جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه مدعی کشته شدن بیش از ۶۰۰ نظامی اوکراین طی ۲۴ ساعت شد

  • کد خبر: ۱۶۴۲۳۱
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳
روسیه مدعی کشته شدن بیش از ۶۰۰ نظامی اوکراین طی ۲۴ ساعت شد
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در درگیری‌های ۲۴ ساعت گذشته در اوکراین، شمار دیگری از نظامیان این کشور کشته شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده است که در درگیری در محور دونتسک حدود ۲۳۵ نظامی اوکراینی کشته شدند. همچنین وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که یگان‌های عملیاتی ارتش روسیه به نبرد در بخش غربی باخموت برای آزادسازی کامل این شهر ادامه می‌دهند.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در جبهه دونتسک، ارتش روسیه موفق به سرنگونی چند بالگرد نیروی هوایی اوکراین شد.

بنا به این گزارش، در جریان درگیری در محور‌های کوپیانسکی و کراسنولومانسکی، ارتش روسیه نزدیک به ۲۲۰ نظامی اوکراینی را کشت.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در اثر درگیری درمحور‌های دونتسک جنوبی و زاپروژیا بیش از ۱۵۰ نظامی اوکراینی کشته شدند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->