زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند
سرخط خبرها

بیانیه ۲۲ کلمه‌ای پژوهشگران درباره احتمال انقراض انسان به‌دست هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۱۶۶۹۶۹
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
بیانیه ۲۲ کلمه‌ای پژوهشگران درباره احتمال انقراض انسان به‌دست هوش مصنوعی
گروهی از مدیران و مهندسان و پژوهشگران ارشد هوش مصنوعی اعتقاد دارند که این فناوری خطری جدی برای نسل بشر محسوب می‌شود و ممکن است عامل انقراض ما باشد.

به گزارش شهرآرانیوز - بیانیه‌ای ۲۲ کلمه‌ای که آن را مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند و OpenAI امضا کرده‌اند، از احتمال انقراض انسان به‌دست هوش مصنوعی خبر می‌دهد. دلیل کوتاه‌بودن بیانیه این است که تا‌حدممکن تعداد بیشتری از افراد آن را امضا کنند.

در متن بیانیه می‌خوانیم: «کاهش خطر انقراض ناشی از هوش مصنوعی باید در‌کنار سایر خطر‌های اجتماعی نظیر همه‌گیری و جنگ هسته‌ای، اولویتی جهانی باشد.»

بیانیه‌ مذکور را یکی از سازمان‌های غیرانتفاعی آمریکایی به نام مرکز ایمنی هوش مصنوعی منتشر کرده است و افراد سرشناسی نظیر مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند و مدیرعامل OpenAI (شرکت خالق ChatGPT) آن را امضا کرده‌اند.

همچنین، دو نفر از سه پژوهشگر هوش مصنوعی برنده‌ی جایزه‌ی تورینگ در سال ۲۰۱۸ بیانیه‌ی یادشده را امضا کرده‌اند. از جایزه‌ی تورینگ به‌عنوان جایزه‌ی نوبل حوزه‌ی کامپیوتر یاد می‌شود. یان لی‌کان، سومین پژوهشگر برنده‌ی جایزه‌ی تورینگ و دانشمند ارشد هوش مصنوعی شرکت متا، فعلاً بیانیه را امضا نکرده است.

بیانیه‌ ۲۲ کلمه‌ای جدیدترین نمونه از مجادله بر سر ایمنی هوش مصنوعی است. مدتی قبل نامه‌ای سرگشاده که به امضای افراد سرشناسی نظیر ایلان ماسک رسید، خواستار توقف ۶ ماهه‌ی توسعه‌ی هوش مصنوعی پیشرفته شد. شماری از متخصصان گفتند آن نامه برخی از خطر‌های هوش مصنوعی را بیش‌از‌حد بزرگ جلوه داده است. عده‌ای دیگر با کلیات موضوع موافق بودند؛ اما با راهکار ارائه‌شده موافقت نکردند.

کوتاه‌بودن بیانیه‌ی ۲۲ کلمه‌ای جدید باعث می‌شود که تعداد بیشتری از متخصصان با آن همراه شوند. در این بیانیه، راهکار مشخصی برای مقابله با هوش مصنوعی ارائه نشده است. مدیر مرکز ایمنی هوش مصنوعی می‌گوید افرادی که نگران خطر‌های این فناوری هستند، می‌توانند ازطریق بیانیه‌ی جدید دیدگاه خود را آشکار کنند.

مخالفان هوش مصنوعی می‌گویند سیستم‌های مبتنی‌بر این فناوری ممکن است به‌یک‌باره شروع به سرپیچی از دستور‌های انسان کنند و برای نابودی ما قدم بردارند. عده‌ای دیگر می‌گویند چنین آینده‌ای غیرمحتمل است؛ چون هوش مصنوعی در‌حال‌حاضر نمی‌تواند حتی کار‌های ساده‌ای نظیر راندن خودرو را انجام دهد و هنوز فاصله‌ی زیادی تا دوران خودرو‌های کاملاً خودران داریم.

منبع: زومجی به نقل از ورج

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->