مجازات افشای اسرار بیماران از طرف پزشک چیست؟ مرگ دلخراش خاله ۱۴ ساله به دست خواهرزاده ۵ ساله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) شتر، عامل مصدومیت ۸ نفر در تصادف ۴ تریلی در جاده طبس - اصفهان سربازان امریه می توانند در آتش نشانی خدمت کنند وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی: هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد مرگبار تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حقوق معوق معلمان خرید خدماتی و حق التدریس در اسرع وقت پرداخت شود پلیس راهور فراجا: تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را تسهیل ببخشیم
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی درباره مرگبارتر بودن همه‌گیری بعدی هشدار داد

  • کد خبر: ۱۶۶۲۶۴
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۲
سازمان بهداشت جهانی درباره مرگبارتر بودن همه‌گیری بعدی هشدار داد
تدروس آدهانوم، دبیرکل سازمان بهداشت جهانی، در نشست مجمع جهانی بهداشت در سوئیس از کشور‌ها خواست برای مقابله با احتمال وقوع دنیاگیری بعدی آماده باشند.

به گزارش شهرآرانیوز -  آیا سیاست‌گذاران واقعاً پس از سال‌ها مرگ و رنج غم‌انگیز، درس‌های لازم را فرا گرفته‌اند؟ تدروس گفت: «تهدید پیدایش گونه دیگری که موجب افزایش بیماری و مرگ شود، همچنان وجود دارد و خطر ظهور عامل بیماری‌زایی که مرگبارتر از ویروس کرونای عامل کووید باشد، همچنان پابرجا است.»

تدروس همچنین خاطرنشان کرد که کووید که موجب مرگ حدود هفت میلیون نفر در سراسر جهان شده، از بین نرفته است، اما به‌زودی می‌تواند فقط به یکی از تهدید‌های نوظهور تبدیل شود. وی به کشور‌های عضو گفت: «پایان کووید ۱۹ به‌عنوان وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی، به‌معنای پایان کووید ۱۹ به عنوان تهدیدی برای سلامت جهانی نیست.» او افزود: «نمی‌توان این امر را به تعویق انداخت. وقتی دنیاگیری بعدی می‌آید، باید آماده واکنش قاطع، جمعی و عادلانه باشیم.»

کارشناسان هشدار داده‌اند مواجهه انسان با حیوانات وحشی می‌تواند خطر انتقال عوامل بیماری‌زا از حیوانات به انسان‌ها را افزایش دهد که احتمالاً عامل شروع دنیاگیری کووید بوده است.

فهرست عوامل بیماری‌زای احتمالی همچنان رو به رشد است. سی‌بی‌اس سال گذشته گزارش کرد که فقط از سال ۲۰۰۹، دانشمندان آمریکایی بیش از ۹۰۰ ویروس جدید را شناسایی کرده‌اند.

کارشناسان دیگر همچنین هشدار داده‌اند که فقط ویروس‌ها نیستند که باید درمورد آن‌ها نگران باشیم. آن‌ها به خطر احتمالی قارچ‌هایی اشاره کرده‌اند که برخی‌شان می‌توانند انسان را آلوده کنند و دربرابر قارچ‌کش‌ها مقاوم هستند.

کارشناسان دیگر نیز با تدروس موافق هستند و هشدار داده‌اند که در آینده‌ی میان‌مدت، کووید احتمالاً آخرین دنیاگیری نخواهد بود. بیل گیتس، یکی از بنیانگذاران مایکروسافت سال گذشته گفته بود که احتمالاً در آینده عامل بیماری‌زای متفاوتی دنیاگیری دیگری را به راه خواهند انداخت.

تدروس در نشست سازمان بهداشت جهانی از کشور‌ها خواست تا روش آمادگی برای مقابله با این تهدید‌ها را اصلاح کنند. وی گفت: «اگر ما تغییرات موردنیاز را انجام ندهیم، چه کسی آن را انجام خواهد داد؟ و اگر هم‌اکنون آن‌ها را انجام ندهیم، چه زمانی این کار را خواهیم کرد؟»

منبع: زومیت به نقل از سی‌بی‌اس نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->