پیش بینی قیمت دلار (پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش نرخ جهانی طلا تحت تاثیر مذاکرات چین و آمریکا «وحشی»؛ تازیانه‌ای بر پیکر فقر یا فرصتی تباه‌شده برای روایت واقعیت؟ برق شعب بانکی پرمصرف در تهران ۷۰۰ بار قطع شد! برنامه ریزی سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی با استفاده رمزارزها معاون وزیر راه: دفاتر تسهیلگری، راه‌حل مشکلات حاشیه‌شهر مشهد است + فیلم آماده‌باش خدمات شهری مشهد هم‌زمان با صدور هشدار سطح زرد هواشناسی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جک J۴ کمتر از یک میلیارد تومان قیمت خودرو‌های داخلی کاهش یافت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول علت بی‌کیفیتی خودروهای داخلی چیست؟ مستأجران، ۲۰روزه وام ودیعه مسکن می‌گیرند ثبت رشد ۵۸ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تمامی کسور حقوق بازنشستگان کشوری تسویه و پرداخت شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کدام محصولات نساجی مشمول کد شناسه کالا می‌شوند؟ رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان‌داران خراسان رضوی: ناترازی مالیاتی با درآمد صنعت هتلینگ همخوانی ندارد مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در مشهد: باید حق سکونت را برای ساکنان حاشیه شهر به رسمیت بشناسیم + فیلم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار به کانال ۸۱ هزار تومان قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع شد افت تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۴ عرضه بلوک یک‌درصدی سهام پتروشیمی خلیج‌فارس، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۰ گمرک در کشور شبانه‌روزی شد  قیمت جهانی طلا امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) تغییر می‌کند بودجه خراسان رضوی، قربانی نبود هماهنگی و پیگیری قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سبزی کیلویی ۱۵ هزار تومان قسط وام جدید مسکن چقدر است؟ | مردم توان پرداخت ندارند ادامه یافتن طرح کالابرگ در حال پیگیری است نماینده دومای روسیه علیه هندوانه ایرانی | تبلیغ یا تخریب؟ + ویدئو فروش یک تن شمش طلا از ابتدای سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

روستاییان هم مشمول واگذاری زمین در طرح جوانی جمعیت می‌شوند

  • کد خبر: ۱۶۷۲۰۶
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۸
  • ۱
روستاییان هم مشمول واگذاری زمین در طرح جوانی جمعیت می‌شوند
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه دولت مصمم به اجرای قانون جوانی جمعیت است گفت: روستاییان هم مشمول واگذاری زمین در طرح جوانی جمعیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی عباسی امشب در جشن واگذاری سه هزار قطعه زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر که با حضور معاون رئیس جمهور و در حسینیه امیرچقماق برگزار شد، اظهار داشت: در اقتصاد بحثی در ارتباط با بزرگترین سرمایه مطرح است.

وی افزود: برخی معدن، نفت، موقعیت جغرافیایی و موارد مختلف دیگر را بزرگترین سرمایه می‌دانند، ولی امروز دانشمندان اقتصاد جهان بزرگترین سرمایه اقتصادی را سرمایه انسانی می‌دانند.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: متاسفانه ما در سال‌های اخیر با توجه به حرکتی که غرب‌زده‌ها در این کشور جاری و ساری کردند از این سرمایه انسانی مقداری محروم شدیم و در وضعیت نزولی قرار گرفتیم.

عباسی گفت: با تاکیدات مقام معظم رهبری، قانون جوانی جمعیت در مجلس تصویب شد و دولت هم برنامه‌ریزی بسیار گسترده‌ای در این حوزه انجام داد و مصمم است که قانون جوانی جمعیت را اجرایی کند.

وی ادامه داد: استان یزد همیت و جدیت بسیاری در عرصه اجرایی شدن این قانون دارد و این برنامه هم نمونه بارز آن است که دولت جدیت بسیاری برای این موضوع دارد.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: نکته کلیدی در ارتباط با این قانون آن است که واگذاری این زمین صرفا مربوط به شهر‌ها نیست و در روستا‌ها هم باید زمین واگذار شود و این طرح در سراسر کشور و نقاط شهری و روستایی اجرایی شود.
عباسی افزود: به مردم قول می‌دهیم این زمین‌ها که تحویل شد در بحث هزینه آماده‌سازی کمک لازم را انجام دهیم و برای هر قطعه هم ۵۵۰ میلیون تومان وام در نظر بگیریم که در اسرع وقت واحد‌ها ساخته شوند.

وی تصریح کرد: ما در هر جایی که به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) عمل کردیم برد داشتیم و هر جایی عمل نکردیم باختیم، در حوزه مسکن هم امام خمینی (ره) فرمودند همه مردم حق داشتن مسکن دارند و این موضوع بسیار مهم باید اجرایی شود و یزد هم در این حوزه هیچ گونه محدودیتی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد نوروز ی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
0
0
سلا م و درود ازروستای جاغرق شهرستان طرقبه هستم دارای ۳فرزند هستم فرزند کوچیک ۱۴۰۱ هستش هنوزم یک خدرو نتونستم ازشما بگیرم بعد ۸بار سبت نام اگه قانونه دیگه؟ غرعه کشی چه کاریه امیدوارم که طرح زمین هم مثل خدرو نباشه.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->