به نیازهای مالی فوری اوکراین و همسایگانش تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این رهبران در بیانیه مشتریک که بعد از سه روز نشستشان در شهر نیگاتای ژاپن منتشر شد نوشتند: "ما بر حمایت تزلزل ناپذیر خود از اوکراین تا هر زمان که طول بکشد تاکید کرده و به صورت متحد جنگ تهاجمی غیرقانونی، غیرموجه و بدون تحریک قبلی روسیه علیه اوکراین را محکوم می‌کنیم."

این رهبران مالی گروه هفت اضافه کردند، "قویا متعهد به ادامه رسیدگی به نیازهای مالی فوری و کوتاه مدت اوکراین و همچنین حمایت از همسایگان آن و دیگر کشورهایی که شدیدا از این وضعیت تاثیر پذیرفته‌اند هستیم."

شرکت کنندگان در اجلاس گروه هفت همچنین بر حمایت خود از همکاری بین المللی به عنوان ابزاری برای حل و فصل مشکلات اقتصادی جهانی تاکید مجدد و اضافه کردند که "روایت تکرار شده غلط از جانب روسیه" درباره تاثیر منفی تحریم‌ها بر امنیت غذا و انرژی را رد می‌کنند.

در بیانیه مربوط به اجلاس این رهبران مالی گروه هفت آمده است: "ما به همراه جامعه بین المللی، تعهد خودمان به حمایت بودجه ای و اقتصادی از اوکراین در سال ۲۰۲۳ و اوایل ۲۰۲۴ را  افزایش داده و به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار رسانده‌ایم و این تایید یک برنامه مربوط به صندوق بین المللی پول برای اوکراین با در نظر گرفتن مبلغ ۱۵.۶ میلیارد دلار برای مدت چهار سال را میسیر کرد."

وزرای دارایی گروه هفت گفتند، به اعتقاد آنها این اعتبارات اختصاص یافته به بازسازی زیرساختهای حیاتی اوکراین و و برقرار کردن کارکرد عادی دولت آن و تامین خدمات اساسی و با ثبات سازی اقتصادی کمک خواهد کرد.

علاوه بر آن نمایندگان کشورهای عضو گروه هفت‌ قصد خود را برای حفظ نظام تحریمهای ضد روسی تایید کردند.

در بیانیه نشست سران مالی گروه هفت نوشته شد: "ما بر عزم تزلزل ناپذیر خود برای اعمال و اجرای تحریمها و دیگر تدابیر اقتصادی به منظور تضعیف هر چه بیشتر ظرفیت روسیه برای اجرای جنگ غیر قانونی، غیر موجه و بدون تحریک قبلی خود تاکید مجدد می‌کنیم. ما به مقابله با هر گونه تلاش برای فرار از تدابیر تحریمی  خود و تضعیف آنها متعهد می مانیم."

طرفها همچنین گفتند که قصد دارند به نظارت دقیق بر معاملات فرامرزی بین روسیه و سایر کشورها ادامه دهند و همچنین "اثربخشی تعیین سقف قیمت برای نفت خام و فرآورده های نفتی روسیه برای اطمینان پیدا کردن از تحقق اهدافشان" را تجزیه و تحلیل کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->