زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حاضران در نشست عشق آباد از طالبان خواستند که محدودیت‌ها بر سر راه زنان و دختران افغانستان را لغو کنند

  • کد خبر: ۱۶۶۱۷۴
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶
حاضران در نشست عشق آباد از طالبان خواستند که محدودیت‌ها بر سر راه زنان و دختران افغانستان را لغو کنند
نمایندگان ویژه اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای مرکزی برای افغانستان در بیانیه پایانی نشست شان در عشق‌آباد ترکمنستان به تعهد شان به مردم افغانستان و رسیدن این کشور به ثبات، صلح پایدار و رفاه متعهد شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست نمایندگان ویژه اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای مرکزی برای افغانستان به روزهای ۲۵ و ۲۶ می برگزار شده است و اشتراک‌ کنندگان آن نمایندگان ویژه‌ اتحادیه اروپا، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبیکستان برای افغانستان بوده‌اند.

در بیانیه‌ی پایانی نشست آمده است که این فرصتی برای تبادل نظر عمیق در مورد تحولات و وضعیت اقتصادی افغانستان بود.

نمایندگان اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای مرکزی گفته‌اند که به تعهد شان به مردم افغانستان و رسیدن این کشور به ثبات، صلح پایدار و رفاه متعهد هستند.

آنان در بیانیه‌ی نشست شان، بر اهمیت ایجاد یک دولت فراگیر در افغانستان و حمایت از حقوق مدنی، سیاسی، اجتماعی اقتصادی و فرهنگی همه‌ی شهروندان این کشور تأکید کرده‌اند.

آنان با یادآوری نگرانی‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره‌ حقوق بشر و آزادی‌های اساسی شهروندان افغانستان و همچنین وضعیت وخیم اقتصادی و بشردوستانه، از تلاش‌های جامعه‌ جهانی برای ادامه‌ کمک به مردم افغانستان با وجود شرایط دشوار قدردانی کرده‌اند.

نمایندگان اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای مرکزی از امارت اسلامی خواسته‌اند تا تمام ممنوعیت‌ها علیه دختران و زنان که حقوق آنان را برای تحصیل، کار و مشارکت در زندگی عمومی محدود می‌کند، لغو کنند.

آنان افزوده‌اند که این ممنوعیت‌ها، فراتر از نقض جدی حقوق بشر، اثرات زیانباری بر توانایی جامعه‌ی بین‌المللی برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان دارد و باید برداشته شود تا اقتصاد افغانستان رونق یابد و در نهایت به ثبات و صلح برسد.

نمایندگان اروپا و آسیای مرکزی گفته‌اند که در مورد چشم‌انداز و چالش‌های ثبات اقتصادی و احیای افغانستان نیز بحث کرده‌اند.

نمایندگان ویژه‌ی اروپا و آسیای مرکزی در بیانیه‌ی نشست شان گفته‌اند که در استفاده از منابع طبیعی مشترک باید نیازهای همه‌ی همسایگان افغانستان در نظر گرفته شود.

سخن از دولت همه شمول در حال مطرح می‌شود که مقامهای امارت اسلامی همواره گفته‌اند که چگونگی تشکیل دولت از مسائل داخلی افغانستان است و کشور‌ها نباید در این زمینه مداخله کنند.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->