قتل هولناک اتاقک پشت بام زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

اعزام هواپیمای اختصاصی برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی از چین/ قرنطینه ۱۴ روزه در هتل

  • کد خبر: ۱۶۶۲۶
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۵
اعزام هواپیمای اختصاصی برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی از چین/ قرنطینه ۱۴ روزه در هتل
رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از اعزام هواپیمای اختصاصی با تجهیزات قرنطینه برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی مقیم چین به کشور خبر داد و گفت: این افراد بعد از بازگشت به کشور در هتلی در تهران به مدت ۱۴ روز و با حضور تیم پزشکی و با امکانات کامل قرنطینه می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر کیانوش جهانپور، درباره وضعیت بازگشت ایرانیان ساکن چین به کشور، گفت: روز گذشته پروازی با تجهیزات کامل و تیم پزشکی به چین اعزام شده است تا بیش از ۸۰ نفر از هموطنان ایرانی مقیم کشور چین را به ایران بازگرداند.

وی افزود: بخش عمده‌ای از این افراد دانشجویان در حال تحصیل در چین هستند که برخی از آن‌ها مشکلات نظام وظیفه داشتند که ستاد نیرو‌های مسلح تسهیلاتی برای بازگشت آن‌ها به کشور در نظر گرفته است.

جهانپور درباره مجوز خروج ایرانیان مقیم چین از این کشور، ادامه داد: مذاکرات با کشور چین در این باره انجام و توافق اولیه صورت گرفته است. با توجه به اینکه دو کشور دیگر مثل ترکیه اتباع خود را از چین خارج کرده اند، فکر نمی‌کنیم از نظر دیپلماتیک مشکلی برای بازگشت هموطنان‌مان وجود داشته باشد.

قرنطینه در هتلی در تهران

وی تاکید کرد: این افراد بعد از بازگشت به کشور در هتلی در تهران به مدت ۱۴ روز و با حضور تیم پزشکی و با امکانات کامل مثل دسترسی به اینترنت و. قرنطینه می‌شوند و بعد از طی این مدت در صورت تایید سلامت‌شان به آغوش خانواده بازخواهند گشت.

هیچ ایرانی مقیم چین تا کنون مبتلا به ویروس کرونا نشده است

وی افزود: تاکنون هیچ کدام از هموطنان ایرانی مقیم چین به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند، اما به دلیل قرنطینه و محدودیت‌ها دچار مشکل شده بودند که از نظر اخلاقی ما و همه دستگاه‌های دولتی موظفیم این افراد را با رعایت ضوابط سلامت و ایمنی به کشور برگردانیم.

جهانپور درباره اینکه چرا با وجود اعلام وزیر بهداشت روز گذشته پرواز‌های از چین به ایران داشته‌ایم، گفت: قاعدتا وقتی جمعه شب مصوبه اعلام شد، امکان لغو پرواز‌های صبح روز شنبه نبود، اما اگر امروز و فردا پرواز‌ها ادامه داشته باشند، وزیر بهداشت شخصا موضوع را پیگیری خواهند کرد.

وی اظهار کرد: کل پرواز‌های مستقیم ایران به/از چین متوقف می‌شود و پرواز‌های غیرمستقیم لغو نشده‌اند.

جهانپور افزود: ممکن است برخی با ترانزیت یا از فرودگاه‌های دیگر پس از سفر به چین به ایران سفر کنند که مراقبت برای افرادی که مهر خروج از چین در ۱۴ روز گذشته در پاسپورت‌شان باشد، انجام می‌شود.

کیت‌های تشخیص ویروس کرونا جدید به ایران ارسال شد

وی درباره روش تشخیص و وضعیت موجودی کیت‌های اختصاصی تشخیصی ویروس کرونا ۲۰۱۹، گفت: از نظر کیت‌های تشخیصی ویروس کرونای ۲۰۱۹ هیچ مشکلی نداریم. باید توجه کرد که سه مرحله تست برای تشخیص ویروس کرونا داریم که مرحله آخر تست تشخیصی ویروس کرونا ۲۰۱۹ است و کیت‌های آن با همکاری سازمان جهانی بهداشت به میزان مورد نیاز به ایران ارسال شده است که بخشی از آن‌ها آلمانی هستند.

وی افزود: ما هر فرد مشکوک به ویروس کرونا را بلافاصله با کیت‌های اختصاصی ویروس کرونا ۲۰۱۹ مورد آزمایش قرار نمی‌دهیم، بلکه ابتدا تست کلی خانواده کرونا (PCR) را انجام می‌دهیم و اگر نتیجه مثبت بود، سپس تست سارس و اختصاصی کروناویردس ۲۰۱۹ را انجام می‌دهیم.

جهانپور گفت: ممکن است در مواردی فرد به ویروس سارس مبتلا شده باشد، به همین دلیل تست تشخیصی این ویروس هم انجام می‌شود.

موارد انگشت شمار مشکوک به ویروس کرونا در کشور

وی درباره اینکه آیا موارد مشکوک به ویروس کرونا داشته‌ایم، گفت: روزانه به صورت انگشت شمار موارد مشکوک مبتلا به کرونا ویروس جدید داریم. هر فردی که علائم و شرح حال او احتمال ابتلا به ویروس کرونا جدید را داشته باشد، تست تشخیصی برایش انجام می‌شود و اگر تست منفی باشد، فرد از شرایط مراقبت‌های بهداشتی خارج می‌شود.

بخش ایزوله منفی در بیمارستان شهدای یافت‌آباد تهران

جهانپور ادامه داد: اگر در بیماری نتایج آزمایشگاهی ابتلا به ویروس کرونا مثبت شود، بخش ایزوله منفی در بیمارستان شهدای یافت آباد در شهر تهران و بخش‌های ایزوله منفی آماده شده در سایر استان‌ها محل بستری این بیماران خواهد بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->