نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

پیش‌بینی حضور بیش از ۱.۵ میلیون زائر در بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

  • کد خبر: ۱۶۶۲۲۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
پیش‌بینی حضور بیش از ۱.۵ میلیون زائر در بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)
وزیر کشور از پیش‌بینی حضور بیش از یک و نیم میلیون نفر زائر امام خمینی(ره) در روز چهاردهم خردادماه خبر داد و گفت: امسال شور و حماسه دیگری در کشور در ارتباط با برگزاری مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام راحل رقم خواهد خورد.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره)، صبح امروز با حضور احمد وحیدی وزیر کشور و محمدعلی انصاری دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) در محل وزارت کشور برگزار شد.

احمد وحیدی در این نشست، شدت علاقمندی و توجه مردم به امام راحل را بعد از گذشت ۳۴ سال، یک حماسه خواند و تاکید کرد: امروز همه تشنه دیدگاه و مکتب امام راحل هستند و ما در این مسیر هر میزان برای معرفی امام به جهانیان کار کنیم، بازهم کم است.

‌وحیدی، دشمنی شیاطین جهانی با ایده‌ها و اندیشه‌های امام خمینی (ره) را یادآوری کرد و گفت: دلیل این همه دشمنی از آنجاست که امام با مطرح ساختن اسلام ناب محمدی، عملا زمینه‌های نابودی آنان را فراهم کرده است.

وزیر کشور محبوبیت امام خمینی (ره) را به داخل کشور خلاصه ندانست و تاکید کرد: که امروز تمام ملت‌های آزادی‌خواه جهان دنباله‌رو و پیرو مکتب امام خمینی (ره) هستند.

وی از پیش‌بینی حضور بیش از یک و نیم میلیون نفر زائر امام خمینی (ره) در روز چهاردهم خردادماه خبر داد و گفت: امسال شور و حماسه دیگری در کشور در ارتباط با برگزاری مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام راحل رقم خواهد خورد.

وحیدی در این نشست، بر ضرورت برگزاری نمایشگاه‌های سمعی و بصری و تهیه و انتشار محتوا‌های لازم برای شناخت آرمان‌های امام برای آشنایی نسل جوان، با همکاری ائمه جمعه و جماعت و ارشاد و صدا و سیما تاکید کرد.

وی تهیه انیمیشین برای کودکان و نوجوانان، برپایی گروه‌های تاتری و تهیه سرود‌های مناسب با شخصیت و مکتب امام از سوی گروه‌های هنری را مورد تاکید قرار داد.

وزیر کشور همچنین، از استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و نیز دهیاری‌ها خواست برای ورود به بحث فضای مجازی و هشتک‌گذاری به مناسبت این ایام، برنامه ریزی کنند.  

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست امروز ستاد بزرگداشت امام از ۷۳ نهاد، سازمان و وزارتخانه‌ای که در برگزاری مراسم روز چهاردهم خرداد ماه ماموریت دارند، نمایندگان دستکم ۴۰ دستگاه از جمله سپاه و شهرداری گزارش‌هایی از عملکرد خود را ارائه کردند.

نماینده سپاه در این نشست، ضمن تاکید بر تدابیر ویژه امنیتی برای مراسم، اعلام کرد که برای امسال جمعیتی حدودا یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفری شرکت کننده در مراسم را پیش‌بینی کرده‌ایم. برپایی یکی از ۴ بیمارستان صحرایی به همراه ارتش، هلال احمر و وزارت بهداشت نیز بر عهده سپاه است.

همچنین علاوه بر ۳۰۰ ایستگاه صلواتی برای رفاه و پذیرایی زائران از سوی شهرداری تهران، سپاه نیز ۳۰۰ ایستگاه صلواتی دایر خواهد کرد که در گستره وسیع‌تری از منطقه استقرار خواهند داشت.

از دیگر موضوعاتی که در نشست امروز مطرح شد، فعالیت ستاد راهنمایی زائران است که گفته شده امسال برنامه‌های فوق العاده و متنوع تری دارد؛ از جمله تبیین و تشریح آرمان‌های امام خمینی (ره) در فضای مجازی و واقعی و همچنین بکارگیری از راویان مسلط و زبده در مسیر‌های ر فت و برگشت زائران است.

نماینده شهرداری تهران نیز در این نشست گزارشی از اقدامات و برنامه‌های خود را ارائه کرد و گفت: در راستای مراسم سالگرد بزرگداشت امام خمینی (ره)، امسال ۳۵ وظیفه برای شهرداری تهران تعیین شده که  به سازمان‌ها و ادارات تابعه در شهرداری جهت اجرا واگذار شده است.

در این گزارش گفته شده که شهرداری تهران از طریق سازمان بهشت زهرا (س)، ۱۰ هزار صندلی برای رفاه زائران آماده کرده است که تحویل خواهد شد.

همچنین ماشین آلات سنگین شهرداری تهران برای برطرف‌کردن نواقص و مشکلات موجود در فضا‌های بیرونی و حاشیه‌ای حرم، از جمله پارکینگ‌ها تحویل شده است.

نماینده شهرداری تهران همچنین از تحویل پارکینگ‌های درخواستی از سوی پلیس راهور خبر داد و گفت: خط یک مترو تهران به مقصد حرم مطهر نیز در روز مراسم بزرگداشت رایگان خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->