واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران
سرخط خبرها

ظریف: چهره دشمن‌انگاری ایران با طرح معامله قرن وارونه می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۶۹۰
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
ظریف: چهره دشمن‌انگاری ایران با طرح معامله قرن وارونه می‌شود
 وزیر امور خارجه گفت: همان‌طور که برجام توانست چهره‌ای که آمریکا و اسراییل قصد داشتند مبنی بر امنیتی و طالب جنگ بودن از ایران نشان دهند را نابود کرد، طرح منحوس معامله قرن می‌تواند چهره دشمن انگاری ایران را وارونه سازد.
به گزارش شهرآرانیوز، «محمدجواد ظریف» روز دوشنبه، چهاردهم بهمن ماه در دانشگاه جنگ ارتش جمهوری اسلامی ایران و در جمع دانشجویان این دانشگاه گفت: اقدام آمریکا در اعلام طرح به قول خودشان معامله قرن فرصتی بی‌نظیر برای جمهوری اسلامی ایران است.
وی بیان کرد: رژیم صهیونیستی زمانی که برای فرایند صلح اسلو و مادرید خواست در سال ۹۱ میلادی شروع به برنامه‌ریزی کند، به ادعای سفیر سابق رژیم صهیونیستی در دوران گذشته در ایران،  تصمیم گرفتند تا ایران را جایگزین اعراب برای دشمنی اسراییل کنند و از این طریق با اعراب صلح داشته باشند.
 
به گفته ظریف، ۱۰ سال گذشته روند مشابهی در جهان عرب آغاز شد و هزینه زیادی هم پرداخت کردند این بود که با کمک آمریکا و متاسفانه برخی کشور‌های عربی فرایند بسیار منحوسی آغاز کردند تا ایران را تهدید اصلی منطقه  قلمداد کنند.
تا اعراب حداکثر خواسته‌های رژیم صهیونیستی را بپذیرند و عکس‌العمل‌های واقعا سخیف و شرم‌آور از سوی برخی کشور‌های عرب بیانگر این واقعیت است که حتی در برابر سقف خواسته‌های رژیم توان مقاومت ندارند.  
 
رییس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد:، اما برای شارع عربی کاملا واضح شد این جابجایی دشمن جابجایی دروغین بود. همانطور که برجام توانست چهره‌ای که آمریکا و اسراییل در جهان نشان دهد و امنیتی‌سازی و جنگ‌طلب بودن ایران  را نابود کند، طرح منحوس معامله قرن هم می‌تواند چهره دشمن انگاری جمهوری اسلامی در جهان عرب را به شرطی اینکه درست عمل کنیم، وارونه سازد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در آستانه چهل و دومین سال انقلاب به برکت خون شهدا، رهبری امام راحل، هدایت مقام معظم رهبری، ایستادگی مردم و شهادت سردار سلیمانی وارد فرصتی جدید شدیم که می‌توانیم همچنان با تکیه واقعی بر ابزار قدرت مان، پیروزمندانه جلو برویم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه شناسایی مولفه قدرت به معنای استقامت و شهامت بیشتر است، گفت: پشت ما به یک جامعه ۸۲ میلیونی به مجموعه‌ای که پیام شهید سلیمانی و جمهوری اسلامی را دریافت کردند،  است. آقایی که خود را وزیر خارجه می‌داند آیا شب شهادت سردار سلیمانی توییت نکرده که مردم ایران و عراق از شهادت وی رقصیدند آیا چنین بود؟ تعداد مردمی که برای سردار در ایران و عراق پای صحنه آمدند برای خودمان و عراق غیرقابل باور بود.  
ظریف با بیان اینکه این انسجام با هم‌افزایی شدنی است نه رقابت، اظهار داشت: همه ما به این علت سرکار هستیم که این انقلاب جمهوری اسلامی است و باید هدف تقویت جمهوری اسلامی باشد نه ایجاد دو قطبی و نه اینکه ابزار قدرت خود را خرد کنیم از هم بپاشانیم و در برابر هم قرار دهیم تا ابزار دست دشمن دهیم. بپذیریم که فشار‌های وارد شده بر دیگران قبل از ما هم وارد شده بود.  
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->