سفیر ایران: رئیس جمهور دستور واردات ۴۰۰ هزار تن برنج پاکستانی را صادر کرد سفر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به آسیا خراسان رضوی، پیشتاز در دیپلماسی استانی سفیر ایران در دوشنبه، از آمادگی ایران برای گسترش همکاری در بازار مالی و سرمایه تاجیکستان خبر داد بقایی: رژیم اسرائیل بزرگ‌ترین نقض‌کننده همه هنجارهای حقوق بشردوستانه بین‌المللی است بررسی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در مجلس دیپلمات ارشد روس: آمریکا و اسرائیل مقصر وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران هستند معاون اول رئیس جمهور: نیازمند تعامل دوسویه بین دانشگاه و نظام حکمرانی کشور هستیم ترامپ از تمایل خود برای دیدار با کیم جونگ اون خبرداد عراقچی درخصوص گسترش روابط با قزاقستان ابراز امیدواری کرد قاچاقچی ارزی در مشهد به جزای نقدی میلیاردی محکوم شد وزیر میراث فرهنگی: دولت به‌تنهایی توان تأمین منابع حفظ بناهای تاریخی را ندارد چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو به میزبانی تهران برگزار خواهد شد خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد
سرخط خبرها

رئیس جمهور: مسلمانان می‌دانند بهترین دوست آنها ایران اسلامی است

  • کد خبر: ۱۶۵۸۲۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶
رئیس جمهور: مسلمانان می‌دانند بهترین دوست آنها ایران اسلامی است
رئیس جمهور گفت: امروز مسلمانان جهان می‌دانند که بهترین دوست آن‌ها که به عزت و استقلال و حفظ افتخارات آن‌ها فکر می‌کند و ناامنی آن‌ها را ناامنی برای خود تلقی می‌کند، ایران اسلامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در پایان برنامه‌های سفر دو روزه رسمی خود به اندونزی، ظهر امروز چهارشنبه با حضور در مسجد استقلال این کشور، ضمن اقامه نماز جماعت ظهر، در سخنانی با اظهار خرسندی از حضور در میان نمازگزاران اندونزیایی، مذاکرات خود با رئیس جمهور و دیگر مقامات این کشور را سازنده توصیف کرد.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش همبستگی، وحدت و انسجام مسلمانان را بسیار مهم و راهبردی دانست و گفت: این یکپارچگی را هرگز از یاد نبرید چرا که سرمایه بزرگ اندونزی و جهان اسلام است. مساجد علاوه بر محل تجمع و عبادت، باید کانون و جلوه‌گاه مسئولیت‌های اجتماعی مسلمانان نیز باشد.

دکتر رئیسی توجه به دیگران در راستای توجه به خدا را از کارکرد‌های ضروری و اصلی مساجد برشمرد و افزود: امروز توجه به حقوق مردم فلسطین که گرفتار ظلم مستکبران هستند و نیز توجه به وضعیت مردم میانمار و دیگر نقاط دنیا که دچار مشکل هستند، از وظایف ما مسلمانان و از لوازم جلب رضای الهی است.

رئیس جمهور در ادامه برخورداری مردم اندونزی از قدرت تحلیل مسائل را بسیار ارزنده توصیف و تصریح کرد: دشمنان می‌خواهند با فضاسازی رسانه‌ای و با تکیه بر قدرت امپراطوری رسانه‌ای جاهلیت مدرن را حاکم کرده و امکان تحلیل را از جوان‌های ما بگیرند، اما آشنایی مردم و جوانان اندونزیایی با ترفند‌های دشمن مایه خوشحالی است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اهمیت شناخت دسیسه‌های دشمن، اظهار داشت: اگر بصیرت باشد، دشمن موفق نخواهد شد با پرچم «لااله الاالله» جوانان ما را فریب داده و به نابودی بکشد و جنایات بزرگ رقم بزند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دشمن به دنبال اسلام‌هراسی در دنیا و ایران‌هراسی در میان مسلمانان است، خاطرنشان کرد:، اما امروز مسلمانان جهان می‌دانند که بهترین دوست آن‌ها که به عزت و استقلال و حفظ افتخارات آن‌ها فکر می‌کند و ناامنی آن‌ها را ناامنی برای خود تلقی می‌کند، ایران اسلامی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->