پیش بینی قیمت طلا و سکه (۷ آذر ۱۴۰۳) | بازار کاهشی می‌ماند؟ پیش بینی قیمت دلار (چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳) | بازگشت به کانال ۷۰ هزار تومان؟ پلمب یک کافه قلیان زیرزمینی در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳) | رکورد شکنی ادامه دارد؟ سفیر ایتالیا؛ پرمصرف‌ترین مشترک برق در تهران شناخته شد چرخ خودروسازی برای مردم نمی‌چرخد ثبت‌نام برای عرضه جدید خودرو‌های وارداتی از هفته آینده | تحویل چهارماهه خودروها ویدئو | فرایند انتقال سهام متوفیان به وراث آمار عجیب فروش ربع‌سکه در حراج سکه | حراج بعدی، فردا (۷ آذر ۱۴۰۳) ارزش معاملات خرد رکوردشکنی کرد | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۶ آذر ۱۴۰۳) جمع‌آوری ۴ میلیارد تومان در اپلیکیشن «بله» درراستای اجرای پویش «ایران همدل» بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ آذر ۱۴۰۳) حق ثبت مهریه برای هر تعداد سکه چقدر است؟ + جزئیاتی جدید از طرح پرداخت حق ثبت مهریه زمان تحویل چانگان‌های وارداتی سایپا مشخص شد افت قیمت سکه در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ آذر ۱۴۰۳) | قیمت‌ها افت کرد هشدار فعالان صنعت سیمان درباره اعمال محدودیت گازی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ آذر ۱۴۰۳) | نرخ دلار بازار آزاد ۶۹ هزار و ۵۵۰ تومان امکان انتخاب آپشن‌های بیشتر، در زمان خرید لاماری‌ایما رشد بدون توقف دلار نیما ادامه یافت (۶ آذر ۱۴۰۳) | نرخ امروز ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان دیدار وزیر اقتصاد ایران با وزیر سرمایه‌گذاری عربستان (۶ آذر ۱۴۰۳) خبرنگاران متقاضی نهضت ملی مسکن گوش‌به‌زنگ باشند | فراخوان واریز آورده جدید آمار سجامی‌های بورس نزدیک به ۴۶.۵ میلیون نفر شد بورس قله ۱۸ ماه گذشته خود را پس گرفت | رشد ۳۵ هزار واحدی شاخص کل در کمتر از ۱۵ دقیقه وزیر نیرو: در هیچ نقطه‌ای از کشور خاموشی اعمال نمی‌شود + فیلم قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) | گلابی چند؟ قطعی‌های برنامه‌ریزی‌شده خانگی متوقف شد؟ رکود بازار خودرو پس از شوک افزایش قیمت خودروسازان
سرخط خبرها

کم‌فروشی در پمپ بنزین‌ها+فیلم

  • کد خبر: ۱۶۵۲۷
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۱
کم‌فروشی در پمپ بنزین‌ها+فیلم
تمامی جایگاه‌های عرضه سوخت بنزین، نفت و گاز در هر ماه به صورت روتین توسط اکیپ‌های فنی، نازل‌های عرضه سوخت مورد آزمون کمی و کیفی قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، کرامت ویس کرمی، مدیر توزیع و تامین شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، با بی توجهی به گزارش خبری پخش شده مبنی بر اینکه در جایگاه‌های عرضه سوخت کم فروشی انجام می‌شود و اینکه ۴۰ لیتر بنزین می‌خرید و ۳۵ لیتر دریافت می‌کنید؛ گفت: لازم است گفت تمامی جایگاه‌های عرضه سوخت بنزین، نفت و گاز در هر ماه به صورت روتین توسط اکیپ‌های فنی، نازل‌های عرضه سوخت مورد آزمون کمی و کیفی قرار می‌گیرند.


