پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳)| بازار سرخ‌پوش می‌ماند؟ وزیر جهاد کشاورزی: عرضه کالا‌های تنظیم بازاری در ۴ روز آینده آغاز می‌شود (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت قطعی و مشخصات ۸ مدل خودرو عرضه شده در طرح واردات خودرو (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) گزارش بانک مرکزی از تامین ۶۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی و بازرگانی بسته حمایتی وزارت صمت از واحد‌های تولیدی ابلاغ شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) صادرات ۷۰ تن داروی دامی به افغانستان از ابتدای سال تاکنون (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) افشاگری از پشت پرده کباب‌کوبیده‌های ارزان‌قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی چه تغییری کرد؟ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شد قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | رشد دوباره قیمت گوشت گوساله در کمتر از یک هفته قرارداد طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی به امضا رسید (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش محصولات سایپا از روز دوشنبه (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات عضو کمیسیون امور داخلی مجلس: مواضع آژانس نسبت به فعالیت هسته‌ای کشورمان غیرمعقول است تمهیدات سوخت‌رسانی برای نوروز ۱۴۰۴ بورس روی دور ریزش! | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) هیدلند: فروشنده انواع پمپ دنده‌ای هیدرولیک فروش بلیت پرواز‌های داخلی با نرخ مصوب در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ آیا مزایای رفاهی کارگران دوباره مشمول مالیات شد؟ رشد شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تکذیب خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان سقوط قیمت بیت‌کوین پس از دستور اجرایی ترامپ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | صعود دلار به کانال ۹۱ هزار تومان یک پیش‌بینی مهم از آینده قیمت نفت هشدار درباره ناترازی انرژی در سال‌های آینده زیان خریداران طلا و سکه سنگین شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی تأمین و توزیع ۷۰۰ تن میوه و ۷ تن خرمای تنظیم‌بازار در خراسان رضوی  آنچه مردم درباره کالابرگ الکترونیکی باید بدانند
سرخط خبرها

روستاییان هم مشمول واگذاری زمین در طرح جوانی جمعیت می‌شوند

  • کد خبر: ۱۶۷۲۰۶
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۸
  • ۱
روستاییان هم مشمول واگذاری زمین در طرح جوانی جمعیت می‌شوند
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه دولت مصمم به اجرای قانون جوانی جمعیت است گفت: روستاییان هم مشمول واگذاری زمین در طرح جوانی جمعیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی عباسی امشب در جشن واگذاری سه هزار قطعه زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر که با حضور معاون رئیس جمهور و در حسینیه امیرچقماق برگزار شد، اظهار داشت: در اقتصاد بحثی در ارتباط با بزرگترین سرمایه مطرح است.

وی افزود: برخی معدن، نفت، موقعیت جغرافیایی و موارد مختلف دیگر را بزرگترین سرمایه می‌دانند، ولی امروز دانشمندان اقتصاد جهان بزرگترین سرمایه اقتصادی را سرمایه انسانی می‌دانند.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: متاسفانه ما در سال‌های اخیر با توجه به حرکتی که غرب‌زده‌ها در این کشور جاری و ساری کردند از این سرمایه انسانی مقداری محروم شدیم و در وضعیت نزولی قرار گرفتیم.

عباسی گفت: با تاکیدات مقام معظم رهبری، قانون جوانی جمعیت در مجلس تصویب شد و دولت هم برنامه‌ریزی بسیار گسترده‌ای در این حوزه انجام داد و مصمم است که قانون جوانی جمعیت را اجرایی کند.

وی ادامه داد: استان یزد همیت و جدیت بسیاری در عرصه اجرایی شدن این قانون دارد و این برنامه هم نمونه بارز آن است که دولت جدیت بسیاری برای این موضوع دارد.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: نکته کلیدی در ارتباط با این قانون آن است که واگذاری این زمین صرفا مربوط به شهر‌ها نیست و در روستا‌ها هم باید زمین واگذار شود و این طرح در سراسر کشور و نقاط شهری و روستایی اجرایی شود.
عباسی افزود: به مردم قول می‌دهیم این زمین‌ها که تحویل شد در بحث هزینه آماده‌سازی کمک لازم را انجام دهیم و برای هر قطعه هم ۵۵۰ میلیون تومان وام در نظر بگیریم که در اسرع وقت واحد‌ها ساخته شوند.

وی تصریح کرد: ما در هر جایی که به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) عمل کردیم برد داشتیم و هر جایی عمل نکردیم باختیم، در حوزه مسکن هم امام خمینی (ره) فرمودند همه مردم حق داشتن مسکن دارند و این موضوع بسیار مهم باید اجرایی شود و یزد هم در این حوزه هیچ گونه محدودیتی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد نوروز ی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
0
0
سلا م و درود ازروستای جاغرق شهرستان طرقبه هستم دارای ۳فرزند هستم فرزند کوچیک ۱۴۰۱ هستش هنوزم یک خدرو نتونستم ازشما بگیرم بعد ۸بار سبت نام اگه قانونه دیگه؟ غرعه کشی چه کاریه امیدوارم که طرح زمین هم مثل خدرو نباشه.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->