پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی
سرخط خبرها

دلیل کمبود مرغ در بازار چیست؟ | آیا متعادل سازی بازار مرغ زمان بر است؟

  • کد خبر: ۱۶۴۷۲۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
دلیل کمبود مرغ در بازار چیست؟ | آیا متعادل سازی بازار مرغ زمان بر است؟
عضو انجمن مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی گفت: گفته می‌شود مشهد مصرف کننده است نه تولید کننده، و این دروغ محض است. ماظرفیت بالای تولید داریم، اما دریک مقطعی جوجه نبوده که مرغدار پرورش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روزی است زمینه فروش مرغ مصوب در سطح بازار کم شده است و از طرفی توزیع مرغ یخ زده هم در جهت متعادل سازی بازار متوقف شده است. همین امر باعث شده تعادل عرضه و تقاضا بر هم بخورد؛ و بازار دچار کمبود مرغ با نرخ مصوب شود.

عضو انجمن مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در باره اینکه چرا مرغ در بازار کم است گفت: سیاست‌های اشتباه در ماه‌های قبل، دلیل کمبود کنونی مرغ در بازار است. در سال گذشته مرغ مادر با مازاد تولید مواجه بود و در مقطعی زیان ده شد و این موضوع باعث شد دولت اختیار را به انجمن جوجه یک روزه دهد. و به جای اینکه در آن مقطع صادرات و یا ذخیره سازی افزایش یابد، تولید جوجه را انجمن کاهش داد.

کاهش جوجه ریزی در ماه های گذشته، علت کمبود کنونی مرغ در بازار

وی افزود: اما به این موضوع توجه نشد که در نیمه اول سال مصرف بالا بوده و با کاهش جوجه ریزی تبعات چند ماه دیگر خود را نشان می‌دهد و همین اتفاق هم افتاد و امروز شاهدیم که مرغ در سطح بازار هم با کمبود مواجه شده است. با کاهش تولید جوجه یکروزه، هم مرغدار مجبور شد با قیمت بالایی خریداری کند و هم اینکه جوجه‌ای هم در بازار نبود. اکنون هم تولید جوجه را دارند افزایش می‌دهند، اما چند ماهی زمان می‌برد بازار متعادل شود.

به گفته این فعال در حوزه طیور، مشهد پتانسیل تولید بالایی دارد به طوریکه اگر مشهد ۷ میلیون نیاز روزانه اش است در حالیکه ۱۲ میلیون در ماه ظرفیت تولید دارد. اینکه گفته می‌شود مشهد مصرف کننده است و تولید کننده نیست دروغ محض است. ماظرفیت بالای تولید داریم، اما دریک مقطعی جوجه نبوده که مرغدار پرورش دهد. الان هم که تولید بالا برود زمان بر است بازار متعادل شود.

با قوه قهریه نمی‌توان اقتصاد را پیش برد

سلطان محمدی یادآورشد: با قوه قهریه نمی‌توان اقتصاد را پیش برد. دولت وظیفه اش نظارت و تنظیم بازار است و با سیاست‌های دستوری نمی‌توان عرضه و تقاضا را دستوری متعادل کرد که نتیجه این سیاست دستوری قطعه بندی و کار زیر زمینی است که هم بهداشت مردم و هم مصرف به خطر می‌افتد.
وی تاکید کرد: زیر ساخت‌ها در استان فراهم است و در چند سال گذشته واحد‌های تولیدی هم  افزایش یافته است و حتی مازاد هم داریم. فقط در این مقطع باید تولید جوجه افزایش پیدا کند و راه دیگری هم ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->