وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟ چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟ هشدار درباره قرص‌ها و دمنوش‌های لاغری واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) | معوقات حقوق هم در حال واریز است وقتی چهارستون بدن فرو می‌ریزد | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با شیوع پوکی استخوان باند سرقت پراید در مشهد متلاشی شد فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان!
سرخط خبرها
رئیس بیمارستان خبر داد:

غربال‌گری رایگان سرطان پستان در بیمارستان امید

  • کد خبر: ۱۶۷۲۳
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
غربال‌گری رایگان سرطان پستان در بیمارستان امید
رئیس بیمارستان امید از اجرای طرح غربال‌گری سرطان به صورت رایگان و به مدت یک هفته در این بیمارستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سودابه شهیدثالث اظهار کرد: طرح غرباگری سرطان به‌منظور شناسایی زودهنگام سرطان پستان، گسترش برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی به مردم،  به‌مدت یک هفته و به طور رایگان در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امید برگزار می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه «سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در جهان و بانوان ایرانی محسوب می‌شود»، عنوان کرد: تمامی بانوان باید حتی‌المقدور برای یک بار غربال‌گری سرطان پستان را انجام دهند و با روش‌های شناسایی این بیماری نیز آشنا شوند.

رئیس بیمارستان امید با اشاره به اینکه «پایگاه خود مراقبتی و پیشگیری از سرطان نیز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امید برپا شده است»، بیان کرد: در این پایگاه ضمن اطلاع‌رسانی در زمینه عوامل ابتلا به سرطان‌های مختلف، در صورت تمایل شهروندان، خدمات غربال‌گری و بررسی برای آن‌ها توسط پزشکان انکولوژیست انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه «تغییر سبک زندگی، گسترش زندگی ماشینی و افزایش وزن از مهمترین عوامل زمینه‌ساز بیماری سرطان محسوب می‌شود»، خاطرنشان کرد: به طور حتم در صورت شناسایی زودهنگام بیماری می‌توان ضمن پیشگیری از بروز آسیب‌های جدی، موفقیت درمان را نیز افزایش داد.

شهیدثالث تاکید کرد: لمس توده در هر قسمتی از بدن، سرفه‌های طولانی مدت، بروز زخم بهبودنیافته و طولانی، تغییر صدا وخون‌ریزی از جمله نشانه‌های هشداردهنده بیماری سرطان است. افراد در صورت مشاهده این علائم، باید برای بررسی بیشتر به مراکز تخصصی مراجعه کنند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عنوان کرد: مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های بهداشتی  اولین سطوح خدماتی در شناسایی بیماران مبتلا به سرطان و افراد در معرض خطر را تشخیص می‌دهند.

وی افزود: بهورزان و کارشناسان بهداشتی نقش مؤثری در اطلاع‌رسانی به مردم در زمینه عوامل و نشانه‌های ابتلا به سرطان، غربال‌گری و شناسایی زودهنگام سرطان ایفا می‌کنند. لازم است، مردم نیز با مراجعه به این مراکز از وضعیت سلامتی خود بیش از پیش آگاه شوند.

براساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ترس از ابتلا به سرطان مهمترین عاملی است که بسیاری از افراد برای پیگیری مراجعه نمی‌کنند. این در حالی است که سرطان برابر با مرگ نیست، بلکه با شناسایی زودهنگام می‌توان شانس درمان را به‌طور چشمگیری افزایش داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->