او بیان کرد: این کار ماهی یک بار در سراسر کشور چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی، انجام می‌گیرد. علاوه بر این ساختمان ملی استاندارد ایران توسط ادارات کل استاندارد استان‌ها هم به صورت روتین و برنامه ریزی شده کار کنترل کمی نازل‌های عرضه بنزین و نفت و گاز را در جایگاه انجام می‌دهند و بعد توسط خود شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی به صورت ویژه و با حساسیت تمام این کار انجام می‌گیرد.

اینکه مردم به جایگاه داران مبلغ ۴۰ لیتر بنزین پول پرداخت کنند و ۳۵ لیتر بنزین دریافت کنند، درست نیست


مدیر توزیع و تامین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: اینکه مردم به جایگاه داران مبلغ ۴۰ لیتر بنزین پول پرداخت کنند و ۳۵ لیتر بنزین دریافت کنند یا اینکه نازل‌های عرضه سوخت هوا به مردم تحویل می‌دهند درست نیست.


ویس کرمی افزود: از نظر فنی امکان اینکه هوا وارد باک خودرو شود، وجود ندارد چرا که نازل‌های عرضه سوخت دارای الکترو پمپ‌های شناوری هستند که در کف مخزن زیرزمینی ذخیره بنزین یا گازوئیل در فاصله ۲۰ سانتی‌متری کف مخزن هستند. این الکتروپمپ‌ها به صورت دائم غرق در بنزین یا گازوئیل هستند و در واقع از انتهای مخزن یا از داخل خود آن محتویات مخزن که هوا داخل فرآورده نیست بنزین را به سمت نازل که وارد باک خودرو می‌شود ارسال می‌کنند.


او بیان کرد: از نظر فنی امکان اینکه پمپ شناوری که متصل به نازل عرضه بنزین است، هوا وارد باک خودرو کند، وجود ندارد؛ کار کنترل کمی را با حساسیت ویژه به صورت مستمر در کل کشور انجام می‌دهیم و سازمان ملی استاندارد هم از نظر قانونی وظیفه دارد این کار را انجام دهد.


مدیر توزیع و تامین شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: مردم به هر جایگاهی که مراجعه کردند و مورد مشکوکی از کم فروشی را دیدند از طریق شماره تلفن‌هایی که در همه جایگاه‌های عرضه سوخت نصب شده و با مناطق عملیاتی شرکت ملی پخش و تلفن پیامگیر ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند. در کمترین زمان ممکن همکاران مراجعه و در حضور خودشان می‌توانند آن نازل را مورد آزمون کمی قرار دهند.
ویس کرمی تشریح کرد: این اطمینان را به هموطنان می‌دهیم که بحث کنترل کمی و کیفی سوخت به صورت مستمر در مناطق شرکت ملی پخش فرآورد‌ه‌های نفتی به صورت شبانه روزی انجام می‌گیرد.

 

تایید وجود هوا در جایگاه‌های عرضه سوخت


محمودرضا طاهری مدیر کل استاندارد استان تهران، در خصوص کم فروشی بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت، گفت: اداره کل استاندارد استان تهران سالیانه به طور منظم هر نازل سوختی را که در جایگاه‌های سوخت استان قرار دارد، ۴ بار یعنی در هر فصل به همراه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کالیبره و مورد آزمون قرار می‌دهد. این کالیبره به این شکل است که با ۳ پیمانه ۵ لیتری، ۱۰ لیتری و ۱۵ لیتری هر نازل را با سوخت گیری مورد آزمون قرار می‌دهد.

 

او بیان کرد: یک برچسب روی نازل نصب می‌شود به شکلی که مشتری بتواند حتی از داخل ماشین آن برچسب را ببیند و در فصول مختلف رنگ‌های آن برچسب فرق می‌کند. یک طرف آن علامت استاندارد و یک طرف دیگر شرکت بازرسی است که این کار را انجام می‌دهد.

