سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

کدام جوانان بیشتر در معرض سکته قرار دارند؟

  • کد خبر: ۱۶۴۳۷۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۹
کدام جوانان بیشتر در معرض سکته قرار دارند؟
پژوهشی جدید نشان داده است که درگیربودن با اختلال‌های روانی مثل افسردگی می‌تواند ریسک بروز مشکلات قلبی و سکته را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعه‌ای تازه نشان داده است که برخی از مشکلات مربوط به سلامت روان می‌توانند ریسک حمله قلبی یا سکته را حدود سه‌برابر در جوانان افزایش دهند. این تحقیق که روی ۶.۵ میلیون نفر انجام شده است، می‌گوید نتوانسته است رابطه مستقیمی میان مشکلات قلبی و رفتار‌های سبک زندگی پیدا کند، اما بیماری‌های روانی را به‌عنوان یک فاکتور اثرگذار تشخیص داده است.

به گزارش یورونیوز، محققان با بررسی اطلاعات مربوط به بیش از ۶.۵ میلیون جوان بین ۲۰ تا ۳۹ سال در حد فاصل سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۱ در کره جنوبی، دریافته‌اند که درگیربودن با اختلال‌های روانی می‌تواند ریسک حمله یا سکته قلبی را در جوانان سه‌برابر بیشتر کند. نکته جالب اینجاست که هیچ‌کدام از نمونه‌ها از قبل سابقه حمله یا سکته قلبی نداشتند.

پژوهشگران در این مطالعه رابطه میان اختلال‌های روانی با آنفارکتوس میوکارد (یا حمله قلبی) و سکته ایسکمیک را بررسی کردند که رایج‌ترین نوع سکته است و با بروز لخته خونی در مغز همراه می‌شود. محققان می‌گویند حدود ۱۳ درصد از شرکت‌کنندگان در مطالعه حداقل یک اختلال روانی داشتند و از این میان، نیمی از آن‌ها دچار اضطراب بودند.

اختلال‌های روانی چه تأثیری روی ریسک حمله قلبی و سکته دارند؟
بیش از یک‌پنجم شرکت‌کنندگان با افسردگی و یک‌پنجم با بی‌خوابی درگیر بودند. بقیه از شکلی از اختلال روان‌تنی، اختلال سوءمصرف مواد، اختلال دوقطبی، شیزوفرنی، اختلال‌های خوردن، اختلال‌های شخصیتی و اختلال استرس پس از حادثه (PTSD) رنج می‌بردند.

درنهایت مشخص شد افراد مبتلا به اختلال‌های روانی ۵۸ درصد بیشتر از کسانی که مشکل روانی نداشتند، در معرض ریسک آنفارکتوس میوکارد و ۴۲ درصد بیشتر در خطر سکته قلبی قرار می‌گرفتند.

پروفسور «یو-کیون چوی»، از دانشکده پزشکی دانشگاه ملی سئول می‌گوید: «مشکلات روانشناسانه در جوانان رایج هستند و پیوند قدرتمندی با سلامت قلب و عروق دارند. این یافته‌ها نشان می‌دهد که این افراد باید تحت چکاپ‌های منظم قرار بگیرند و درصورت نیاز برای پیشگیری از آنفارکتوس میوکارد یا سکته، دارو مصرف کنند.»

نتایج این پژوهش در مجله European Society of Cardiology منتشر شده است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->