تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند
سرخط خبرها

شمار قربانیان کرونا به ۲۵۹ نفر رسید

  • کد خبر: ۱۶۴۱۳
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۱
شمار قربانیان کرونا به ۲۵۹ نفر رسید
 تعداد قربانیان ویروس جدید کرونا به ۲۵۹ نفر و تعداد کل مبتلایان آن در سراسر جهان به حدود ۱۲ هزار نفر رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، شیوع نوع جدید و ناشناخته از ویروس کرونا در چین ادامه دارد و طبق آمار دولتی تا کنون ۱۱۸۲۱ نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شدند.
به نوشته وبگاه شبکه «سی. جی. تی. اِن» کمیسیون بهداشت ملی چین بامداد شنبه با ارائه آمار جدیدی از مبتلایان به این ویروس، اعلام کرد فقط طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۴۶ مبتلا جان خود را از دست دادند که بدین ترتیب تعداد کل تلفات این ویروس به ۲۵۹ نفر رسید.
از سوی دیگر، وزارت بهداشت اسپانیا نیز بامداد اعلام کرد ویروس جدید کرونا به این کشور نیز سرایت کرده است.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه وزارت بهداشت اسپانیا ذکر شده که فرد مبتلا، یک تبعه آلمانی است که در بیمارستانی در جزایر قناری بستری شده است.
بدین ترتیب تعداد کشور‌های خارجی (به غیر از چین) درگیر با معضل این نوع ویروس به ۲۶ رسید که شامل آمریکا، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی، تایوان، سنگاپور، تایلند، استرالیا، نپال، ویتنام، هنگ‌کنگ، ماکائو، مالزی، کانادا، کامبوج، سریلانکا، آلمان، امارات عربی متحده، هند، فیلیپین، فنلاند، ایالات متحده، سوئد، ایتالیا، روسیه و اسپانیا است.
با ین حال شیوع این ویروس در خارج از مرز‌های چین، اما تا حدی کنترل شده و البته هنوز تلفاتی از مبتلایان در کشور‌های خارجی گزارش نشده است.
دولت آمریکا نیز بامداد شنبه به دلیل سرعت واگیری و شیوع این ویروس جدید، وضعیت اضطراری در این کشور اعلام کرد.
به نوشته هیل، «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری» آمریکا نیز اعلام کرد تا کنون هفت نفر مبتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور شناسایی و قرنطینه شده‌اند.
علی‌رغم اینکه میزان خطر و احتمال همه‌گیر بودن (پاندمیک) این ویروس هنوز مشخص نشده، مسئولان چینی می‌گویند این ویروس در دوره نهفتگی خود نیز مسری است؛ دوره‌ای که حدس می‌زنند از یک تا ۱۴ روز به طول بیانجامد.
گفته می‌شود شیوع این نوع ناشناخته از ویروس کرونا، در روز‌های پایانی سال ۲۰۱۹ و از طریق مواد غذایی غیرقانونی فروخته شده در یک بازار در شهر «ووهان» واقع در استان «هوبِی» آغاز شده است.
برخی مسئولان درمانی، اما معتقدند این ویروس جدید، به اندازه دیگر نوع‌های خود یعنی ویروس «سندرم حاد تنفسی شدید» (سارس) که در سال‌های ۰۳-۲۰۰۲ حدود ۸۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند یا ویروس «سندروم تنفسی خاورمیانه» (مِرس) که در سال ۲۰۱۲ بیش از ۷۰۰ نفر را قربانی کرد، کشنده و مرگبار نیست.
ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) دسته‌ای کلی از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.


این ویروس جدید که هنوز از سوی سازمان‌های مانند بهداشت جهانی یا سی. دی. سی نامی برای آن انتخاب نشده، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->