اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعزام هواپیمای اختصاصی برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی از چین/ قرنطینه ۱۴ روزه در هتل

  • کد خبر: ۱۶۶۲۶
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۵
اعزام هواپیمای اختصاصی برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی از چین/ قرنطینه ۱۴ روزه در هتل
رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از اعزام هواپیمای اختصاصی با تجهیزات قرنطینه برای بازگرداندن ۸۰ ایرانی مقیم چین به کشور خبر داد و گفت: این افراد بعد از بازگشت به کشور در هتلی در تهران به مدت ۱۴ روز و با حضور تیم پزشکی و با امکانات کامل قرنطینه می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر کیانوش جهانپور، درباره وضعیت بازگشت ایرانیان ساکن چین به کشور، گفت: روز گذشته پروازی با تجهیزات کامل و تیم پزشکی به چین اعزام شده است تا بیش از ۸۰ نفر از هموطنان ایرانی مقیم کشور چین را به ایران بازگرداند.

وی افزود: بخش عمده‌ای از این افراد دانشجویان در حال تحصیل در چین هستند که برخی از آن‌ها مشکلات نظام وظیفه داشتند که ستاد نیرو‌های مسلح تسهیلاتی برای بازگشت آن‌ها به کشور در نظر گرفته است.

جهانپور درباره مجوز خروج ایرانیان مقیم چین از این کشور، ادامه داد: مذاکرات با کشور چین در این باره انجام و توافق اولیه صورت گرفته است. با توجه به اینکه دو کشور دیگر مثل ترکیه اتباع خود را از چین خارج کرده اند، فکر نمی‌کنیم از نظر دیپلماتیک مشکلی برای بازگشت هموطنان‌مان وجود داشته باشد.

قرنطینه در هتلی در تهران

وی تاکید کرد: این افراد بعد از بازگشت به کشور در هتلی در تهران به مدت ۱۴ روز و با حضور تیم پزشکی و با امکانات کامل مثل دسترسی به اینترنت و. قرنطینه می‌شوند و بعد از طی این مدت در صورت تایید سلامت‌شان به آغوش خانواده بازخواهند گشت.

هیچ ایرانی مقیم چین تا کنون مبتلا به ویروس کرونا نشده است

وی افزود: تاکنون هیچ کدام از هموطنان ایرانی مقیم چین به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند، اما به دلیل قرنطینه و محدودیت‌ها دچار مشکل شده بودند که از نظر اخلاقی ما و همه دستگاه‌های دولتی موظفیم این افراد را با رعایت ضوابط سلامت و ایمنی به کشور برگردانیم.

جهانپور درباره اینکه چرا با وجود اعلام وزیر بهداشت روز گذشته پرواز‌های از چین به ایران داشته‌ایم، گفت: قاعدتا وقتی جمعه شب مصوبه اعلام شد، امکان لغو پرواز‌های صبح روز شنبه نبود، اما اگر امروز و فردا پرواز‌ها ادامه داشته باشند، وزیر بهداشت شخصا موضوع را پیگیری خواهند کرد.

وی اظهار کرد: کل پرواز‌های مستقیم ایران به/از چین متوقف می‌شود و پرواز‌های غیرمستقیم لغو نشده‌اند.

جهانپور افزود: ممکن است برخی با ترانزیت یا از فرودگاه‌های دیگر پس از سفر به چین به ایران سفر کنند که مراقبت برای افرادی که مهر خروج از چین در ۱۴ روز گذشته در پاسپورت‌شان باشد، انجام می‌شود.

کیت‌های تشخیص ویروس کرونا جدید به ایران ارسال شد

وی درباره روش تشخیص و وضعیت موجودی کیت‌های اختصاصی تشخیصی ویروس کرونا ۲۰۱۹، گفت: از نظر کیت‌های تشخیصی ویروس کرونای ۲۰۱۹ هیچ مشکلی نداریم. باید توجه کرد که سه مرحله تست برای تشخیص ویروس کرونا داریم که مرحله آخر تست تشخیصی ویروس کرونا ۲۰۱۹ است و کیت‌های آن با همکاری سازمان جهانی بهداشت به میزان مورد نیاز به ایران ارسال شده است که بخشی از آن‌ها آلمانی هستند.

وی افزود: ما هر فرد مشکوک به ویروس کرونا را بلافاصله با کیت‌های اختصاصی ویروس کرونا ۲۰۱۹ مورد آزمایش قرار نمی‌دهیم، بلکه ابتدا تست کلی خانواده کرونا (PCR) را انجام می‌دهیم و اگر نتیجه مثبت بود، سپس تست سارس و اختصاصی کروناویردس ۲۰۱۹ را انجام می‌دهیم.

جهانپور گفت: ممکن است در مواردی فرد به ویروس سارس مبتلا شده باشد، به همین دلیل تست تشخیصی این ویروس هم انجام می‌شود.

موارد انگشت شمار مشکوک به ویروس کرونا در کشور

وی درباره اینکه آیا موارد مشکوک به ویروس کرونا داشته‌ایم، گفت: روزانه به صورت انگشت شمار موارد مشکوک مبتلا به کرونا ویروس جدید داریم. هر فردی که علائم و شرح حال او احتمال ابتلا به ویروس کرونا جدید را داشته باشد، تست تشخیصی برایش انجام می‌شود و اگر تست منفی باشد، فرد از شرایط مراقبت‌های بهداشتی خارج می‌شود.

بخش ایزوله منفی در بیمارستان شهدای یافت‌آباد تهران

جهانپور ادامه داد: اگر در بیماری نتایج آزمایشگاهی ابتلا به ویروس کرونا مثبت شود، بخش ایزوله منفی در بیمارستان شهدای یافت آباد در شهر تهران و بخش‌های ایزوله منفی آماده شده در سایر استان‌ها محل بستری این بیماران خواهد بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->