واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

حسن نصرالله در سالروز آزادسازی جنوب لبنان سخنرانی می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۶۰۰۰
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۱
حسن نصرالله در سالروز آزادسازی جنوب لبنان سخنرانی می‌کند
رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان تاکید کرد که رژیم صهیونیستی بابت آینده خود احساس نگرانی می‌کند. قرار است دبیرکل حزب‌الله نیز امشب به مناسبت سالروز آزادسازی جنوب لبنان سخنرانی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، ابراهیم امین السید، رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان در یازدهمین کنفرانس گردهمایی جهانی حمایت از مقاومت اظهار کرد: اسرائیلی‌ها بابت آینده خود احساس نگرانی می‌کنند.

امین السید در ادامه گفت: سرنوشت منطقه را شکست خوردگان رقم نمی‌زنند و ما باید خودمان را آماده کنیم تا بتوانیم سرنوشت منطقه را تعیین کنیم.

رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان افزود: دشمن از درب‌های مختلفی وارد منطقه شد تا خاورمیانه جدیدی را ایجاد کند اما منطقه ما توانست تمامی طرح‌های دشمنان را ناکام بگذارد.

رادیو "النور" لبنان اعلام کرد، یازدهمین کنفرانس گردهمایی جهانی حمایت از مقاومت امروز پنج‌شنبه به مناسبت جشن مقاومت و آزادی آغاز شده است.

امروز بیست‌وسومین سالروز آزادسازی جنوب لبنان از اشغال رژیم صهیونیستی در ۲۵ مه سال ۲۰۰۰ است.

به همین مناسبت قرار است سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان ساعت ۸:۴۵ عصر امروز به وقت بیروت به مناسبت این روز سخنرانی کند.

افکار عمومی در اراضی اشغالی همانند لبنانی‌ها، اعراب و تصمیم‌گیرندگان سیاسی جهان منتظر مطالبی هستند که نصرالله به این مناسبت مطرح خواهد کرد.

حزب‌الله لبنان روز یکشنبه در چارچوب فعالیت‌های مربوط به این جشن، رزمایشی با سلاح جنگی در جنوب لبنان اجرا کرد که موجب خشم رژیم صهیونیستی شد.

در این رزمایش نیروهای حزب‌الله با تخصص‌های نظامی مختلف شرکت کردند و از سلاح‌ها، موشک‌ها و خودروهای زرهی حزب‌الله رونمایی شد.

رژیم صهیونیستی ضمن ابراز نگرانی از پیام این رزمایش، به قدرت و توان مقاومت و ضعف خود و جبهه داخلی برای هرگونه جنگی در آینده اذعان کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->