جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

گفت‌وگوی بن سلمان و نتانیاهو تکذیب شد

  • کد خبر: ۱۶۵۸۶۶
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
گفت‌وگوی بن سلمان و نتانیاهو تکذیب شد
به دنبال ادعای رسانه‌های صهیونیستی درباره گفت‌و‌گوی، ولی عهد سعودی و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی این گزارش‌ها را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «تزاچی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جریان نشست «هرتزیلیا» به ادعای رسانه‌ها درباره گفت‌و‌گوی «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، شامگاه دوشنبه مدعی شده بود که نخست‌وزیر این رژیم طی هفته‌های اخیر دو بار با، ولی عهد سعودی به صورت تلفنی گفتگو کرده است.

بنابر گزارش امروز (چهارشنبه) روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، روز سه‌شنبه در جریان نشست هرتزیلیا ضمن تکذیب این گزارش، تاکید کرده است که هیچ گونه گفت‌و‌گوی مستقیمی میان بن سلمان و نتانیاهو در ماه‌های اخیر صورت نگرفته است.

با این حال، این مقام صهیونیست مدعی شد که عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی امکان‌پذیر است.

جروزالم پست، شامگاه دوشنبه، در گزارشی به نقل از «یک منبع دیپلماتیک خارجی» مدعی شده بود که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و، ولی عهد عربستان سعودی طی هفته‌های اخیر دو بار تلفنی صحبت کرده‌اند.

این رسانه صهیونیستی ادعا کرده بود که «عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر خارجه بحرین تسهیل‌کننده گفت‌و‌گوی تلفنی نتانیاهو و بن سلمان بوده است.

جروزالم پست مدعی شده بود که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و، ولی عهد عربستان سعودی یک بار قبل از برگزاری نشست سران اتحادیه عرب و یک بار هم بعد از برگزاری این نشست به میزبانی جده با هم گفت‌و‌گوی تلفنی داشتند.

این روزنامه ادعا کرده بود که بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان «درباره احتمال عادی سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی» رایزنی کردند.

منبع خارجی استنادی جروزالم پست به این روزنامه اسرائیلی گفته بود که «هیچ پیشرفتی در این گفتگو‌ها حاصل نشد و محمد بن سلمان درخواست نتانیاهو برای دیدار و ملاقات را رد کرده است.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->