 

مدیر کل استاندارد استان تهران ادامه داد: اگر در سوختگیری با هر یک از این پیمانه‌ها انطباق وجود نداشته باشد، دو حالت بوجود می‌آید یا همان جا قابل تنظیم است که شرکت پخش آن را تنظیم می‌کند و نازل پلمپ می‌شود و بر روی آن برچسب زده می‌شود، یا قابل تنظیم نیست و نیاز به تعمیر دارد و باید تعمیر و دوباره مراجعه و مورد ارزیابی قرار گیرد، اگر صحت داشت مورد تأیید قرار می‌گیرد و برچسب صادر می‌شود.

 

طاهری افزود: از ابتدای سال بالغ بر ۱۶ هزار نازل تست شده و حدود ۴۰۰ مورد نقص مشاهده شده است؛ به محض اینکه نقص مشاهده شود نازل از مدار خارج خواهد شد تا تنظیمات انجام شود.


تشدید ارزیابی نازل‌های بنزین پس از سهمیه بندی بنزین


او ادامه داد: از زمانی که سهمیه‌بندی بنزین اتفاق افتاده است ما کنترل‌ها را بیشتر کردیم و دو سه بار با خبرگزاری‌های مختلف و همچنین همکاران محترم بازرسی، سرزده به چند جایگاهی که خودشان انتخاب کردند رفتیم و خوشبختانه مورد خاصی ندیدیم.


مدیر کل استاندارد استان تهران افزود: از زمان سهمیه‌بندی حدود ۵ هزار و ۶۰۰ کنترل انجام شده است که بالغ بر ۱۲۰ مورد نقص دیده ایم. ممکن است در اینجا بگویید تعداد نقص‌ها به نسبت ۱۶ هزار و ۴۰۰ تا بالاست، بخشی از این نقص‌ها به این دلیل است که جایگاه‌ها از مدار خارج شدند و آتش‌سوزی رخ داد.


طاهری بیان کرد: کنترل‌های لازم توسط سازمان ملی استاندارد و ادارات کل استاندارد انجام می‌گیرد و چنانچه نازلی دچار نقص فنی باشد حتما نازل را از مدار خارج می‌کنیم.


امکان دستکاری نازل‌های سوختگیری بنزین وجود ندارد


او در خصوص علت کم فروشی پمپ‌های بنزین گفت: دلایل مختلفی برای کم فروشی وجود دارد. یک دستگاه بعضی اوقات بر اثر عملکرد‌های نادرست از تنظیم خارج می‌شود و ممکن است یک پمپ درست از آن استفاده نشود و شک‌های مختلفی به آن وارد شود و ممکن است یکسری مواردی باشد که برای مثال اتفاقات هارمونی‌های الکترونیکی بر روی آن علی‌الخصوص نشان‌دهنده‌ها اتفاق بیافتند.


مدیر کل استاندارد استان تهران تشریح کرد:، اما بحثی وجود دارد که می‌گویند دستکاری صورت می‌گیرد از نظر ما دستکاری غیر ممکن است چرا که ناظر شرکت پخش در همان جا آن بخشی از پمپ را که روی آن تنظیمات انجام می‌شود در حضور ما پلمپ می‌کند و ما تا به حال با این مشکل مواجه نشده‌ایم که کسی بخواهد آن را دستکاری کند.

مردم کم فروشی را علنی گزارش کنند


بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در حاشیه نشست با رؤسا و استادان دانشگاه‌ها در پاسخ به سؤالی مبنی بر علت کم فروشی در پمپ بنزین‌ها، گفت: اگر تخلفی در این زمینه وجود دارد باید به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی انعکاس داد تا پیگیری کنند.


او بیان کرد: کم فروشی در پمپ‌های بنزین، جرائمی از جمله قطع سوخت دارد، اما تا جایی که امکان دارد این کار را انجام نمی‌دهیم چرا که برای مردم مشکل ایجاد می‌شود. اینگونه تخلفات در برخی جایگاه‌های عرضه سوخت اتفاق می‌افتد که مردم هم باید به آن توجه کنند.


حالا باید دید با وعده‌هایی که این ارگان‌ها داده اند در آینده‌ای نزدیک شاهد جمع شدن بساط کم فروشی در پمپ‌های بنزین خواهیم بود یا خیر؟

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->