از عبدالکریم حسن تا سرژ اوریه | پرسپولیس، سکوی پرتاب ستاره‌های بازگشتی تراکتور - استقلال؛ خارج از تبریز تأکید هاشمیان بر جذب مدافع میانی خارجی برای پرسپولیس تاج: هوش مصنوعی را به لیگ برتر می‌آوریم تاریخ و زمان دربی ۱۰۶ مشخص شد رضایی: سبک کی روش برای ما مهم نیست برنامه کامل فصل ۲۵ لیگ برتر فوتبال | کار سخت سرخابی‌ها در شروع لیگ برتر توافق لیورپول و بایرن مونیخ بر سر دیاز پرسپولیس بیخیال مدافع منچستری نمی‌شود نتیجه بازی تدارکاتی بارسلونا و ویسل کوبه (۵ مرداد ۱۴۰۴) + ویدیو خلاصه بازی | نمایش امیدوارکننده آبی و اناری‌ها رضایتنامه ۵۰۰ هزار یورویی گندوز! پخش زنده مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتبال ایران (۵ مردادماه ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ژائو فیلیکس هم بازی جدید رونالدو فابریس اوندوا گزینه مدنظر استقلال کیست + رزومه و تیم‌های سابق ساپینتو، غایب استقلال در سوپرجام خبر شهرآرا تأیید شد | بعد از منتفی شدن حضور آدان، مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت‌پرده اختلاف‌افکنی زنوزی در پرسپولیس
سرخط خبرها

توافق ۶۰ میلیاردی استقلال با همراه اول

  • کد خبر: ۱۶۶۸۶۱
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
توافق ۶۰ میلیاردی استقلال با همراه اول
مدیریت باشگاه استقلال در تفاهم‌نامه جدید با همراه اول رقم ۶۰ میلیارد تومانی را درج کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، قرارداد باشگاه استقلال با شرکت همراه اول برای قبول اسپانسری تیم فوتبال آبان ماه سال گذشته تمام شده بود، اما با نظر علی فتح‌الله‌زاده نام این شرکت همچنان روی پیراهن استقلال درج می‌شد.
استقلالی‌ها که در سال ۱۴۰۰ و در زمان مدیریت آجورلو قراردادی ۱۰۰ میلیارد تومانی به مدت یکسال با این شرکت اپراتور تلفن همراه امضا کرده بودند، برای سال دوم با جدایی آجورلو توافقی نداشتند.
آجورلو قبل از برکناری از مدیریت استقلال قصد داشت مبلغ قرارداد سال دوم را به ۱۶۰ میلیارد افزایش بدهد، اما مدیران همراه اول نظرشان روی ۱۲۰ میلیارد تومان بود که در نهایت هم با کنار رفتن آجورلو همه چیز روی هوا رفت. از اینرو گفته می‌شد که استقلالی‌ها از همراه اول مبلغ ۱۶۰ میلیارد طلبکار هستند که بعدا مشخص شد آن‌ها هیچ قراردادی با این شرکت ندارند.
هفته گذشته بود که با وساطت حسین قربانزاده رییس سازمان خصوصی سازی حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی استقلال با مدیران همراه اول جلسه گذاشت و در آن نشست یک تفاهم‌نامه همکاری امضا و قرار شد تا قبل از دربی مبلغی به حساب باشگاه واریز شود.
با گذشت چند روز که چنین پولی واریز نشده و باشگاه استقلال هم در بیانیه‌ای اعلام کرده برخی اعضای هیات مدیره همراه اول با پرداخت مخالفت کرده‌اند، مشخص شده ارزش قرارداد جدید آبی‌ها با همراه اول که هفته پیش امضا شده، ۶۰ میلیارد تومان است.
حالا مسئولان استقلال در تلاش هستند که این مبلغ را از همراه اول دریافت کنند و تا قبل از بازی فردا (چهارشنبه) بتوانند بخشی از مطالبات اعضای تیم خود را بپردازند. باید دید این امر میسر می‌شود یا خیر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->