ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرفروش‌ترین برند گوشی خاورمیانه در فصل اول ۲۰۲۳ چه بوده است؟

  • کد خبر: ۱۶۵۰۲۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
پرفروش‌ترین برند گوشی خاورمیانه در فصل اول ۲۰۲۳ چه بوده است؟
فروش گوشی‌های هوشمند در خاورمیانه (غیر از ترکیه) هر سال رو به کاهش است و انتظارات کمی از فروش گوشی در این منطقه وجود دارد. اما وضعیت در فصل اول ۲۰۲۳ بهتر از انتظارات بود

به گزارش شهرآرانیوز - فروش گوشی‌های هوشمند در خاورمیانه (غیر از ترکیه) هر سال رو به کاهش است و انتظارات کمی از فروش گوشی در این منطقه وجود دارد. اما وضعیت در فصل اول ۲۰۲۳ بهتر از انتظارات بود و همچنین سامسونگ پرفروش‌ترین برند خاورمیانه شد.

تحلیلگران انتظار داشتند کاهش فروش گوشی در فصل اول ۲۰۲۳ در بازار خاورمیانه ۱۳ درصد باشد، اما طبق جدیدترین اطلاعات شرکت تحقیقاتی کانالیس، کاهش فروش در این بازار تنها ۳.۵ درصد بود. درحقیقت در سه ماه اول ۲۰۲۳، شرکت‌ها درمجموع ۸.۸ میلیون گوشی هوشمند در این منطقه به فروش رسانده‌اند.

در این گزارش به‌طور مستقیم به ایران اشاره‌ای نشده است. طبق گزارش کانالیس، فروش گوشی در عربستان سعودی رشد ۱ درصدی داشته، درحالی‌که فروش گوشی در امارات متحده عربی کاهش ۳ درصدی را تجربه کرده. در کشور‌های عراق و کویت هم به‌ترتیب فروش گوشی ۳ و ۱۱ درصد کاهش داشته است.

سامسونگ توانسته است در فصل اول ۲۰۲۳ بیشترین گوشی را در منطقه خاورمیانه عرضه کند. کره‌ای‌ها در این بازه زمانی ۳.۸ میلیون گوشی فروخته‌اند و سهم ۴۳ درصدی را به‌دست آورده‌اند. بااین‌حال رشد فروش سالانه سامسونگ منفی ۵.۳ درصد بوده است.

در مقام دوم اپل قرار گرفته است. کوپرتینویی‌ها در این بازه زمانی در بازار خاورمیانه موفق به فروش ۱.۳ میلیون گوشی هوشمند شده‌اند و سهم ۱۵ درصدی به‌دست آورده‌اند. بااین‌حال اپل رشد فروش سالانه ۳۵.۴ درصدی را تجربه کرده است.

شیائومی در رتبه سوم به‌چشم می‌خورد. چینی‌ها توانسته‌اند با رشد فروش سالانه ۱.۶ درصدی، ۱.۰ میلیون گوشی در خاورمیانه بفروشند و سهم ۱۱ درصدی برای خود به‌دست آوردند. لازم به ذکر است که در این گزارش برند شیائومی شامل زیرمجموعه‌های ردمی و پوکو می‌شود. در رتبه چهارم و پنجم به‌ترتیب برند‌های چینی Transsion و اوپو با سهم ۱۱ و ۴ درصدی به‌چشم می‌خورند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->