واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: مرحله نخست فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها امروز به بهره‌برداری می‌رسد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۴۴۶۲
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
وزیر ارتباطات: مرحله نخست فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها امروز به بهره‌برداری می‌رسد+ فیلم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: امروز به مناسبت روز جهانی ارتباطات مرحله نخست فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با بیان اینکه امروز روز جهانی ارتباطات است و جا دارد این روز را به همه تلاشگران صنعت ارتباط و فناوری کشور و کسانی که در بخش خصوصی و دولت، نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان فعالند و همچنین اصحاب رسانه تبریک بگویم، اظهار داشت: امروز ما شاهد افتتاح پروژه‌های متعدد ملی با حضور رئیس جمهور خواهیم بود. امروز یکی از مهمترین پروژه‌هایی که کلید خواهد خورد افتتاح مرحله نخست پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها است که در این مرحله سه میلیون خانوار تحت پوشش قرار می‌گیرند که شامل ۱۰۰ شهر است.

به گفته وزیر ارتباطات، از تعداد ۱۰۰ شهری که در مرحله نخست تحت پوشش قرار می‌گیرند، ۱۰ شهر بالای ۷۰ درصد پوشش فیبرنوری دارند و از امروز خدمات‌دهی در این شهر‌ها به مردم آغاز می‌شود.

زارع‌پور افزود: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تا پایان سال ۸ تا ۱۰ میلیون خانوار از آن ۲۰ میلیون خانواری که قرار است ظرف سه سال تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرند، به شبکه فیبرنوری متصل شوند. توسعه شبکه فیبر نوری اینترنت ثابت زیرساخت توسعه کشور در چند دهه آینده است؛ فارغ از اینکه سرویس داخلی یا خارجی می‌خواهد در کشور فعالیت کند اگر ما شبکه پرسرعت و با کیفیت در کشور نداشته باشیم، این امکان میسر نیست.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: با این کار هم ظرفیت ارتباطات ثابت کشور و هم کیفیت آن را به نحو قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد و هم منجر به افزایش کیفیت و سرعت ارتباطات همراه خواهد شد.

زارع‌پور تصریح کرد: توسعه شبکه فیبر نوری بار را از روی ارتباطات همراه بر می‌دارد به طوری که با توسعه شبکه فیبر نوری در همه جای شهر‌ها و روستا‌های کشور، بی‌تی اس‌ها و آنتن‌های ارتباطات سیار از این طریق به شبکه متصل می‌شوند که می‌توانند حداکثر سرعتی که در استاندارد‌ها آمده است را به مردم ارائه دهند. وزارت ارتباطات این طرح را به شکل شفاف در معرض قضاوت عمومی قرار داده است و از طریق پایگاه اینترنتی IRANFTTX.IR مردم می‌توانند نقاط تحت پوشش را ببینند و اگر محل زندگی آن‌ها تحت پوشش این شبکه بود، در همان پایگاه درخواست خود را برای استفاده از آن ارایه دهند.

به گفته وی، اپراتور‌ها مکلف هستند ظرف یک ماه این سرویس را برای مردم فراهم کنند و اگر هم محله مورد نظر تحت پوشش فیبرنوری نیست، برنامه زمان بندی برای تحت پوشش قرار گرفتن آن را ارایه کنند.

وزیر ارتباطات از مردم ساکن در شهر‌هایی که هنوز تحت پوشش این شبکه قرار نگرفته‌اند، خواست صبوری کنند، زیرا در حالت عادی اجرای این طرح حداقل هفت تا هشت سال طول می‌کشد، اما وزارت ارتباطات می‌خواهد در سه سال آینده این امکان را برای همه مردم فراهم کند و قول داد که این وزارتخانه و اپراتور‌های ارتباطی تلاش خود را به کار ببندند تا این کار به سرعت در کشور انجام شوند.

زارع‌پور در خاتمه خاطرنشان کرد: تاکنون هشت شرکت پروانه لازم را برای همکاری دریافت کرده و در سراسر کشور کار را آغاز کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->