پخش زنده مراسم اختتامیه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین یک منتقد سینما: یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت جشنواره فیلم فجر حضور و حمایت رسانه‌ها است رابطه ترامپ و ماسک به کجا می‌رسد؟ مجری اختتامیه جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ کیست؟ + عکس استقبال پرشور از جشنواره فیلم فجر در مشهد | عبور آمار مخاطبان از مرز ۲۸ هزار نفر تاریخ و ساعت برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ + جزئیات واکنش ساعد سهیلی به اعلام نامزد‌های جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ + عکس مروری بر سریال‌های تلویزیونی که انقلاب اسلامی را روایت کردند جایزه نقاره‌خانه «صلح و مقاومت»؛ بخش ویژه نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی جشنواره موسیقی فجر با چه اجراهایی آغاز می‌شود؟ گزارشی از هفتمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | گرمای حضور مخاطبان در یک روز برفی ۱۲ فیلم در روز آخر جشنواره فجر به سانس فوق‌العاده رسیدند (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) ضرورت ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای برگزاری جشنواره فیلم فجر در مشهد آموزشگاه‌های موسیقی، حلقه اتصال جشنواره و آینده موسیقی خراسان جدول زمان‌بندی نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی در نیشابور
سرخط خبرها

جایزه جشنواره بین‌المللی فیلم باستان‌شناسی آمریکا به «پرسپولیس ـ شیکاگو» رسید

  • کد خبر: ۱۶۶۳۹۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
جایزه جشنواره بین‌المللی فیلم باستان‌شناسی آمریکا به «پرسپولیس ـ شیکاگو» رسید
مستند «پرسپولیس ـ شیکاگو» ساخته ارد عطارپور موفق به کسب دو جایزه از جشنواره بین‌المللی ۲۰۲۳ فیلم باستان‌شناسی (تاک) آمریکا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این مستند که به همت اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل سیما در جشنواره The Archaeology Channel International Film Festival (TAC) راه یافته بود، دو جایزه «دیپلم افتخار بهترین روایت» و «دیپلم افتخار بهترین مستند الهام‌بخش» را کسب کرده است.

ماموریت این جشنواره به نمایش گذاشتن تنوع شگفت‌انگیز فرهنگ‌ها در جهان، در گذشته و حال و کنکاش جایگاه کنونی انسان در تاریخ و جهان معاصر است. این جشنواره هدف خود را ارتقا و نکوداشت گونه مستند تاریخی و تولیدکنندگان محتوا در این حوزه قرار داده است.

جشنواره بین‌المللی فیلم کانال باستان‌شناسی (تاک) ۱۷ تا ۲۱ ماه مه در شهر یوجین، ایالت اورگان آمریکا برگزار شد.

مستند پرسپولیس ـ شیکاگو درباره ماجرا‌های الواح هخامنشی در حدود ۹۰ سال پیش است که طی آن برخی محققان آمریکایی از دانشگاه شیکاگو به منظور مرمت و مطالعه نوشتار‌های حک شده بر روی یکسری از این الواح تخت جمشید به ایران می‌آیند و آن‌ها را به آمریکا می‌برند، اما باز نمی‌گردانند

منبع: آفتاب نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->