پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

عربستان و روسیه همکاری های پلیسی خود را افزایش خواهند داد

  • کد خبر: ۱۶۶۳۵۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۲
عربستان و روسیه همکاری های پلیسی خود را افزایش خواهند داد
وزیر کشور روسیه پس از سفر به ریاض تاکید کرد، دو کشور بر سر تقویت همکاری بین نیروهای پلیس خود به نفع امنیت و ثبات توافق کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ولادیمیر کولوکولتسف»، وزیر کشور روسیه روز شنبه پس از مذاکراتش با «عبدالعزیز بن سعود بن نایف آل سعود»، همتای عربستانی خود از گسترش همکاری میان سازمان‌های ضابط قانون دو کشور با هدف کمک به امنیت و ثبات در آن‌ها خبر داد.
ولادیمیر کولوکولتسف در مصاحبه‌ای که بعد از این دیدار با شبکه «روسیا ۱» انجام داد گفت: «ما پتانسیل‌ها برای همکاری بیشتر (بین سازمان‌های ضابط قانون دو کشور) را شناسایی کرده و تصمیم به افزایش و تعمیق همکاری به نفع امنیت و ثبات کشور‌های خود گرفتیم.»
به گفته این وزیر دولت روسیه، در مذاکرات او با همتای عربستانی خود، دو طرف بر سر تقویت همکاری در حوزه‌های مختلف شامل تبادل اطلاعات درباره تحرکات و تامین مالی تروریست‌ها و عوامل افراطی توافق کرده و تصمیم به شراکت در مبارزه با مواد مخدر و جرایم سایبری گرفتند.
کولوکولتسف بیان داشت، مسکو و ریاض تلاش‌های هر عامل خارجی برای تحمیل اخلاقیات «غربی» را رد کرده و قاطعانه به ارزش‌های سنتی خود پایبند می‌مانند.
وزیر کشور روسیه در ادامه مصاحبه خود با تلویزیون دولتی این کشور تاکید کرد، برخی کشور‌ها به دنبال اخراج کردن روسیه از پلیس بین‌الملل، «اینترپل»، هستند، اما سیاسی کردن همکاری‌های پلیسی بین المللی قابل قبول نیست.
وزیر کشور روسیه گفت: «روابط دوجانبه در مبارزه با مواد مخدر امری ضروری است. این پنهانی نیست که برخی کشور‌ها دست به هر نوع فشاری برای آنکه روسیه از همکاری‌های پلیسی بین‌المللی کنار گذاشته شود می‌زنند. منظور من اینترپل است. ما نباید اجازه دهیم همکاری‌های پلیسی بین المللی سیاسی شوند.»
وزیر کشور روسیه که از سوی غربی‌ها به بهانه جنگ در اوکراین تحریم شده، روز سه‌شنبه گذشته به ریاض سفر کرده و در آنجا با همتای عربستانی خود دیدار و مذاکره کرد.
آمریکا از سال ۲۰۱۸ شروع به تحریم وزیر کشور روسیه که ۶۲ سال دارد کرده است. طبق اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا چند کشور غربی دیگر شامل استرالیا، کانادا، اتحادیه اروپا، ژاپن، نیوزیلند و انگلیس نیز همه به صورت جداگانه کولوکولتسف را تحریم کرده‌اند.
آمریکا در سال ۲۰۲۲ از صدور ویزا برای او به منظور شرکت در نشست مقام‌های ارشد نیرو‌های پلیس اعضای سازمان ملل امتناع کرد که این موضوع مورد انتقاد شدید مسکو قرار گرفت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->