درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  شب‌های بی‌ستاره شهر | گزارش شهرآرانیوز از گسترش خاموش پدیده آلودگی نوری در کلانشهر مشهد آمار طلاق در باشگاه همسران مشهدی، کمتر از یک درصد است میزبانی «باهم» از ۲۳ هزار زوج جوان مشهدی «باهم» در مسیر خوشبختی | اختتامیه پنجمین دوره باشگاه اجتماعی همسران مشهدی برگزار شد+فیلم برنامه‌های شهرداری مشهد برای اولین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت‌الله رئیسی پزشکیان: هلال‌احمر جان‌ها را بی‌تبعیض نجات می‌دهد | فریادرس همدیگر باشیم پاسخ‌های شفاف از هزینه‌های پارک حاشیه‌ای خیابان‌های مشهد پایان ساخت آخرین راست‌گرد پل نوغان مشهد بعد از ۲۰ سال
سرخط خبرها
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی:

وضعیت قرمز و زرد آب در ۲۱ شهر استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۶۷۱۷
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
وضعیت قرمز و زرد آب در ۲۱ شهر استان خراسان رضوی
۲۱ شهر در استان خراسان رضوی از لحاظ وضعیت آبی در وضعیت زرد و قرمز هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم علوی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در نشستی خبری گفت: از ۷۵ شهر تحت پوشش  این شرکت ۳۳ شهر در کلینیک تامین آب شرکت باید مراقبت شوند که از این تعداد پنج شهر نیشابور، تربت جام، گلبهار، مشهدریزه و شاندیز با  کسری آب ۱۵۰ لیتر در ثانیه مواجه هستند و نیاز آبی شان بیش از توان تولید آنهاست و به عبارتی در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی اضافه کرد: ۱۶ شهر نیز در وضعیت زرد قرار دارند و میزان تولید و مصرف آب در نقطه سر به سر قرار دارد و در ۱۲ شهر نیز به دنبال ارتقای وضعیت کیفی آب هستیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: طرحهایی خاص برای تامین آب این شهرها در دست انجام است اما در بخش مدیریت مصرف نیز شهروندان باید همکاری کنند.
علوی افزود: میزان هدررفت آب نیز در شهرهای استان ۳۰ درصد است که ۵۰ درصد این میزان هدررفت واقعی است و در شبکه توزیع در پی عوامل مختلف نظیر نشت و شکستگی شبکه هدر می رود و ۵۰ درصد نیز هدررفت ظاهری است که توسط انشعابات غیر مجاز مصرف می‌شود.
وی ادامه داد: ۵۰ درصد شبکه آب در شهرها و روستاهای استان معادل ۱۵ هزار کیلومتر فرسوده است که برای اصلاح آنها نیاز به اعتباری کلان است و در حال حاضر بر حسب اولویت برای اصلاح شبکه اقدام می‌کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: طی ۱۰ ماه امسال ۵۶۸ فقره انشعاب آب غیر مجاز در شهرهای استان شناسایی شده‌ است.
علوی در خصوص شبکه فاضلاب شهری نیز افزود: ۳۰ درصد از جمعیت شهری معادل ۵۴۳ هزار نفر تحت پوشش این شرکت از خدمات فاضلاب در هفت شهر سبزوار، نیشابور، تربت‌حیدریه، گلبهار، طرقبه، شاندیز و گناباد قرار دارند.
او اضافه کرد: دیروز نیز مذاکره با سرمایه‌گذار برای ساخت شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرهای خواف و تایباد و تکمیل شبکه سبزوار و ساخت تصفیه خانه جدید فاضلاب در سبزوار با سرمایه‌گذاری هشت هزار میلیارد ریال نهایی شد و امیدواریم تا ۶ ماه آینده سرمایه‌گذار کار خود را آغاز کند.
یک میلیون و ۷۷۶ هزار نفر در ۷۵ شهر خراسان رضوی (به جز کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد) زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب این استان هستند و ۳۰ درصد جمعیت زیر پوشش این شرکت در هفت شهر نیز از شبکه جمع‌آوری فاضلاب برخوردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->