خبرنگار نیویورک تایمز خطاب به مجری صداوسیما: انشالا نجف ببینمت ویدئو | شهروندان مشهدی، دست‌اندرکاران صندوق‌های اخذ رأی ویدئو | توصیه‌های على‌اکبر صالحى به آن‌هایی که هنوز تصمیمى براى رأى‌دادن نگرفته‌اند عذرخواهی وزیر کشور از ایرانیان خارج‌ازکشور که امکان شرکت در انتخابات را نداشته‌اند انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ تا چه ساعتی تمدید شد؟ تاکنون در خراسان‌رضوی، ٨۵ درصد افراد با کارت‌ملی و ١۵ درصد با شناسنامه رأی دادند ماجرای جمع‌آوری سازه تبلیغاتی یکی از نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در مشهد چه بود؟ اطلاعیه شماره ۲۱ و ۲۲ ستاد انتخابات کشور (۸ تیر ۱۴۰۳) رئیس کمیته آموزش ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: شبیه‌سازی فرایند انتخابات چند روز قبل از آغاز رأی‌گیری، در مشهد انجام شد + فیلم پلیس فتا تهران خبر داد: احضار ۴ نفر به‌دلیل دست‌کاری در نظرسنجی‌های انتخاباتی بیشترین تخلفات انتخاباتی در مشهد تاکنون شامل چه مواردی بوده است؟ گزارش المیادین از برگزاری انتخابات در ایران ۴۰ روز پس از شهادت رئیس‌جمهور کاندیدا‌ها کجا رأی دادند و پس از آن چه کردند؟ + عکس اطلاعیه شماره ۲۰ ستاد انتخابات کشور (۸ تیر ۱۴۰۳) فرماندار مشهد: مشارکت مردم در انتخابات نسبت به گذشته ٢٠ درصد افزایش یافته است در تمامی شعب اخذ رأی مشهد، امنیت کامل برقرار است ویدئو | نحوه درخواست شعبه سیار در سراسر کشور مدیرکل ثبت‌احوال خراسان‌رضوی: هیچ فرد واجد شرایط اخذ رأی نباید از شعبه برگردد استقرار صندوق اخذ رأی در ایستگاه مترو شریعتی مشهد
سرخط خبرها

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: دیروز و امروز، بهار زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل، ارتباطات و انرژی کشور بود

  • کد خبر: ۱۶۴۷۶۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: دیروز و امروز، بهار زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل، ارتباطات و انرژی کشور بود
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در پی امضای قرارداد خط ریلی رشت-آستارا میان ایران و روسیه و سفر امروز رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان؛ به تشریح جزئیاتی از دستاورد‌های حاصل از آن پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان صالحی دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی بومی ویراستی نوشت:  

دیروز و امروز، بهار زیرساخت‌های کشور در حمل و نقل، ارتباطات و انرژی بود. ابتدا قرارداد ۱.۶ میلیارد یورویی راه‌آهن رشت آستارا در حضور رئیس‌جمهور امضاء شد تا یک گره قدیمی تعیین تکلیف شود.

عصر چهارشنبه ۷ پروژه مهم ارتباطی کشور هم افتتاح شد که مهمترین آن‌ها فاز اول پروژه فیبر نوری با پوشش ۳ میلیونی منازل و کسب و کار‌ها بود. زیرساختی مهم برای دسترسی به اینترنت پر سرعت که در سال‌های قبل به آن بی توجهی شده بود.

اما صبح پنجشنبه با سفر رئیس‌جمهور به جنوب سیستان و بلوچستان:

۱. آبگیری سد کهیر (برابر با ظرفیت سد امیرکبیر و نیز دوبرابر ظرفیت سد لتیان) آغاز شد. عملیات اجرایی احداث این سد از سال ۸۹ آغاز شده بود، اما تا ۶ سال قبل از دولت کنونی، این طرح به طور کامل متوقف بود و از نیمه دوم ۱۴۰۰ احداث سد آغاز شد.

۲. جهاد آبرسانی به ۱۵۵ روستا و برخورداری ۶۶ هزار هموطن از آب شرب. از ابتدای دولت ۲۲۴ روستای س. ب آبرسانی و یا رفع تنش آبی شده‌اند.

۳. آغاز عملیات لوله‌گذاری آبرسانی از دریای عمان به استان‌های شرقی.

۴. افتتاح ۱۷ پروژه صنعت برق که نتیجه آن بهره‌مندی ۱۴ هزار خانوارِ استان از برق است.

۵. طرح تبادل برق بین ایران و پاکستان. این پروژه هم ۱۲ سال قبل آغاز شد، ولی به نتیجه نرسید که از سال قبل و با پیگیری جدی، ظرف چهار ماه آماده بهره برداری شد که نتیجه آن افزایش پایداری شبکه برق هر دو کشور است.

پروژه‌های رشت آستارا و تبادل برق و افتتاح بازارچه مرزی پیشین، یک ویژگی دیگر نیز دارد: "اقدام در چارچوب دیپلماسی همسایگی" نتیجه مستقیم تقویت همبستگی با همسایگان منافع سیاسی، اقتصادی و امنیتی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->