هشدار سازمان ملل: فلسطینیان با حملات هوایی زنده به گور می‌شوند هلاکت نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان + جزئیات علی لاریجانی راهی سوریه می‌شود (۲۳ آبان ۱۴۰۳) ترامپ و بایدن در کاخ سفید دیدار کردند گروسی وارد تهران شد (۲۳ آبان ۱۴۰۳) هشدار برنامه جهانی غذا: مواد غذایی در نوار غزه کمیاب و بسیار گران است حکم قصاص برای ۶ نفر از متهمان پرونده شهید آرمان علی‌وردی استاندار خراسان رضوی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد استان دیدار کرد وزیر نیرو: سال آینده ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود ۹ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند (۲۳ آبان ۱۴۰۳) حمله حزب‌الله به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی (۲۳ آبان ۱۴۰۳) وقوع انفجار در حیفا (۲۳ آبان ۱۴۰۳) بازداشت کارمند دولت آمریکا به اتهام درز اطلاعات محرمانه مرتبط با ایران (۲۳ آبان ۱۴۰۳) نماینده حماس در ایران: به ترامپ یادآوری می‌کنیم که ما مرد جنگ هستیم| سه شرط مقاومت برای پذیرش آتش بس معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: در صورت ابلاغ قانون حجاب، دولت مکلف به اجرای آن است اردوغان: در حال حاضر ما هیچ رابطه‌ای با اسرائیل نداریم گفت‌وگوی تلفنی قالیباف با همتای عراقی | تهران و بغداد همکاری‌های پارلمانی را توسعه می‌دهند حمایت پکن از بهبود روابط ایران و عربستان پزشکیان: طرح دولت برای رفع فیلترینگ به معنای رهاکردن فضای مجازی نیست عراقچی: گفتگو‌های منطقه‌ای یک الزام است آملی لاریجانی: با تصویب پالرمو موافقم | ۴۰ بند FATF در کشور در حال اجراست بهروزآذر: شکل‌گیری کلینیک حجاب در دولت تصویب نشده است سخنگوی دولت: امیدوارم با تصمیم کارگروه، به سمت ضابطه‌مندشدن فضای مجازی حرکت کنیم حاجی بگلو: طرح تمدید فعالیت دوره ششم شورا‌ها در مجلس اعلام وصول شد آخرین خبر‌های پزشکیان درباره رفع فیلترینگ (۲۳ آبان ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: اخلاص، اخلاق و تواضع، سه ویژگی شخصیتی حجت‌الاسلام راشد یزدی است سهمیه امریه سربازی سازمان بهزیستی افزایش یافت سازمان ملل وضعیت غزه را فاجعه‌بار خواند
سرخط خبرها

رئیس جمهور پس از بازگشت از اندونزی: ارتباط ایران بر اساس سیاست منطقه‌گرایی و همسایگی است

  • کد خبر: ۱۶۵۸۸۳
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۱
رئیس جمهور پس از بازگشت از اندونزی: ارتباط ایران بر اساس سیاست منطقه‌گرایی و همسایگی است
رئیس‌جمهور، سیاست ایران را همگرایی و چندجانبه‌گرایی اقتصادی، همکاری جامع و متوازن با قدرتهای نوظهور آسیایی چون چین، هند و اندونزی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید ابراهیم رئیسی چهارشنبه شب پس از بازگشت از سفر ۲ روزه به اندونزی در پاویون فرودگاه مهرآباد، گفت: ارتباط ما با کشورهای مختلف بر اساس سیاست منطقه‌گرایی و همسایگی است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: اقتصاد تهران و جاکارتا را مکمل همدیگر دانست و گفت: سفر به پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان جهان که جایگاه ویژه و ممتازی در منطقه و همچنین در آ س آن دارد دارای ابعاد مختلفی بود.

رئیسی افزود: در این سفر ۱۱ سند همکاری در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، فرهنگی و انرژی به امضا رسید.

رئیس جمهور تصریح کرد: مذاکرات با ابتکار متخصصان ایرانی برای بهره گیری از دستگاه جراحی رباتی آغاز و بنا شد ۱۲ بیمارستان اندونزی به این تجهیزات مجهز شوند. تجهیزاتی که همگی با کار دانش‌بنیان و نوآوری‌های جدید انجام شده است.   

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: کشور ما در حوزه‌های پزشکی و درمانی گام‌های خوبی برداشته و موفقیت‌های چشمگیری داشته است. در این راستا قراردادهایی را منعقد کردیم که این همکاری‌ها بین دو کشور تداوم داشته باشد.  

وی گفت: بیش از ۱۷ سال میان ایران و اندونزی مذاکراتی درباره تعرفه ترجیحی انجام می‌شد که به نتیجه نرسید که در این سفر این موضوع را به نتیجه رساندیم و توافق کردیم مسیر تحارت بین دو کشور و منطقه هموار شود

رئیس جمهور افزود: کار نوآوران دیگر در حوزه اقتصاد، تهاتر بود. همچنین در حوزه انرژی و در بخش‌های پایین‌دستی و هم  بالادستی نفت و گاز توافقاتی صورت گرفت.

آیت الله رئیسی با اشاره به روابط تاریخی، تمدنی و فرهنگی ایران و اندونزی، روابط دو کشور را  ناگسستنی و بسیار عمیق دانست.

رئیس جمهور در ادامه به دیدگاه‌های مشترک دو کشور برای حمایت از فلسطین و افغانستان و مردم میانمار تاکید کرد

آیت‌الله رئیسی گفت: در نشست مشترکی که با مسئولان عالی اندونزی انجام شد، رئیس جمهور و روسای مجالس اندونزی، اراده دوکشور برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بین دوکشور، نکته‌ای بود که در این نشست‌ها مورد تاکید قرار گرفت. من و رئیس جمهور اندونزی وزرای مربوطه را مامور کردیم تا از همان روز مذاکره نشست‌های همکاری خود را آغاز کنند.  

رئیس جمهور با اشاره به نشست خود با فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان ادامه داد: بیش از ۱۵۰ نفر از تجار و بازرگانان در این نشست حضور داشتند که از شرکت‌های مختلف تجاری و اقتصادی بودند، بحث‌هایی را از جمله موانع پولی و بانکی، موانع گمرکی و ترانزیت را مطرح کردند. قرار شد همکاران ما موانع را برطرف کرده و زمینه را برای همکاری تجاری و اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران اندونزی را از شوی دو کشور فراهم کنند.  

وی از استقبال دولت و ملت اندونزی از هیات ایرانی تقدیر و تشکر کرد و افزود: ابراز محبت ملت اندونزی به ملت و رهبری معظم انقلاب اسلامی، نشاندهنده جایگاه عمیق ایران اسلامی را در دل‌های مردم مسلمان در منطقه است.  

آیت‌الله رئیسی ابراز داشت: امیدوارم این رفت و آمدها به ارتقای سطح روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری بیانجامد که حتما به نفع دو دولت، دو ملت و مردم منطقه خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->