وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی
سرخط خبرها

اعزام هواپیمای اختصاصی برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی از چین/ قرنطینه ۱۴ روزه در هتل

  • کد خبر: ۱۶۶۲۶
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۵
اعزام هواپیمای اختصاصی برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی از چین/ قرنطینه ۱۴ روزه در هتل
رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از اعزام هواپیمای اختصاصی با تجهیزات قرنطینه برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی مقیم چین به کشور خبر داد و گفت: این افراد بعد از بازگشت به کشور در هتلی در تهران به مدت ۱۴ روز و با حضور تیم پزشکی و با امکانات کامل قرنطینه می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر کیانوش جهانپور، درباره وضعیت بازگشت ایرانیان ساکن چین به کشور، گفت: روز گذشته پروازی با تجهیزات کامل و تیم پزشکی به چین اعزام شده است تا بیش از ۸۰ نفر از هموطنان ایرانی مقیم کشور چین را به ایران بازگرداند.

وی افزود: بخش عمده‌ای از این افراد دانشجویان در حال تحصیل در چین هستند که برخی از آن‌ها مشکلات نظام وظیفه داشتند که ستاد نیرو‌های مسلح تسهیلاتی برای بازگشت آن‌ها به کشور در نظر گرفته است.

جهانپور درباره مجوز خروج ایرانیان مقیم چین از این کشور، ادامه داد: مذاکرات با کشور چین در این باره انجام و توافق اولیه صورت گرفته است. با توجه به اینکه دو کشور دیگر مثل ترکیه اتباع خود را از چین خارج کرده اند، فکر نمی‌کنیم از نظر دیپلماتیک مشکلی برای بازگشت هموطنان‌مان وجود داشته باشد.

قرنطینه در هتلی در تهران

وی تاکید کرد: این افراد بعد از بازگشت به کشور در هتلی در تهران به مدت ۱۴ روز و با حضور تیم پزشکی و با امکانات کامل مثل دسترسی به اینترنت و. قرنطینه می‌شوند و بعد از طی این مدت در صورت تایید سلامت‌شان به آغوش خانواده بازخواهند گشت.

هیچ ایرانی مقیم چین تا کنون مبتلا به ویروس کرونا نشده است

وی افزود: تاکنون هیچ کدام از هموطنان ایرانی مقیم چین به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند، اما به دلیل قرنطینه و محدودیت‌ها دچار مشکل شده بودند که از نظر اخلاقی ما و همه دستگاه‌های دولتی موظفیم این افراد را با رعایت ضوابط سلامت و ایمنی به کشور برگردانیم.

جهانپور درباره اینکه چرا با وجود اعلام وزیر بهداشت روز گذشته پرواز‌های از چین به ایران داشته‌ایم، گفت: قاعدتا وقتی جمعه شب مصوبه اعلام شد، امکان لغو پرواز‌های صبح روز شنبه نبود، اما اگر امروز و فردا پرواز‌ها ادامه داشته باشند، وزیر بهداشت شخصا موضوع را پیگیری خواهند کرد.

وی اظهار کرد: کل پرواز‌های مستقیم ایران به/از چین متوقف می‌شود و پرواز‌های غیرمستقیم لغو نشده‌اند.

جهانپور افزود: ممکن است برخی با ترانزیت یا از فرودگاه‌های دیگر پس از سفر به چین به ایران سفر کنند که مراقبت برای افرادی که مهر خروج از چین در ۱۴ روز گذشته در پاسپورت‌شان باشد، انجام می‌شود.

کیت‌های تشخیص ویروس کرونا جدید به ایران ارسال شد

وی درباره روش تشخیص و وضعیت موجودی کیت‌های اختصاصی تشخیصی ویروس کرونا ۲۰۱۹، گفت: از نظر کیت‌های تشخیصی ویروس کرونای ۲۰۱۹ هیچ مشکلی نداریم. باید توجه کرد که سه مرحله تست برای تشخیص ویروس کرونا داریم که مرحله آخر تست تشخیصی ویروس کرونا ۲۰۱۹ است و کیت‌های آن با همکاری سازمان جهانی بهداشت به میزان مورد نیاز به ایران ارسال شده است که بخشی از آن‌ها آلمانی هستند.

وی افزود: ما هر فرد مشکوک به ویروس کرونا را بلافاصله با کیت‌های اختصاصی ویروس کرونا ۲۰۱۹ مورد آزمایش قرار نمی‌دهیم، بلکه ابتدا تست کلی خانواده کرونا (PCR) را انجام می‌دهیم و اگر نتیجه مثبت بود، سپس تست سارس و اختصاصی کروناویردس ۲۰۱۹ را انجام می‌دهیم.

جهانپور گفت: ممکن است در مواردی فرد به ویروس سارس مبتلا شده باشد، به همین دلیل تست تشخیصی این ویروس هم انجام می‌شود.

موارد انگشت شمار مشکوک به ویروس کرونا در کشور

وی درباره اینکه آیا موارد مشکوک به ویروس کرونا داشته‌ایم، گفت: روزانه به صورت انگشت شمار موارد مشکوک مبتلا به کرونا ویروس جدید داریم. هر فردی که علائم و شرح حال او احتمال ابتلا به ویروس کرونا جدید را داشته باشد، تست تشخیصی برایش انجام می‌شود و اگر تست منفی باشد، فرد از شرایط مراقبت‌های بهداشتی خارج می‌شود.

بخش ایزوله منفی در بیمارستان شهدای یافت‌آباد تهران

جهانپور ادامه داد: اگر در بیماری نتایج آزمایشگاهی ابتلا به ویروس کرونا مثبت شود، بخش ایزوله منفی در بیمارستان شهدای یافت آباد در شهر تهران و بخش‌های ایزوله منفی آماده شده در سایر استان‌ها محل بستری این بیماران خواهد بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->