نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت
سرخط خبرها

بیانیه ۲۲ کلمه‌ای پژوهشگران درباره احتمال انقراض انسان به‌دست هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۱۶۶۹۶۹
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
بیانیه ۲۲ کلمه‌ای پژوهشگران درباره احتمال انقراض انسان به‌دست هوش مصنوعی
گروهی از مدیران و مهندسان و پژوهشگران ارشد هوش مصنوعی اعتقاد دارند که این فناوری خطری جدی برای نسل بشر محسوب می‌شود و ممکن است عامل انقراض ما باشد.

به گزارش شهرآرانیوز - بیانیه‌ای ۲۲ کلمه‌ای که آن را مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند و OpenAI امضا کرده‌اند، از احتمال انقراض انسان به‌دست هوش مصنوعی خبر می‌دهد. دلیل کوتاه‌بودن بیانیه این است که تا‌حدممکن تعداد بیشتری از افراد آن را امضا کنند.

در متن بیانیه می‌خوانیم: «کاهش خطر انقراض ناشی از هوش مصنوعی باید در‌کنار سایر خطر‌های اجتماعی نظیر همه‌گیری و جنگ هسته‌ای، اولویتی جهانی باشد.»

بیانیه‌ مذکور را یکی از سازمان‌های غیرانتفاعی آمریکایی به نام مرکز ایمنی هوش مصنوعی منتشر کرده است و افراد سرشناسی نظیر مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند و مدیرعامل OpenAI (شرکت خالق ChatGPT) آن را امضا کرده‌اند.

همچنین، دو نفر از سه پژوهشگر هوش مصنوعی برنده‌ی جایزه‌ی تورینگ در سال ۲۰۱۸ بیانیه‌ی یادشده را امضا کرده‌اند. از جایزه‌ی تورینگ به‌عنوان جایزه‌ی نوبل حوزه‌ی کامپیوتر یاد می‌شود. یان لی‌کان، سومین پژوهشگر برنده‌ی جایزه‌ی تورینگ و دانشمند ارشد هوش مصنوعی شرکت متا، فعلاً بیانیه را امضا نکرده است.

بیانیه‌ ۲۲ کلمه‌ای جدیدترین نمونه از مجادله بر سر ایمنی هوش مصنوعی است. مدتی قبل نامه‌ای سرگشاده که به امضای افراد سرشناسی نظیر ایلان ماسک رسید، خواستار توقف ۶ ماهه‌ی توسعه‌ی هوش مصنوعی پیشرفته شد. شماری از متخصصان گفتند آن نامه برخی از خطر‌های هوش مصنوعی را بیش‌از‌حد بزرگ جلوه داده است. عده‌ای دیگر با کلیات موضوع موافق بودند؛ اما با راهکار ارائه‌شده موافقت نکردند.

کوتاه‌بودن بیانیه‌ی ۲۲ کلمه‌ای جدید باعث می‌شود که تعداد بیشتری از متخصصان با آن همراه شوند. در این بیانیه، راهکار مشخصی برای مقابله با هوش مصنوعی ارائه نشده است. مدیر مرکز ایمنی هوش مصنوعی می‌گوید افرادی که نگران خطر‌های این فناوری هستند، می‌توانند ازطریق بیانیه‌ی جدید دیدگاه خود را آشکار کنند.

مخالفان هوش مصنوعی می‌گویند سیستم‌های مبتنی‌بر این فناوری ممکن است به‌یک‌باره شروع به سرپیچی از دستور‌های انسان کنند و برای نابودی ما قدم بردارند. عده‌ای دیگر می‌گویند چنین آینده‌ای غیرمحتمل است؛ چون هوش مصنوعی در‌حال‌حاضر نمی‌تواند حتی کار‌های ساده‌ای نظیر راندن خودرو را انجام دهد و هنوز فاصله‌ی زیادی تا دوران خودرو‌های کاملاً خودران داریم.

منبع: زومجی به نقل از ورج

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->