بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه پیام رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار بسته اینترنت هدیه خبرنگاران فعال شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت جسمی محمود فرشچیان (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) حضور سریال وحشی در بخش رسمی جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو خبرنگار جسور، رسانه اثرگذار بازنمایی، حقیقت و رسالت‌ خبرنگار آخرین اخبار از وضعیت سلامتی استاد محمود فرشچیان (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) «برادر کوچک من»، بهانه‌ای برای جمع‌شدن استعدادهای کودکان و نوجوانان
سرخط خبرها

نکاتی که نشان می‌دهد کن ۲۰۲۳ یکی از بهترین دوره‌های خود را پشت سر گذاشت

  • کد خبر: ۱۶۶۳۸۰
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
نکاتی که نشان می‌دهد کن ۲۰۲۳ یکی از بهترین دوره‌های خود را پشت سر گذاشت
هفتادوششمین دوره جشنواره کن درحالی شب گذشته به پایان رسید که یکی از بهترین دوره‌های چند سال اخیر خود را پشت سر گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جشنواره فیلم کن، یکی از بهترین دوره‌های چند سال اخیر خود را پشت سر گذاشت. به‌نوعی یک بازگشت شکوهمند را تجربه کرد و موفق شد تا زورآزمایی قدرتمندی را برای رقبای دیرینه خود علی‌الخصوص جشنواره ونیز داشته باشد. با این حال، نکاتی از این جشنواره، در ذهن‌ها مانده که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

۱. برخلاف آنچه که انتظار می‌رفت درگیری‌های داخلی فرانسه بتواند جشنواره کن را تحت‌الشعاع خود قرار دهد، اما به جز روز نخست این رویداد، دیگر خبری از اعتراض، حول کاخ جشنواره مخابره نشد.

۲. نخل طلای افتخاری این دوره، در مراسم افتتاحیه به مایکل داگلاس اهدا شد و این یعنی یک شروع بسیارخوب برای بزرگ‌ترین جشنواره سینمایی جهان.

۳. جانی دپ بازیگر فیلم افتتاحیه کن این دوره یعنی ژان دوباری بود که غافلگیری روز نخست جشنواره امسال را رقم زد. دپ پس از پروسه طولانی دادگاه با امبر هرد، که سبب شد چندسالی از بازیگری دور بماند، حالا در فیلم ژان دوباری، حضور کوتاه را تجربه کرده است. این اولین حضور سینمایی دپ پس از چند سال، سبب شد تا وی برای نخستین‌بار طی چند سال اخیر، در یک رویداد سینمایی، به شکلی رسمی حضور یافته و بر روی فرش قرمز راه برود.

۴. مستند ۷۶ دقیقه‌ای کیارستمی مشغول کار است، در بازار کن عرضه شد. در این مستند که سیف‌الله صمدیان کارگردانی کرده، مارتین اسکورسیزی، ژولیت بینوش، ژیل ژاکوب، جاناتان روزنبام، جف اندرو و چند نفر دیگر درباره کیارستمی صحبت کردند.

۵. جشنواره کن که سال گذشته با اهدای نخل طلای افتخاری به تام کروز، غافلگیری بزرگی را رقم زد، برای امسال هم این برنامه را برای هریسون فورد ترتیب داد و تحسین بسیاری از سینمادوستان را برانگیخت. فورد همچنین اعلام کرد که این، آخرین حضور او در مجموعه ایندیاناجونز است.

۶. درباره علف‌های خشک بیلگه جیلان فیلم عجیبی بود. تا نیمه جشنواره، با ستاره‌های خوب خود، در صدر جدول منتقدان قرار داشت، اما انتشار برخی کلیپ‌ها از خروج مخاطبان این فیلم در نیمه‌های نمایش اثر، سبب شد تا پرسش‌های بسیاری راجع کیفیت فیلم مطرح شود.

۷. قطعا شلوغ‌ترین فرش قرمز کن ۲۰۲۳ متعلق به فیلم قاتلان ماه کامل بود. فیلمی که بازیگران و چهره‌های شناخته‌شده بسیاری ازجمله اسکورسیزی، دنیرو و دی‌کاپریو روی فرش قرمز آن راه رفتند.

۸. کن امسال، اما محلی برای واکنش‌های متفاوت نیز بود: مخاطبان، در روزی، انتقاد‌هایی جدی به فیلم جدید شان پن وارد آورده و خشونت به کار رفته در این فیلم را سرزنش کردند و در روزی دیگر، تارانتینو را که ۲۶ سال پیش در همین جشنواره هو کرده بودند، برای دقایقی به صورت ایستاده تشویق کردند.

۹. برخلاف آنچه تصور می‌شد، کن امسال، سرشار از حضور چهره‌های سرشناس بود. رابرت دنیرو، تام هنکس، کوئنتین تارانتینو، توبی مگوایر، لئوناردو دی‌کاپریو، جیم جارموش، جین فاندا، اسکارلت جوهانسون، جولین مور، جنیفر لارنس، آلفونسو کوآرون، جانی دپ، کیت بلانشت، ناتالی پورتمن، کن لوچ، وس اندرسون، شان پن، آیشواریا رای، مدس میکلسون و کاترین دونو، تنها گوشه‌ای از این چهره‌های معروف محسوب می‌شوند.

۱۰. جشنواره کن امسال، یکی از پرستاره‌ترین دوره‌های یک دهه اخیر این رویداد بود. در این دوره، فیلم‌هایی به روی پرده رفتند که هر یک، مشخصه‌ای برای استقبال داشتند، اما با بررسی نظرات منتقدان متوجه می‌شویم که در کن امسال، نام فیلم‌ها، عوامل و اتفاقات فرامتن آنها، بسیار پررنگ‌تر از محتوا و شخصیت آثار بوده و بنابراین بی‌انصافی نیست اگر عنوان کنیم که با آثاری متوسط در یک کن پرستاره مواجه بوده‌ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->